Balay yaptnz m?

kizz hayallerimi yikmaa :mymeka:

Valla ben gitmedim bilmiyorum ama galiba öyleymiş......................................

Cnm valla ben girmiştim havuza..Anneme söylediğimde bir daha girme dedi;ama birşey olmadı. Onun dışında odamızdaydık hep.Çünkü biz gemiyle seyahat ettiğimiz için fazla şansımız yoktu...

merhaba kızlar ben yeni gördüm evli bayan olarakdan bizde balayına gittik ve herkese tavsiye derim, borç felan yapın ama gidin süper bir anı... bizde gittik daha sonra ödedik...

Cnm valla ben girmiştim havuza..Anneme söylediğimde bir daha girme dedi;ama birşey olmadı. Onun dışında odamızdaydık hep.Çünkü biz gemiyle seyahat ettiğimiz için fazla şansımız yoktu...

Süpermiş yaa,düşünsene canın biryerlere gitmek istedi vede
etrafın denizle çevrili,hiçbiryere gidemiyon.........................

Süpermiş yaa,düşünsene canın biryerlere gitmek istedi vede
etrafın denizle çevrili,hiçbiryere gidemiyon.........................

Evet senağlama Ama yine de iyiki de gitmişim diyorum.Bir sürü yer gördüm. Sabah ztn en geç 8'de karaya varmış oluyorsun.Sonra da kara turları başlıyor.İyi ki de gitmişim. Bence herkes gitmeli balayına,yorucu oluyor;ama değiyor valla...

Bencede iyiki gitmişsin.Zaten insanın bir kere yapabileceği birşey...................

kizz hayallerimi yikmaa :mymeka:

Anacım yıkmak istemem valla ama bana denilenler böyle yaaaklava:

oh sağol canikom yaa inan biraz içim rahatladıa.s.
merhaba kızlar ben yeni gördüm evli bayan olarakdan bizde balayına gittik ve herkese tavsiye derim, borç felan yapın ama gidin süper bir anı... bizde gittik daha sonra ödedik...

Peki niltol'cum,sen denize girmiş miydin,girdinse de herhangi bir problemle karşılaştın mı genital bölge rahatsızlıklarıyla ilgili falan?havuzu sevmediğim için akdeniz'e de gitmişken denize gireyim diye düşünüyorum a.s.

canım hayatınızda 1 defa olabilcek şey ne yapıp edin gidin asla unutulmayan bi anı
havuza girmedim ama hergün denizdeydim bişe olmadı hiç bi rahatsızlık kapmadımm..
bide gittiğniz yerde tekne turu varsa mutlaka gidin

canım ben denizede girdim havuzada ama hiç bir sorun olmadı fakat en samimi arkadaşımda sorun olmuşdu o beni uyardı ama ben dayanamayıp girmiştim. arkadaşımda kaşıntı gibi rahatsızlık oluşmuştu...

yaptık...ıkıncı sene ıkıncı balayı yaptık...bu sene 4. yılımız bıtıyor ve evlılık yıldonumuzde balayına çıkıcaz inşallah gene..

benimki dio şimdiden öle fazla otel araştırma canım.oda güzel olsun yeter fazla dışarı çıkamazsın zaten dio klava:

benimki dio şimdiden öle fazla otel araştırma canım.oda güzel olsun yeter fazla dışarı çıkamazsın zaten dio klava:

Al işte,benimkinden bi tane daha,benim ki de aynı düşünce de bi de"tam pansiyona hiç gerek yok nasılsa hepsinden yararlanamiicaz,günümüzün yarısı odada geçeceği için"diyo,:mymeka:

Al işte,benimkinden bi tane daha,benim ki de aynı düşünce de bi de"tam pansiyona hiç gerek yok nasılsa hepsinden yararlanamiicaz,günümüzün yarısı odada geçeceği için"diyo,:mymeka:

yok kızlar onların öyle demesine bakmayın insan gücü yetermi ona hepsi baştan derler ama sonra herşey yapılıyor, barada gidiliyor, otelde geziliyor, denizede giriliyor

valla umarız öle olur niltol içimize su serp biraz yaa -tatlicadiarzu-
bende deim dayanamazsınki gün boyu odada sıkılırsın die.sen öle san dio
ama ben yapacağımı bilirim onaa o zaman gelsin de bi :roflol:
siz nereye gitmiştiniz balayına niltol :teytey:

biz Antalya Side Club Voyage Sorgun Oteline gittik süperdi ben herkese tavsiye ederim.
ETS Tur ile ayarladık Ekim idi düğünüm oyüzden fiyatlar uygundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…