• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal ve Tarçın Kürü

merhabalar bende elma sirkesini bır bardak suya bır yemek kasıgı koyup sabah ac karna aksamda yaterken ıcıyom dıyette yapıyom sporada gidiym 5 kılo gıttı 1ayda ama neyden gıttı bılmıyom ama ben tam gaz devam edıyom bakalım bu ay ne olcak

hamileler sık olmamak şartıyla kullansa nasıl olur acaba
gereksiz yere atıştırıp lüzumsuz şeyleri yememizi önler galiba

Biz annemle diyet yapmadan 1 haftada yaklaşık 1 kilo verdik, ama bu kilonun nerden gittiğini anlamadım ben açıkcası...

bu kürü bu sabah kullanmaya başladım içine bal katmasam olurmu balı kilo aldırıyo diye duymuştum bunu kullanıp kilo veren varmı

bu kürü bu sabah kullanmaya başladım içine bal katmasam olurmu balı kilo aldırıyo diye duymuştum bunu kullanıp kilo veren varmı

bende balını atmadan içtim yada azaltıp içtim kabızlık yaptı bana bilgin olsun
az 1-2 kilo vermede yardımcı ama daha fazlasını vermedim şimdi içmiyorum ama

tekrar başlasammı acaba:44:

bende balını atmadan içtim yada azaltıp içtim kabızlık yaptı bana bilgin olsun
az 1-2 kilo vermede yardımcı ama daha fazlasını vermedim şimdi içmiyorum ama

tekrar başlasammı acaba:44:

onun yanında ekmekten ve yemeklerden kıstınmı belki o yüzden az kilo vermişindir ben 2 aydır karatay diyeti yapıyorum ve ekmeği tamamen kestim 7 kilo verdim bakalım bu kürüde uyguluyorum 1 hafta sonra sonuç ne olacak

onun yanında ekmekten ve yemeklerden kıstınmı belki o yüzden az kilo vermişindir ben 2 aydır karatay diyeti yapıyorum ve ekmeği tamamen kestim 7 kilo verdim bakalım bu kürüde uyguluyorum 1 hafta sonra sonuç ne olacak

canım ben şimdi yapmadım daha önce yapmıştım ve evet diyet destekli yapmıştım
sen dene bakalım sonucu bizimlede paylaş :13:

Merhaba bayanlar bende 3 gün önce başladım ballı tarçınlı suya :)
çubuk tarçını kaynatıp bir fincana bir tatlı kaşığı bal ekleyip içiyorum sabah akşam tadı cook güzel salep gibi:)
benim wc sorunum vardı sayesinde kalmadı ayrıca tatlı isteğimi acayip yok etti umarım kilo vermemede yardımcı olur.
Kullanan arkadaşlar kilo verdimi acaba

Merhaba bayanlar bende 3 gün önce başladım ballı tarçınlı suya :)
çubuk tarçını kaynatıp bir fincana bir tatlı kaşığı bal ekleyip içiyorum sabah akşam tadı cook güzel salep gibi:)
benim wc sorunum vardı sayesinde kalmadı ayrıca tatlı isteğimi acayip yok etti umarım kilo vermemede yardımcı olur.
Kullanan arkadaşlar kilo verdimi acaba

canım bir tatlı kaşığı yerine bir çay kaşığı kullan bence fazla bal katma

bal ılık su ile karıştılırsa ishal yapar bal koymadan yapan arkadaşa kabızlığının sebebi bal koymaman olabilir..Balın üzerine çok sıcak su eklerseniz bal zararlı olabilir..

Back