Bal ve Tarçın Kürü

bende pazartesi başladım sabah akşam tarçın bal günde 2-3 bardak ta yeşil çay hade hayırlısı

Ben de 11 martta başladım. Sabah akşam içiyorum. Henüz bişey olmadı yani hiç kilo veremedim. Ama bunu bi süre daha denmeye kararlıyım. Umarım kilo veririm.

Benden sonra yazan olmamış. Benim bu gün neredeyse iki hafta olacak. İlk defa bir uygulamada bu kadar istikrarlı oldum. Ama hiçbir işe yaramadı. Bir gram bile veremedim. Üstelik de iştahımı açtı. yemek yememek için bu kadar kendimle mücadele ettiğimi hiç hatırlamam. Artık içmeyeceğim bu karışımı.

mrb,
kaynama suresi ne kadar olcak

Arkadaşlar aranızda yeniyim size hikayemi anlatmak istiyorum isteyen olursa şayet resimde yollayabilirim ben geçen sene nisan ayında ilk bebeğimi dünyaya getirdim kızım bu sene 1 yaşını bitirdi allahın izni ile 60 kilo başladığım hamileliğim i 9 ayın sonunda 76 kilo olarak bitirdim tamı tamamına 16 kılo aldım bebeğim emmedi ve 6 aydan sonra mama yemeye başladı zayıflamak uğruna yemediğim ot içmediğim kür kalmadı lahanadan elma sirkesine maydonoz suyuna diyetler yapmaya başlayıp yarım kalan sporlar egzersizler uyulmayan diyet listeleri tabi bunun sonrasında kendime olan oz guven eksikliği bakımsızlık hepsi bir araya gelince eşimle sorunlar yaşamaya başladım artık evden çıkmayan eski kıyafetlerine sığmayan giydiği kıyafetlerden taşan etlerden oluşan iğrenç bir yaratığa donüp insanlıktn çıktım diyebilirim hatta o kadar psikolojim bozulduki kilolarımdan kızımı sorumlu tutup onu suçladım neyse konuyu toparlıyorum eşim askeri personel eşimin işi dolayısıyla ağrıya yerleştim burada bir aktara kızımın rahatsızlığı için polen almaya gitmiştim ki oradaki bayanın başka bir arkadaşa çay sattığını gordüm kadın daha önce gelmiş aldığı çaydan çok menmun kalmış 2 ayda 10 kılo vermiş teşekkür edip eş dosta almaya gelmiş ses etmedim iş yerınden çıkıp bi kosede başladım beklemeye aktardakı bayan alışverişi yapıp çıktı ondan özür dileyerek durdurdum ve 2 ayda nasıl 10 kılo verdiğini sordum aktardan bi çay aldığını istediğini yeyip içtiğini ve kılo verdiğini söyledi çooook fazla çay denemiş biri olarak ınanmadım tabıkı teşekkür edip inanmaz bı halde aktara gidip o çayı aldım eve geldim ve içmeye başladım günde 3 bardak yemeklerden önce ben 3 aydır kullanıyorum ve 64 kıloyum isteyene eski ve yeni resimlerimi yollayabilirim :)) çok menmunum bunu ne çay satmak için nede reklam için yazmadım sadece benim gibi umudunu kayıp edip kılo veremeyeceğini düşünen arkadaşlar a belkı bır faydam olur dıye yazıyorum 64 kıloyum ve çok mutluyum isteyen arkadaşlara aktarın numarasını verebilirim hepiniz hoşçakalın

cay ıle ılgılı bılgı verır mısınız?

bu kürü yaptım kaç kilo ile başladım kaç oldum bilmiyorum ama kilo verdiğimi iyi biliyorum
düzenli yaptığınızda faydalı olacaktır

sabaha karşı 4 ve evdeki toz tarçınla başlıyorum bende bu işe, sezeryan doğum sebebiyle tamamı göbekte toplanmış 13 kilo fazlam var şu anda 70 kg'yum 1.72 boyum var. gelişmeleri yazarım. Ama paylaşmak istediğim bir karışım bende de var, bibberiye ve zeytin yaprağı günde 2 kere yemekten yarım saat sonra kaynatma değil demle usülü 1-2 yaprak zeytin yaprağı bir tutam biberiye. yalnız burda dikkat edilcek şey 10 gün sonra bırakıcaksınız. 10 gün içmeyip tekrar başlıycaksınız. O dönem sporda yaptığım için, haftada 2 gün kardiyo 1 ayda 5 kg ve en önemlisi sıkılaşma başarısı göstermiştim. tabi ben ara verdim daha da başlamadım. Şimdi bitki bombardımanı olucak sanırım ama aç karnına şu 9 otlu çay bu karışım ve bendeki biberiyeli karışımını ee bende karıştırsam, 3 haftalık iznimde bol yüzmeyle takviye etsem, arada bağırsak ülserimin bulunduğunu not ederk, acaba midemi ne derece zorlamış olurumha tabi yağ karışımlı göbek eriten kürünü de unutmamak lazım sınırları fazlamı zorlamaktayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…