Bal ve Tarçın Kürü

merhaba arkadaşlar.bende perşembe aksamı başladım içmeye yediklerimede dikkat ediyorum.inş hepimiz faydasını görürüz.5 kilo vermem lazım boyumda kısacık zaten 61 kiloyum.artık tombalak olmak istemiyorum(((

5 gün içmedim bugün tekrar başlıyorum.. 5 gün önce 67.1 kg tartılmıştım.Hastalandığım için sporda yapamadım..300 gr geri geldi..Bakalım her kilo verişimide buraya yazacağım..

arkadaşlar bunu en fazla ne kadar yapmalıyız çünkü bir süre sonra vucut buna da alışacak ve kilo kaybı olmayacak vucut ne kadarda alışıyor kilo vermesi duruyor bi bilginiz var mı

yorumlara gore 1 aya kadar kullanıyorlar ve işe yarıyor.ama tahmınımce devamlı ıcılmesının bı sakıncası yok cunku dıyet yapsanda yapmasanda sonucta yaglanmayı onluıyor ve bunun dısında bır cok faydası var.bellı bır kullanım suresı oldugnu sanmıom

teşekkürlerr

puffffff bugun 5. gunum herkez 5 gunde verebılmıs yorumlara gore ben hala yerımde sayıyorummm bu tartıyı fırlatcammmmmmmmmmmm.@

kızlar bu ballı tarçınlı suyu günde kaç bardak ve hangi zaman aralıklarında tüketiyorsunuz, yani yemeklerden öncemi yada sabah uyanınca ve akşam yatarken mi ? sayfaları okudum ama bunun cevabını tam olarak göremedim..

Canim sabah kalkinca ac karnina iciyosun yarim saat sonra falan yemek yiyosun aksamda yine ac karnina yatmadan iciyosun ben cok memnun kaldim suaralar yapamiyorum ama yaklasik 5kilo verdim 3haftada

Canim sabah kalkinca ac karnina iciyosun yarim saat sonra falan yemek yiyosun aksamda yine ac karnina yatmadan iciyosun ben cok memnun kaldim suaralar yapamiyorum ama yaklasik 5kilo verdim 3haftada

vooov süper valla, tebrik ederim seni peki bu 5 kg yu verirken başka neler yaptın, yalnızca bunu içerek kendiliğinden kg gitmez diye düşünüyorum.birazdan ilk defa içicem umarım işe yarar çok sağol.

aksam yatarken ac karına ddiyosunuz yaa ben yatarken aç olmöuyorumki karnım tok oluyor genelde tok karına içmenin sakıncası varmıdır acaba :44:

nasıl verıosunz yaa okadr yedıklerıme dıkkat etmeye calıstım yınede tık yokk 5.günüm halen veremedım.:

nasıl verıosunz yaa okadr yedıklerıme dıkkat etmeye calıstım yınede tık yokk 5.günüm halen veremedım.:

Pes etme devam et..Beş günde olmaz 10 günde verirsin ,bu vücuttan vücuda değişiyor..Ben yeni doğum yaptım hem de tiroid hastasıyım ama ballı tarçın-limon ile gerçekkten kilo veriliyor..İştahını da azaltıyor..Bol bol hareket yap..Spor yapamasam bile adımsayar aldım, durduğum yerde yürüyorum..

tarçın tansiyonu birden düşürebilir insülin seviyesinde de ani değişiklik nedeniyle başınız dönebilir hatta baygınlık geçirebilirsiniz
tarçını çok az miktarda kullanın kızlar
ve onu içip aç durmayın hemen kahvaltınızı yapın
ben ve annem tarçını kaynatıp içmiştik aman başımıza gelmeyen kalmadı 2 gün hasta yattık inanın
çok çok az kullanın

Arkadaslar yediklerime biraz dikkat ettim kepek yada tam bugday eknegi yedik aksam 7den sonra hic bisey yemedim sadece meyve oda 9gibi okadar zaten yatana kadar acikiyom sonra tarcinli suyumu iciyodum okadar bide yuruyus yapmaya calisiyom enaz yarim saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…