• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal ve Tarçın Kürü

işe yarıyormu gerçekten sıkıldım artık sürekli farklı şeyler denemekten
aslında hepsini bpşverip boğazı tutsam süper zayıflayacağım :D

ARkadaslar benim kilo verme durumum gerci bi kac günden beri arada sırada iciyom tarcınlı suyu suana kadar 3 kilo verdim ama herkes fark ediyor bitane elbisem vardı fermuanı zor kapanıyordu anca 1 kisi yardım etcek öle kapanıyordu simdi kendim rahatlıkla kapatabiliyuorum.baya bi inceldigimi yakınlarım bile fark etti kayınvalidem bile baya bi killo verdin daha verme diyor.(ona göre öle bana göre degil tabi :))) daha 7 kilo fazlam var verdimmi ideal kilomda olucam insallah.Bunlan birlikte bugünden itibaren elmasirkesinde baslıcam bakalım daha verebilcemmi herkese bol sanslar ama yıgılmak yok arkadaslar 1 hafta icip yok faydası demeyin 1 aya kadar deneyin faydasını görürsünüz ben gördüm sahsen.Ha söle bisey illaki bogazınıda kısmak gerekiyor herseyi yedim ben ama atiyorum bi paket cips yicemme bi avuc yedim ama inanin bu tarcınlı suyun cok faydasını gördümki tatlı istegim nerdeys hic yoka indi ben asırı derecede cok tatlıyı seven ve inanın hergün tatlı yesem cikolata pasta bıkmayan bi insandım ama artık öle degilim cok sükür.bide bi güzel yanı daha var afrodiyaxs etkisi var ve evli bayanlar icin güzel bisey bence :))

ARkadaslar benim kilo verme durumum gerci bi kac günden beri arada sırada iciyom tarcınlı suyu suana kadar 3 kilo verdim ama herkes fark ediyor bitane elbisem vardı fermuanı zor kapanıyordu anca 1 kisi yardım etcek öle kapanıyordu simdi kendim rahatlıkla kapatabiliyuorum.baya bi inceldigimi yakınlarım bile fark etti kayınvalidem bile baya bi killo verdin daha verme diyor.(ona göre öle bana göre degil tabi :))) daha 7 kilo fazlam var verdimmi ideal kilomda olucam insallah.Bunlan birlikte bugünden itibaren elmasirkesinde baslıcam bakalım daha verebilcemmi herkese bol sanslar ama yıgılmak yok arkadaslar 1 hafta icip yok faydası demeyin 1 aya kadar deneyin faydasını görürsünüz ben gördüm sahsen.Ha söle bisey illaki bogazınıda kısmak gerekiyor herseyi yedim ben ama atiyorum bi paket cips yicemme bi avuc yedim ama inanin bu tarcınlı suyun cok faydasını gördümki tatlı istegim nerdeys hic yoka indi ben asırı derecede cok tatlıyı seven ve inanın hergün tatlı yesem cikolata pasta bıkmayan bi insandım ama artık öle degilim cok sükür.bide bi güzel yanı daha var afrodiyaxs etkisi var ve evli bayanlar icin güzel bisey bence :))

merhaba,
3 kiloyu ne kadar sürede verdiniz. ben 62 kiloyum boyum 1,69 göbek sorunum var. eylül de nişanım var aralık da düğünüm o zamana kadar en az 55 olmam gerekiyor. işe yarar mı? birde bununla bilikte ne yapmak gerekiyor. az ye şunu ye bunu yeme nedir onlar.. birde gögüs küçültmek için ne yapmak gerek ilk defa böyle kilo aldım su iki ay içinde ekmeği çok yedim saldım kendimi şimdi böyle olunca göbeğimi ve gögüslerimi görünce çok moralim bozuluyor. :(((

merhaba
gönül rahatlığıyla çok işe yaradığını söyleyebilirim. denedim ve çok memnunum. tatile çıktığımdan ara verdim. şimdi yine başladım. sabahları 30 dk yürüyorum. iştahımı azalttı göbek ve simit bölgem inceldi. kilom o kadar oynak ki:) korkuyorum tartılmaya 80 i göze alıp tartıya çıktığımda 75 gelirdim. zayıfladım ben deyip bir heves tartıldığımda ise 80 civarı. artık tartıda takılı kalmayacağım. kıyafetler ve ayna belirleyici unsur benim için. şiddetle tavsiye ederim için için için:)

merhaba, ben de aranıza yeni katıldım ve bu ilk mesajım..bal ve tarçını dünden beri içiyorum..sabah çok dinç kalktım..akşamları yürüyüş yapıyorum bu akşamki yürüyüşümde de biberiye yağını sürüp çıkacağım..paylaşımlarınız için çok teşekkürler..gelişmelerden haberdar ederim..sevgiler..

