Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bal ve Tarçın Kürü
- Konu Sahibi ayccaaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?arkadaşlar mrh bende şöyle uyguluyorum sizce faydası olmazmı az balın içine toz tarçın atıp karıştırdım yatmadan önce bi çay kaşıgı alıp üstüne su içiyorum olabilirmi acaba cvp sevinirim biraz tembel işi ama kaynatmayı unutuyorum sonra zaman geçti derken bende bunu uyguladım
sezeryan doğum yaptım kilo veremiyodum 4. günüm 1 kilom gitti
ne zaman doğum yaptın canım
ve ne ile 1 kilo gitti aydınlatırsan sevinirim
benimde bu yöntemle 1 kilom gitti ama sigarayı yeni bıraktığım için acaip yiyorum
yani anlayacağınız yöntemlerde çaresiz
arkadaşlar mrh bende şöyle uyguluyorum sizce faydası olmazmı az balın içine toz tarçın atıp karıştırdım yatmadan önce bi çay kaşıgı alıp üstüne su içiyorum olabilirmi acaba cvp sevinirim biraz tembel işi ama kaynatmayı unutuyorum sonra zaman geçti derken bende bunu uyguladım
ben de kaynatmıyorum sadece sıcak suyun içine atıyorum
- 19 Aralık 2011
- 5.465
- 6.690
- 198
vaav kızlar bu karışımla verdiğiniz kiloları okuyunca mest oldum..61 im ve mutsuzum şöyle bir 50 leri görmek istiyorum artık..hemen bu gece başlıyorum öğretmenim şu iki hafta tatili iyi değerlendirip kilo vererek döneme başlamak istiyorum umarım bu yöntemle biran önce istediğim kiloya ulaşırım :)
canım arkadaş 2 çay kaşığı demiş.ama ben 1 çay kaşığı koydum güzeldi.
bu kürle zayıflamak kesinmi
sizce hamileler yapsa nasıl olur kilo verdirmesinden çok sağlıklı gribe karşı koruyormuş vücut direncini arttırıyormuş
canım hamilelikte tarçının fazlasının zararlı olduğunu duydum sakın araştırmadan içilmemeli
tarçın iştah açıyo diye duymuştum ve bu karışımla zayıflamak kesinmi cevap yazarsanız sevinirim
tam tersi iştah kapatır, gereksiz tatlı krizlerini önler, hayır demenizi kolaylaştırır.
hiç bir şey kesin değildir ki:)) hele de tek başına bir küre bel bağlamak ne kadar mantıklı olur? hangi kiloyu bir günde aldık ki bir günde verelim.
kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum, tarçın diyettinize yardımcı olur o kadar... ayrıca sürekli tükettiğinizde etkisini zamanla yitirir haftada 4-5 kereden fazla kullanmayın zaten bir süre sonra gerek kalmadığını göreceksiniz ve zaman zaman 1-2 hafta ara verin.
ne zaman doğum yaptın canım
ve ne ile 1 kilo gitti aydınlatırsan sevinirim
benimde bu yöntemle 1 kilom gitti ama sigarayı yeni bıraktığım için acaip yiyorum
yani anlayacağınız yöntemlerde çaresiz
14 ay önce doğum yaptım guatır var o yüzden kilo veremiyorum tarçını bıraktım geri çünkü annemin komşusu sirkeyle 20 kilo vermiş bunu duyunca hemen başladım bir haftada bir kilom daha gitti buna devam etcem elma sirkesi ve bal karışımı mideniz hassas deilse deneyin derim
- 20 Mayıs 2009
- 1.375
- 6
- 158
tam tersi iştah kapatır, gereksiz tatlı krizlerini önler, hayır demenizi kolaylaştırır.
hiç bir şey kesin değildir ki:)) hele de tek başına bir küre bel bağlamak ne kadar mantıklı olur? hangi kiloyu bir günde aldık ki bir günde verelim.
kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum, tarçın diyettinize yardımcı olur o kadar... ayrıca sürekli tükettiğinizde etkisini zamanla yitirir haftada 4-5 kereden fazla kullanmayın zaten bir süre sonra gerek kalmadığını göreceksiniz ve zaman zaman 1-2 hafta ara verin.
ozaman bu kürü kullanmama gerek yok kendimizi tutsak zaten veririz kiloları