bal yatarken kalori yapmazmı acaba çok şekerli olduğu için ?
ARkadaslar benim kilo verme durumum gerci bi kac günden beri arada sırada iciyom tarcınlı suyu suana kadar 3 kilo verdim ama herkes fark ediyor bitane elbisem vardı fermuanı zor kapanıyordu anca 1 kisi yardım etcek öle kapanıyordu simdi kendim rahatlıkla kapatabiliyuorum.baya bi inceldigimi yakınlarım bile fark etti kayınvalidem bile baya bi killo verdin daha verme diyor.(ona göre öle bana göre degil tabi :))) daha 7 kilo fazlam var verdimmi ideal kilomda olucam insallah.Bunlan birlikte bugünden itibaren elmasirkesinde baslıcam bakalım daha verebilcemmi herkese bol sanslar ama yıgılmak yok arkadaslar 1 hafta icip yok faydası demeyin 1 aya kadar deneyin faydasını görürsünüz ben gördüm sahsen.Ha söle bisey illaki bogazınıda kısmak gerekiyor herseyi yedim ben ama atiyorum bi paket cips yicemme bi avuc yedim ama inanin bu tarcınlı suyun cok faydasını gördümki tatlı istegim nerdeys hic yoka indi ben asırı derecede cok tatlıyı seven ve inanın hergün tatlı yesem cikolata pasta bıkmayan bi insandım ama artık öle degilim cok sükür.bide bi güzel yanı daha var afrodiyaxs etkisi var ve evli bayanlar icin güzel bisey bence :))
merhaba,
3 kiloyu ne kadar sürede verdiniz. ben 62 kiloyum boyum 1,69 göbek sorunum var. eylül de nişanım var aralık da düğünüm o zamana kadar en az 55 olmam gerekiyor. işe yarar mı? birde bununla bilikte ne yapmak gerekiyor. az ye şunu ye bunu yeme nedir onlar.. birde gögüs küçültmek için ne yapmak gerek ilk defa böyle kilo aldım su iki ay içinde ekmeği çok yedim saldım kendimi şimdi böyle olunca göbeğimi ve gögüslerimi görünce çok moralim bozuluyor.((
arkadaslar bnde 12 gundr ıcıorum arada bı bazen gece unuttugum oldu ama 1 bucuk kılo verdım yemeklerıme dıkkat etmeye calısıorum egzersız hareketlerı yapıorum ama buaralar yapamıorum umarım daha da verebılırım ama bazı arkadslar daha sonradan kılo vermenın durdgunu yazmıslar,kımısı de gayet gusel kılo verdıklerını yazmıslar anlayamadm bakalım deneyıp gorucez herkese ıı zayflamalarr
ARkadaslar benim kilo verme durumum gerci bi kac günden beri arada sırada iciyom tarcınlı suyu suana kadar 3 kilo verdim ama herkes fark ediyor bitane elbisem vardı fermuanı zor kapanıyordu anca 1 kisi yardım etcek öle kapanıyordu simdi kendim rahatlıkla kapatabiliyuorum.baya bi inceldigimi yakınlarım bile fark etti kayınvalidem bile baya bi killo verdin daha verme diyor.(ona göre öle bana göre degil tabi :))) daha 7 kilo fazlam var verdimmi ideal kilomda olucam insallah.Bunlan birlikte bugünden itibaren elmasirkesinde baslıcam bakalım daha verebilcemmi herkese bol sanslar ama yıgılmak yok arkadaslar 1 hafta icip yok faydası demeyin 1 aya kadar deneyin faydasını görürsünüz ben gördüm sahsen.Ha söle bisey illaki bogazınıda kısmak gerekiyor herseyi yedim ben ama atiyorum bi paket cips yicemme bi avuc yedim ama inanin bu tarcınlı suyun cok faydasını gördümki tatlı istegim nerdeys hic yoka indi ben asırı derecede cok tatlıyı seven ve inanın hergün tatlı yesem cikolata pasta bıkmayan bi insandım ama artık öle degilim cok sükür.bide bi güzel yanı daha var afrodiyaxs etkisi var ve evli bayanlar icin güzel bisey bence :))
ayy nediyorsun sen eşime söyleyeyim hemen alır
elma sirkesin aldırmaktan gına geldi adama içme şunu iğrenç kokuyor deyip duruyordu
tarçınlı suyun etki,lerinden bahsedince çok sevinicek
4 hafta 1 ay.ayda 5 kılo vermen mucıze bısı bence normal sartlarda dıyetlerde genelde ayda 2 ıle 3 kılo verılebılıo.5 kılo bence cok ıyı daha ne olsun:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?