- Konu Sahibi arzuca9432
-
kısmetse bende 26-31 mayıs tarihlerinde kemer'de balayında olacağım,ya kızlar balayı yapanlar,ben doğru düzgün denize giremeyecek miyim sizce?malum o bölgeden dolayı,??bi de hep odanızda mı geçirdiniz gündüzlerinizi bilekaydirigubbakcemile3bi çok arkadaşım kocalarının azgınlığı yüzünden öyle geçirmiş,boşuna güneşlenme,denize girme hayalleri kurma dediler bana yaaaaa.....
kısmetse bende 26-31 mayıs tarihlerinde kemer'de balayında olacağım,ya kızlar balayı yapanlar,ben doğru düzgün denize giremeyecek miyim sizce?malum o bölgeden dolayı,??bi de hep odanızda mı geçirdiniz gündüzlerinizi bilekaydirigubbakcemile3bi çok arkadaşım kocalarının azgınlığı yüzünden öyle geçirmiş,boşuna güneşlenme,denize girme hayalleri kurma dediler bana yaaaaa.....
Cnm valla ben girmiştim havuza..Anneme söylediğimde bir daha girme dedi;ama birşey olmadı. Onun dışında odamızdaydık hep.Çünkü biz gemiyle seyahat ettiğimiz için fazla şansımız yoktu...
Süpermiş yaa,düşünsene canın biryerlere gitmek istedi vede
etrafın denizle çevrili,hiçbiryere gidemiyon.........................
Evet senağlama Ama yine de iyiki de gitmişim diyorum.Bir sürü yer gördüm. Sabah ztn en geç 8'de karaya varmış oluyorsun.Sonra da kara turları başlıyor.İyi ki de gitmişim. Bence herkes gitmeli balayına,yorucu oluyor;ama değiyor valla...
Bencede iyiki gitmişsin.Zaten insanın bir kere yapabileceği birşey...................
kizz hayallerimi yikmaa :mymeka:
oh sağol canikom yaa inan biraz içim rahatladıa.s.
Cnm valla ben girmiştim havuza..Anneme söylediğimde bir daha girme dedi;ama birşey olmadı. Onun dışında odamızdaydık hep.Çünkü biz gemiyle seyahat ettiğimiz için fazla şansımız yoktu...
merhaba kızlar ben yeni gördüm evli bayan olarakdan bizde balayına gittik ve herkese tavsiye derim, borç felan yapın ama gidin süper bir anı... bizde gittik daha sonra ödedik...
Anacım yıkmak istemem valla ama bana denilenler böyle yaaaklava:
oh sağol canikom yaa inan biraz içim rahatladıa.s.
Peki niltol'cum,sen denize girmiş miydin,girdinse de herhangi bir problemle karşılaştın mı genital bölge rahatsızlıklarıyla ilgili falan?havuzu sevmediğim için akdeniz'e de gitmişken denize gireyim diye düşünüyorum a.s.
benimki dio şimdiden öle fazla otel araştırma canım.oda güzel olsun yeter fazla dışarı çıkamazsın zaten dioklava:
Al işte,benimkinden bi tane daha,benim ki de aynı düşünce de bi de"tam pansiyona hiç gerek yok nasılsa hepsinden yararlanamiicaz,günümüzün yarısı odada geçeceği için"diyo,:mymeka:
valla umarız öle olur niltol içimize su serp biraz yaa -tatlicadiarzu-
bende deim dayanamazsınki gün boyu odada sıkılırsın die.sen öle san dio
ama ben yapacağımı bilirim onaa o zaman gelsin de bi :roflol:
siz nereye gitmiştiniz balayına niltol :teytey:
Bencede iyi olur sizin için.Bizim içinde gezin oralarda........................[/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?