arkadaslar bnde 12 gundr ıcıorum arada bı bazen gece unuttugum oldu ama 1 bucuk kılo verdım yemeklerıme dıkkat etmeye calısıorum egzersız hareketlerı yapıorum ama buaralar yapamıorum umarım daha da verebılırım ama bazı arkadslar daha sonradan kılo vermenın durdgunu yazmıslar,kımısı de gayet gusel kılo verdıklerını yazmıslar anlayamadm bakalım deneyıp gorucez herkese ıı zayflamalarr

merhaba,
3 kiloyu ne kadar sürede verdiniz. ben 62 kiloyum boyum 1,69 göbek sorunum var. eylül de nişanım var aralık da düğünüm o zamana kadar en az 55 olmam gerekiyor. işe yarar mı? birde bununla bilikte ne yapmak gerekiyor. az ye şunu ye bunu yeme nedir onlar.. birde gögüs küçültmek için ne yapmak gerek ilk defa böyle kilo aldım su iki ay içinde ekmeği çok yedim saldım kendimi şimdi böyle olunca göbeğimi ve gögüslerimi görünce çok moralim bozuluyor. :(((

cnm 3 kiloyu yaklasık 20 günde verdim ben.canım herseyden yee bence kendine yasaklar koyma koydukca daha tatlı geliyor insana onları yemek inan ve dozunu ayarlayamıyorsun.ye ama az miktarlarda ye kendine göre az ne oldugunu sen bilirsin :)) Bide suna inan biseye basladıgında bunu inanarak yap bunu ictigimde zayıflıcam dee egerki bastan beri umutsuzca icersen inan cok yavas ve az etkisini görürsün hersey beyinde biter bunu unutma.Ekmek olarakda tavsiyem beyaz ekmekten vazgec ve kepekli ekmek tam bugdaylı ekmek ye.ha ilk zamanlar tadı kötü gelebilir ama gün gectikce bunada alısırsın ekmeklerini tostmakinede isit sıcak sıcak yee öle daha lezzetli ve daha kolay yiyebilirsin.kilo verdikce inan gögüslerinde kücülür benimkiler kücüldü yane :)her aksamda yatmadan öncede karın egzersizleri yap ayır kendine bi 5 dakka yetiyor 1 ay icinde farkı görürüsün cnm.simdiden herkese bol bol kilo vermeler ve zayıflamalar :)))

arkadaslar bnde 12 gundr ıcıorum arada bı bazen gece unuttugum oldu ama 1 bucuk kılo verdım yemeklerıme dıkkat etmeye calısıorum egzersız hareketlerı yapıorum ama buaralar yapamıorum umarım daha da verebılırım ama bazı arkadslar daha sonradan kılo vermenın durdgunu yazmıslar,kımısı de gayet gusel kılo verdıklerını yazmıslar anlayamadm bakalım deneyıp gorucez herkese ıı zayflamalarr

cnm benim adetgünümün gelmek üzere sanırım o yüzden kilo vermem durdu karnımda sislik var o yüzden sanırım :)))

ayy nediyorsun sen eşime söyleyeyim hemen alır
elma sirkesin aldırmaktan gına geldi adama içme şunu iğrenç kokuyor deyip duruyordu
tarçınlı suyun etki,lerinden bahsedince çok sevinicek :D:D:27:

bende bu aksamdan ıttıbaren baslıcam sımdı yatmadan once yapıp ıcıcem . inşallah ıse yarar haftada 1 kılo versem bukadr hızlı daha ne ısteyım .sonucu tabıkıde hemen yazıcagım buraya:D:66::66:şuanki kılom 58.9:D:D haftaya ne olcak bakalım

Son düzenleme:
arkadaşlar merhabalar!
bende şu an içiyorum tarçınlı ballı suyumu. 2çay kaşığı bal koydum ve tatlıyı çok sevmeme rağmen bana çok ama çok tatlı geldi yarın 1kaşık koyacağım. umarım kilo vermem de hızlandırıcı bir etkisi olur çünkü ben 4haftada 5kilo verebildim sadece. yediklerime dikkat ediyorum her akşam 5km yürüyüş yapıyorum ama haftada 1kilo bana çok az geliyor:( boyum 1.80 kilom 85 ve daha da beteri 3hafta sonra tatile çıkacağım :( tamam mucize istemiyorum ama en azından şu 5 kiloyu atayım üstümden :( geçen sene 87 kiloyken bile rahat rahat bikini giyen ben bu sene nedense tedirgin hissediyorum kendimi:( gelişmeleri sizlerle paylaşacağım. tadını merak eden arkadaşlarada şunu söyleyim tarçını çok sevmememe rağmen ben bile bu kadar beğenip içiyorsam herkes çok rahat içer ;)

4 hafta 1 ay.ayda 5 kılo vermen mucıze bısı bence normal sartlarda dıyetlerde genelde ayda 2 ıle 3 kılo verılebılıo.5 kılo bence cok ıyı daha ne olsun:))))

merhaba bende son 4 kilom için bu yöntemi denemye başladım yarım tatlı kaşıgı bal koyorum benn
yürüyüş yapıyorum sabahlaı ögleden sonrada platesss

dün gece içtim ve sımdı sabah yemek yemeden once ıctım 1 saat once kalktım suan hala kahvaltı yapamıyorum hıc bısı ıstemıo canm iştahı kesıo resmen. benki kahvaltı yapmadan duramazdım benm ıcın gercekten bı mucıze:)))))) ayrıca tuvaletede cıkartıyo.

4 hafta 1 ay.ayda 5 kılo vermen mucıze bısı bence normal sartlarda dıyetlerde genelde ayda 2 ıle 3 kılo verılebılıo.5 kılo bence cok ıyı daha ne olsun:))))

ya aslında doğru söylüyorsun ama işte mevzu zayıflamak olunca mucize bekliyor insan:) malum kilo alırken ayda 4kilo almak inanılmaz derece kolayken, kiloyu vermenin de öyle kolay olmasını istiyor insan :)

Kızlar hepiciğiniz kabukl tarçın mı kullanıyor, yoksa toz olark kullanan var mı o da olur mu ki:44:

ben toz tarcın kullanıyorum ıkısıde oluyor tozu genelde tercıh etmemelerının nedenı agıza tarcının tozları gelmesınden dolayı. fark etmıyor yanı;)

Back