Bal ve Tarçın Kürü

arkadaşlar tarçını annem kullanıyordu ama inanmıyordum 7 günde 2 kilo verdim hemde diyet yapmadan tescil ettim onayladım kesinlikle çok etkili. Daha once funda çayı kullanıyrdum o da etkili ama çok tiksindim . Ben tarçını kaynatmıyorum bir bardağa iki çubuk koyuyorum. Sıcak su ekliyorum rengi çıkınca içiyorum.Kaynatınca çok acı oluyor. Hepinize kolaylıklar diliyorum.

bende bugün basladım ama içine birde zencefil ekledim:))))29.07.2011 haftaya cuma nası olcak bakalım....

bende içiyordum ama bıraktım sıcaklardan içemiyorum artık ramazandan sonra başlarım bu arada ben bir ayda 3 kilo verebildim inş geri almam

ben tarçının iştah açtığını duydum..eğer iştah açıyorsa nasıl zayıflıcaz..

ben bu sabah başladım tarçınlı ve ballı su içmeye ama ben içine bir de form çay koydum hani paket çaylar var ya beşi bir yerde o çayı tadı yüzünden içemiyordum aç karnına böyle ballı,tarçınlı suya ekledim kolaylıkla içtim acaba diyorum limon da sıksak mı 1-2 damla? gerçi bende reflü var o yüzden elma sirkeli ya da limonlu suyu deneyemedim bunca zaman.

bence kesinlikle işe yarıyor normalde acaip tatlı krizim olurdu sabahları gözümü açtığımda ve kahvaltıdan sonra ama bu içecek sayesinde kolaylıkla atlattım.normalde kahvaltıda mutlaka 2 dilim kepek ekmeği ya da tereyağlı beyaz ekmek yerdim hiç gerek duymadım.

kahvaltıda 1 domates,1 salatalık,2 kibrit kutusu peynir,5 adet yeşil zeytin ve 2 yumurtadan yapılmış tuzsuz omlet yaptım,yedim.hiç ekemek yemedim ve doydum.2 saat sonra yine aıkır gibi oldum bir hurma yedim,bir de soda içtim geçti gitti.
bakalım ne kadar devam edebileceğim ben biraz istikrarsızımdır da... bu forumları tekip ettikçe gaza geliyorum belki işe yarar.

MALZEMELER :

1 addet Yeşil Elma
1 adet Limon
1 kabuk tarçın
1 çay kaşığı tane karabiber
2 lt. su

hapsini birlikte pişirip soğuduktan sonra tok karnına günde 3 defa için.Bzudolabına koyup,soğuk halde de içebilirsiniz.

Ben çok tuzlu yediğim için 2009 yılında gittiğim diyetisyen bu tarifi vermişti.O dönemde 1 ayda 4 kilo vermiştim bu tariften dolayı mı,tuz dışında listeme uymuş olmam mı,hafta 3 gün bir saat yürümüş olmam mı fayda etti bilmiyorum.Ama normalde benim metabolizmam çok yavaş çalışır ben kendimi ne kadar kasarsam kasayım taş çatlasın 2 kilo verebilirim ayda.

bugün bunu da hazırlayıp tok karnına da bunu içmeye çalışacağım.83 kiloyum 16 Eylüle kadar 6 kilo vermeye çalışacağım bakalım neler olacak....

Hepimize Allah sabır versin,hızla kiloları kaybedeceğiz inşallah...

ben 3 hafta arayla tekrar başlıyorum ramazanda kilo almak istemem. ayrıca kan şekerini düzenlemesi ve metabolizmayı hızlandırması düşünülürse, iftarla start veriyorum arkadaşlar

kızlar bende 20 gun kadar kullandım sabah aksam 2 kılo verdım 10 gun kadar ara vermıstım sımdı tekrar basladım baklaım ıns bı kac kılo daha verebılırım herkese bol sans ıı zayflamalar

daha önce soruldu mu okumadım ama bişey sormak istiyorum tarçın kabuğu yerine toz tarçın kullansak oluyor mu acaba :44:

hadi bakalım ben de başlıyorum bugün itibariyle umarım kurtuluruz şu kilolardan...

gelişmeleri yazarım bende...

ben de bu gece itibarı ile başlıyorum kızlar eğer kilo verirsem yazarım spora da gidiyorum 3 hafta daha gidicem ctesi günleri orada tartılırım size de bilgi veririm

sahurda iç birde iftardan sonra acıktığında

ben hiç beğenmedim midem bulandı bıraktım inşaallah işe yarar sende

kızlar ben tatlı şeyleri çok sevmem özellikle de balı
o yüzden 2 kaşık değilde 1 çay kaşığı koysam olur mu ki

bende başladım, aynı tarçın kabuğunu iki kez kaytnatıyorum fakat ne kadar süre kaynatacağımız yazılmamış mı yoksa ben mi kaçırdım. 2 gün oldu, 4 kilo vermem lazım, bakalım??

bende başladım, aynı tarçın kabuğunu iki kez kaytnatıyorum fakat ne kadar süre kaynatacağımız yazılmamış mı yoksa ben mi kaçırdım. 2 gün oldu, 4 kilo vermem lazım, bakalım??

iki dakika kaynat,fazla kaynattığğında acı oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…