Balay yaptnz m?

evet yapmıstık.ondan sonra cıktıgımız hıcbır tatıl balayının yerını tutmadı malesef.balayı cok baska bırsey.ımkanı olan herkesın gıtmesını tavsıye ederım

ay bende bu otele gittim ve çok memnun kaldım bence balayı için güzel bir otel ben 2 katlı villa tarzı yapılarda kaldık sahile en yakın olan hani açık bar varıya iste orada bence süperdi

bızde balayımızı burda gecırmıstık harıkaydı tek kelımeyle.bız otel kısmında kalmıstık.ben bır otelcı olarak otel odasını daha cok sevıyorum

EN GÜZEL BALAYINI BEN YAPTIM BİKEREM KAYNANAMIN YANINDA EVDE TIKLIM TIKLIM DÜĞÜN İÇİN GELEN MİSAFİRLER ...ÇOK GÜZELDİ YANİ...senağlama

ay kıyamam ya.nasıl bır balayı oldugunu tahmın edıyorum.ınsallah bundan sonra o nıyetle gıdersınız tatıle tez zamanda

bu arada voyage ın bodrum torbadakı otelıde harıka balayına gıtmek ısteyenlere tavsıye ederım.sımdı bırde yenılemısler supervolmus

bızde balayımızı burda gecırmıstık harıkaydı tek kelımeyle.bız otel kısmında kalmıstık.ben bır otelcı olarak otel odasını daha cok sevıyorum

biz de otel kısmında kaldık
hiç sıkılmadım
ne havuza ne denize girdim tabii ben girmeyince eşim de girmedi
ama süperdi tek kelimeyle
Allah herkese böyle güzellikleri yaşamayı nasip etsin

evet kızlar yeni evlenecek arkadaşlar muhakkak balayı diyoruz, maddi imkan yoksa bile kredi kartı yapın evlenince takılarla ödersiniz ama gidin bence

bizde gittik balayına ama hiç tat alamadık sudan çıkmış balık gibiydik çünkü düğün için çok yorulduk birde kafamız pek rahat değildi güzel geçmedi şöyle 1 ay sonra gitseydim çok süper olurdu

Bizde yurt dışı istioduk amaaa.... eger anlasırsakk, ben 'adam & eve' de balayımı gecırmek ıstıyorummm....hemde cokk.inş olur

evet sıkıldım çünkü antalya benim için doğru seçim değildi ...

cnm bencede antalyayı secmekle ıyı yapmamıssınız cunku daha sakın olan yerler var benım arkım kapalı o yzuden ıstemedı antalyayı caprıs palace a gıtmıstı hem ekım oldugu ıcın cok uygun fıyata gıtmıslerdı onlar

bende her genc kız gıbı balayı yapmak isterim .eger sartlar uygun olursa dusuncemızde var ınsallah olur.herkez inşallah yaşar

benim balayımda süperdi sabahın köründe zııııııııııırrrrrrrr diye bi sesle uyandık senağlama neymiş kahvaltı yapmak için almaya gelmişler.Ertesi günde taktıkları takıların bir kısmını alma merasimi vardı havai fişek falan attılar :1shok:harikaydı yani

evet tatlım çok haklısın. zaten normalde de ben denizi seven biri değilim ama eşim çok istediği için gittik . otele de yerine de hiç karışmadım tabiki çok kötü değildi ama ekim ayı olduğu halde gündüzleri çok sıcaktı o yüzden çıkamadık ama akşam gezmeleri çok güzeldi
birde eğer imkanlarınız müsaitse mutlaka gidin derim bende ...

valla daha onceden 2 kere bodrum 1 kere antalya ya gittiğimiz için,balayı parası ve plazma bizim cepten cıkacagı için(paralar suyunu cekti),ya balayı ya plazma da karar vermemiz gerektiği için tercihimi hiç düşünmeden plazma da kullanıp,127 ekran tv yi patlatıverdik!!! DDD artık ev de oturur bütün yaz tv izleriz ankara nın muhtesem güzellikteki (!) sıcagında... neyse geceleri serin allahtan.

"takılan altınlarla gidin" hiç demeyin,altınları imanımızı gevreten araba kredisini kapatmak için kullanıcaz inşallah,sıkıldık her ay öde öde!!! gerci biz de şans mı var anacım malum krize denk geldik,normalde takılacak olanın yarısı kadar takılırsa oturup gobek atmak gerekecek sanırım!

Ya peki balayı?Yok galiba bu krizde balayı,malayı...........................................

yaptım ölüdenizde şimdi oarası bizim için en güzel tatil beldesi
ama bi sonraki hedeyim maldivler
para biriktiriyorum

merhaba arkadaslar,söyle imdaaaaaaaat diye bagirasim var. 3 ay sonra dügünümüz var ve hala balayi icin biyer karar veremedik.ben kapali bir bayanim, esimde yüzme manyagi :) ikimizinde tercihi bungalow evler.denize yakin biyer bakiyoruz.adresanda bungalow evler var cok süper ama oraya ulasimda ayri bir dert.oralara gideniniz varmi?veya hem bungalow olup hem denize yakin olan biyer bilen varmi oofff offff

feyzacım benim bi arkadşım kapalı ve geçen sene eşiyle şah inn paradise otele gittiler ve çok memnun kalmışlar bu sene tekrar gidicekler oteli incelemiştim denize sıfır güzel bi otel istersen sende bi incele ama fiyatlarını bilmiorum belki erken rezervasyon vardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…