sezeryan doğum yaptım kilo veremiyodum 4. günüm 1 kilom gitti
arkadaşlar mrh bende şöyle uyguluyorum sizce faydası olmazmı az balın içine toz tarçın atıp karıştırdım yatmadan önce bi çay kaşıgı alıp üstüne su içiyorum olabilirmi acaba cvp sevinirim biraz tembel işi ama kaynatmayı unutuyorum sonra zaman geçti derken bende bunu uyguladım
canım arkadaş 2 çay kaşığı demiş.ama ben 1 çay kaşığı koydum güzeldi.
sizce hamileler yapsa nasıl olur kilo verdirmesinden çok sağlıklı gribe karşı koruyormuş vücut direncini arttırıyormuş
tarçın iştah açıyo diye duymuştum ve bu karışımla zayıflamak kesinmi cevap yazarsanız sevinirim
ne zaman doğum yaptın canım
ve ne ile 1 kilo gitti aydınlatırsan sevinirim
benimde bu yöntemle 1 kilom gitti ama sigarayı yeni bıraktığım için acaip yiyorum
yani anlayacağınız yöntemlerde çaresiz
tam tersi iştah kapatır, gereksiz tatlı krizlerini önler, hayır demenizi kolaylaştırır.
hiç bir şey kesin değildir ki:)) hele de tek başına bir küre bel bağlamak ne kadar mantıklı olur? hangi kiloyu bir günde aldık ki bir günde verelim.
kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum, tarçın diyettinize yardımcı olur o kadar... ayrıca sürekli tükettiğinizde etkisini zamanla yitirir haftada 4-5 kereden fazla kullanmayın zaten bir süre sonra gerek kalmadığını göreceksiniz ve zaman zaman 1-2 hafta ara verin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?