- 9 Ocak 2012
- 658
- 6
- 96
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bende bugün başlıycam ama başka sitede başka tarif gördüm sanki. Ya şimdi sabah akşam içiyoruz ya her sefrinde ısıtıp mı içiosnuz yoksa yeniden mi yapıyosunuz arkadaşlar lütfn acil bilgi bu akşam başlıycamç
ben toz tarcın kullanıyorum ıkısıde oluyor tozu genelde tercıh etmemelerının nedenı agıza tarcının tozları gelmesınden dolayı. fark etmıyor yanı
Ben her seferinde taze hazırlıyorum
TAMAM TEŞEKKÜR EDERİM CNM. ŞİMDİ YAPTIM VE İÇTİM. TADI İYİ OLMAZ DİYE TAHMİN ETTİM AMA ÇOK İİ TADI VAR BEN BALI BİRAZ FAZLA KOYDUM SANIRIM Bİ ÇAY KAŞIĞI BAL KOYDUM DOLU DOLU AMA YARIM ÇAY KAŞIĞI BAL KOYSAM DAHA İİ OLURDU SANKİ ÇOK TATLI OLDU MİĞDEMİ BİRAZ BLANDIRDI AMA BALIN KIVAMINI İİ YAPARSAM ÇOK GÜZEL OLUCAĞA BENZİO HADİ HAYIRLI OLSUN BAKALIM 5. GÜN KAÇ KİLO OLDUĞUMU YAZICAM ŞU ANDA 170 BOYUNDA VE 59 KİLOYUM HEDEFİM 55 BAKMAYIN BYUMUN UZUN OLDUĞUNA KİLOLUYUM AMA YAAAA SENİNKİDE KİLOMU DİYOLAR AMA ŞİMDİDEN ÖNÜNE GEÇMEK GEREK İLERİDE MAZALLAH :s
Balın kıvamını iyi ayarlamak gerekiyor cidden.
Bn 1 hafta ara vere vere yapıyorum bünye alışıyor gibi geldi bana çünkü.
Bu arada dikkat etmek lazım yaş genç olunca
Bende 170 boyundayım 54 kiloyum şuan almamak için içiyorum açıkcası, yapım almaya çok müsait benim.
bende bu sabah itibariyle başlamış bulunuyorum
ama siz zaten çok zayıfsınız
bende 1.70 im ama 67 kg yim 62 olsam yeter diyorum
bende bu sabah itibariyle başlamış bulunuyorum
ama siz zaten çok zayıfsınız
bende 1.70 im ama 67 kg yim 62 olsam yeter diyorum
Canım emzirenler de içebilir mi? Bu sene 4 tane düğün var bebeğim 5-4 aylık hemen vermem lazımKesinlikle tarçın ve bal
Arkadaşlar bu yazımı mutlaka okuyun..ben bi yakınımdan tarçın ve balın kilo verdirdiğini duydum .kendisi 21 günde 4 kg vermiş ve ben de hemen uygulamaya başladım.5 günde 1 kg vermişim :)
hazırlanışını yazıyorum;
-1 tarçın kabuğunu 1 bardak su ile beraber kaynatın
-bardağınıza 2 çay kaşığı bal koyun
-kaynamış tarçınlı suyu bardağa boşaltın
-sabahları aç karnına ve yatmadan önce olmak üzere,günde 2 kez tüketin.
-1 tarçın kabuğunu sabah yaptıktan sonra akşam da aynısını kullanabilirsiniz.
(yani günde 1 tarçın kabuğunu idare edin)
balın içerisindeki antioksidan tarçın ile birleşince metabolizmayı hızlandırıyor..
Denemenizde yarar var,yarın 6.günüm ve devam ediyorum..
Herkese bol şans.
Ben bu karisimi 5 gündür iciyorum ve 5 gündür tuvalete cikamiyorum.karnim davul gibi,hem 6 aylik hamile gibi oldu hemde tas gibi.Bu icecegi icmeden önce tartilmamistim.Diyette yapiyorum ayni zamanda.Tartida bir degisiklik oldumu bilmiyorum ama karnim cok kötü durumda.Bugünden itibaren icmiycem.cokta sevinerek baslamistim.Yine bende ise yaramayan bir hikaye daha bitti
canım ya bal koymamışsındır yada ılıkdan soğuğa yakın içmişsindir
bende yaptım zamanında sıcak su balın faydasını azaltıyor diye soğuğa yakın içtim hatta bal koymadan içtim ve kabızlık yaptı bendede