Bal ve Tarçın Kürü

Arkadaşlar bende bugün başlıycam ama başka sitede başka tarif gördüm sanki. Ya şimdi sabah akşam içiyoruz ya her sefrinde ısıtıp mı içiosnuz yoksa yeniden mi yapıyosunuz arkadaşlar lütfn acil bilgi bu akşam başlıycamç

Ben her seferinde taze hazırlıyorum

ben toz tarcın kullanıyorum ıkısıde oluyor tozu genelde tercıh etmemelerının nedenı agıza tarcının tozları gelmesınden dolayı. fark etmıyor yanı

bunu soracaktım ben de :) toz tarçınla başlayayım bakalım yarın.. ama arkadaşlar, ben sabah içemem midem kaldırmaz. gece yatmadan içsem acaaba işe yarar mı ki :44:

Ben her seferinde taze hazırlıyorum

TAMAM TEŞEKKÜR EDERİM CNM. ŞİMDİ YAPTIM VE İÇTİM. TADI İYİ OLMAZ DİYE TAHMİN ETTİM AMA ÇOK İİ TADI VAR BEN BALI BİRAZ FAZLA KOYDUM SANIRIM Bİ ÇAY KAŞIĞI BAL KOYDUM DOLU DOLU AMA YARIM ÇAY KAŞIĞI BAL KOYSAM DAHA İİ OLURDU SANKİ ÇOK TATLI OLDU MİĞDEMİ BİRAZ BLANDIRDI AMA BALIN KIVAMINI İİ YAPARSAM ÇOK GÜZEL OLUCAĞA BENZİO HADİ HAYIRLI OLSUN BAKALIM 5. GÜN KAÇ KİLO OLDUĞUMU YAZICAM ŞU ANDA 170 BOYUNDA VE 59 KİLOYUM HEDEFİM 55 BAKMAYIN BYUMUN UZUN OLDUĞUNA KİLOLUYUM AMA YAAAA SENİNKİDE KİLOMU DİYOLAR AMA ŞİMDİDEN ÖNÜNE GEÇMEK GEREK İLERİDE MAZALLAH :s

Balın kıvamını iyi ayarlamak gerekiyor cidden.
Bn 1 hafta ara vere vere yapıyorum bünye alışıyor gibi geldi bana çünkü.
Bu arada dikkat etmek lazım yaş genç olunca
Bende 170 boyundayım 54 kiloyum şuan almamak için içiyorum açıkcası, yapım almaya çok müsait benim.

bende bu sabah itibariyle başlamış bulunuyorum
ama siz zaten çok zayıfsınız
bende 1.70 im ama 67 kg yim 62 olsam yeter diyorum

spor çok yaptım zamanında özellikle yüzme ondan dolayı çok zayıf bir görüntüm yok, sağlıklı kalmaya çalışıyorum sadece.

yo cnm yaa hiç zayıf değilim 170 boyundayım ve 59 kiloyum ama 69 kilo gibi duruyorum valla sinirlerim çok bozuluo nişanlımda kilo almışsın bu göbek ne dedi bendeki moral sıfır acilen 55 e inmem lazım

yaklaşık 2 aydır bu karışımı sabah ve akşama olmak üzere içiyorum.3 haftadırda bal kullanmadan içiyorum.balla daha faydalı olduğunu farkettim.

bu 2 aydırda aynı zamanda diyetteyim.
bu mucize bir karışım değil.tek başına asla zayıflatma etkisi yok ama benim gibi tatlı seven birinin frenlenmesine yardımcı oluyor.
tatlı isteğimi köreltiyor ve o diyet bozduran cinsten tatlılara saldırmamı engelliyor.benim için bu yönden çok iyi.
tatlı krizlerimi azaltarak diyetle birlikte 2 ayda 8 kilo verdim.
[/COLOR]

