• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal ve Tarçın Kürü

ben 10 gün kadar kullandım ama bıktım sanırım artık yapamıyorum...
belki 1-2 hafta sonra tekrar başlarım...
bu arada 3 kilo vermişim ama herhalde 10 günlük kullanımla çok ilgisi yoktur bilemiyorum...

bende ilk bir hafta tarçınlı suyu içtiğimde kilo vermemiştim daha sonra tekrar on gün kadar tekrar uyguladım kürü sadece bir kilo verebilmiştim

Selam! Ben geçen ay limon sirkesi ve bal karışımını sabah-akşam şeklinde içtim ama bir etkisini göremedim.Şimdi dün itibariyle bu küre başladım.Bunun yanında işe yürüyerek gidip geliyorum.Toplamda 1 saat yürümüş oluyorum.Akşamları eşimle yürümeye başladık en az 1 saat.Yürüyüşe çıkmadığımız zamanlarda evde kondisyon bisikletime biniyorum yarım saat.Ayrıca titreşimli zayıflama kemeri kullanıyorum(5 dakika göbeğime ve 5 dakika üst bacağıma uyguluyorum) Birkaç egzersiz hareketi ve relax tone yapıyorum.Belirgin bir diyetim yok.Abartmamak kaydıyla herşeyi yiyiyorum.63 kilo civarındayım.Hedefim 55 kilo olmak.Gelişmeleri muhakkak yazacağım.Herkese sevgiler..

arkadaşlar yengem hergün bi tencere kaynatıp günde 4-5 bardak içti ben görünce deli oldum resmen erimiş tabi ekmeği hiç yememiş ve fırsat buldukça yürümüş bende başlıyorum aldım çubuk tarçınları inşallah veririm benim önümde canlı bir deniyen vardı size tam 06.10.2011 de yazıcam sonuçları hadi hayırlısı:46:

Üniversitede okurken bir arkadaşımdan duymuştum kendisi uygulamıştı ve inanılmaz incelmişti ama aynı zamanda dansada başlamıştı.Tarçın metobolizmayı greçekten hızlandırıyor aynı zamanda da bağışıklık sistemini güçlendiriyor.

bende ramazanda bırakmıştım bitince başlayacaktım ama daha başlayamadım hiç canım istemiyor :50: kilo vermem lazım offf bir başlayabilsem:68::68::68:

arkadaşlar ben bu kürü diyetisyenime sordum. kilo verdirmez ama tokluk hissi verir tarçın dedi. bu bile güzel bişi bence. paylaşıyım dedim. hepinize kolay gelsin.. :3:

bn uyguluyodum çokda memnundum ama hamile kalınca brkmak zorunda kaldm..sindirimi acayip çalıştırıyo..

Kesinlikle tarçın ve bal

Arkadaşlar bu yazımı mutlaka okuyun..ben bi yakınımdan tarçın ve balın kilo verdirdiğini duydum .kendisi 21 günde 4 kg vermiş ve ben de hemen uygulamaya başladım.5 günde 1 kg vermişim :)

hazırlanışını yazıyorum;
-1 tarçın kabuğunu 1 bardak su ile beraber kaynatın
-bardağınıza 2 çay kaşığı bal koyun
-kaynamış tarçınlı suyu bardağa boşaltın
-sabahları aç karnına ve yatmadan önce olmak üzere,günde 2 kez tüketin.
-1 tarçın kabuğunu sabah yaptıktan sonra akşam da aynısını kullanabilirsiniz.
(yani günde 1 tarçın kabuğunu idare edin)
balın içerisindeki antioksidan tarçın ile birleşince metabolizmayı hızlandırıyor..
Denemenizde yarar var,yarın 6.günüm ve devam ediyorum..
Herkese bol şans.

paylaşım için teşekkurler. tarcının kokusuna bayılırım ya :) balı da çok sewerim deniycem bunu :)

Kesinlikle tarçın ve bal

Arkadaşlar bu yazımı mutlaka okuyun..ben bi yakınımdan tarçın ve balın kilo verdirdiğini duydum .kendisi 21 günde 4 kg vermiş ve ben de hemen uygulamaya başladım.5 günde 1 kg vermişim :)

hazırlanışını yazıyorum;
-1 tarçın kabuğunu 1 bardak su ile beraber kaynatın
-bardağınıza 2 çay kaşığı bal koyun
-kaynamış tarçınlı suyu bardağa boşaltın
-sabahları aç karnına ve yatmadan önce olmak üzere,günde 2 kez tüketin.
-1 tarçın kabuğunu sabah yaptıktan sonra akşam da aynısını kullanabilirsiniz.
(yani günde 1 tarçın kabuğunu idare edin)
balın içerisindeki antioksidan tarçın ile birleşince metabolizmayı hızlandırıyor..
Denemenizde yarar var,yarın 6.günüm ve devam ediyorum..
Herkese bol şans.

canım önerin için teşekkurler tarcın abinin hastasıyım :D :D tarcını parfümeri de kullansınlar hemen alırım :D acaba var mı ıdır?

bende başlıyorum yarın itibari ile..önceden kolay kilo verirdim yapışıyor şımdı aldığım kilolar..3 kilo versem ve sabitlesem yeterli ama yemek yemek de ne güzel şey ya:) birde bunu deniyelim bakalım

bende bugün itibariyle başladım
hadi bakalım faydasını görürüm inşallah
Ve bu karışım denediğim zayıflama kürleri arasındaki tadı en güzel olanı

Son düzenleme:
Bazı arkadaşlar iştah kesiyor diyorlar doğrudur herkesin bünyesi farklı.
Ben bir ara denedim tadı kokusu harika gerçekten.
gece yatmadan içtim miss gibi ama kurt gibi acıkarak uykudan uyandım.
Bir şeyler atıştırdım yoksa uyuyamıyacaktım.:50:
Böylece bal tarçın kürü başlar başlamaz bitti:1:

bende denemeye basliyacam yarin elma sirkesini denedim fakat bi faydasini görmedim...
insallah bunun faydasini görurum...

Back