kızlar benm bugün 4. günüm . şunu demek istiyorum 3. güne kadar hiç bi değişiklik olmadı tatlı krizleride dahil. ama sonra yani bugün cnm ne tatlı istedi nede başka bişey. tatlı krizini müthiş şekilde giderdiğine kanaat getirdim. ayrıcada sabahları işe gitmek için kalktıım da müthiş bir bitkinlik yorgunlukla uyanıyordum ama bu karışıma başladığımdan beri yorgunluğumda gitti dinç uyanıyorum. ve sünizite iyi geldiğinide duymuştum . ve böbrek hastalıklarına onlardada bi düzelme görüyorum şu aralar :) kiloma gelince fazla bir fark beklemiyorum beklentimi düşük tutuyorum şu anda daha tartılmadım başlamadan önce tatrılmıştım 59 kiloydum. ama kendimi tutup tartılmıyorum ki sürpriz olsun bana diye. 7. günü tartılıp kaç kilo olduğumu burada yazıcam sizede. ama ayriyeten şunuda ekliyim sadece bunu içmekle kalmıyor yediklerimede dikkat edip az yiyorum ekmek günde 2 dilimden ileri gitmiyorum. buna rağmen acıkma hissi hissetmiyorum ve akşamları yarım saat spor yapıyorm daha sonra karışımı içip uyuyorum. inşallah bir işe yarar büyük bir heyecanla 7. günü bekliyorum. :)

Canım emzirenler de içebilir mi? Bu sene 4 tane düğün var bebeğim 5-4 aylık hemen vermem lazım

Kızlar merhaba

ben bu karışımı dün akşam 8 gibi yapıp içtim çok kilolu olanlarda iki kez yapılması gerektiğini okumuştum bi başlıkta dayanamadım bide gece yatarken yapıp içtim ama gece resmen kabus gibiydi uykudan nefes alamadığım için 3 kez uyandım şoyle anlatayım tükürük bezim çalışmadı sanki yutkunmak istedim yutkunamadım kaktım çok büyük bi nefes aldım zorladım kendimi yutkunmak için tekrar yattım yine aynı niye böyle oldu dersiniz iki kez içmiş olmam mı böyle yapmıştır bide griptim zaten ağzımın içi bi garip oldu ne diyosunuz devm edeyim mi içmeye bu sabah korkudan içemedim

Ben bu karisimi 5 gündür iciyorum ve 5 gündür tuvalete cikamiyorum.karnim davul gibi,hem 6 aylik hamile gibi oldu hemde tas gibi.Bu icecegi icmeden önce tartilmamistim.Diyette yapiyorum ayni zamanda.Tartida bir degisiklik oldumu bilmiyorum ama karnim cok kötü durumda.Bugünden itibaren icmiycem.cokta sevinerek baslamistim.Yine bende ise yaramayan bir hikaye daha bitti

canım ya bal koymamışsındır yada ılıkdan soğuğa yakın içmişsindir
bende yaptım zamanında sıcak su balın faydasını azaltıyor diye soğuğa yakın içtim hatta bal koymadan içtim ve kabızlık yaptı bendede

arkadaşlar ben de yapıyorum bu kürü,bir haftayı geçti,wc problemi yaşamadım ben,bu arada gerçekten tatlı krizine girenler için süper gerçekten tatlı isteğini kesiyo,ben dietle beraber yapıyorum kilo vermeme çok yaradı mı bilmiyorum ama tatlı isteğini kestiği için çok rahat ettim,sevgiler..

Iki cay kasigi bal koyuyordum.suyla tarcini kaynatiyordum,bardaga bosaltip hafif ilininca bali koyuyordum.ama dedigim gibi karnim kötü durumda.bu sabah icmedim.iki gün icmiycem.ama cumartesi icecegim.o gün dogumgünüm var ve pasta falan yiyecegim.kilo aldirmasin diye icecegim.

Amaaaa bu sabah farkettim.karnim evet sis.bu gicik bir durum ama vallahi basenlerim kücülmüs 5 günde.Bugün örgü bir elbise giydim,örgü normalde basenlerimi daha cok sisirir.ama bayaa düzlesmis yaa,$ok oldum.esime sordum,evet kücülmüs dediElleyince de elime daha düz geliyor yuppiiiiii.basenlerimden nefret ediyorum.onlar gitsinde simdilik karnim sis olsun raziyim.bu yüzden bugün yarin ara veriyorum ama cumartesi devam.

Ama dur dedigin aklima yatti,o zaman ben ilk mesajda yazildigi gibi kaynamis tarcinli suyu hemen balli bardaga dökeyim en iyisi degilmi.Tesekkür ederim canim.Birde böyle deneyeyim o zaman.cok sagol

Son düzenleme:
valla ben 5 gündür yapıyordum dünden itibaren bıraktım hiç bir işe de yaramadı aksine kilo aldım 74 iken 76 oldum. tatlı yememi daha da artırdı çokta heveslenmiştim boş çıktı

ben elma sirkesi+bal karışımı yapıyordum acaba aynı suyun içine kabuk tarçını koyarsam bir sorun olur mu ki? bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…