Kızlar bu marketten aldığımız bal hakiki bal olmuyor haliyle
marketten aldığınız balla mı yapıyorsunuz
yoksa hakiki bal satanlar var onlardan mı temin ediyorsunuz
asıl kafama takılan bu
o yüzden sadece tarçın yapıyorum ben..
sadece tarçınla yine bu etkiyi görebilir miyim sizce ?
evet ya nasıl bal kullanıyorsunuz bende alıcam bu gün ama markettenmi aldınız yada özellikle tercih ettiğiniz bir marka varmı?
markette satılan balı kullanıyoruz, ben marka olarakta balparmak tercih ediyorum. biz orjinal balı nerden bulacazpahalı alınırmı heç
ben ilk kullandığım hafta dikkat ederek, bol su içerek ve yeşilçay mutlaka içilmeli günde 1-2 defa sporda yapıyordum 1.5 kg. verdim. yanlız ben 1 tatlı ka. deyilde 1 çay kaşığı kullandım balı.mrb kızlar tarçın ve bal hakkında internette diyet yapmadan 1-2 kılo dıyet yaparak 3 kılo gıbı kaybedıyosun dıyor.ben 1 haftadır yapıyorum ballı tarçını nerdeyse, ben dıyet yapmıyorum ama 2 kılo kaybetmeyı beklemıyodum zaten barı 1 olsaydı tam tersıne 600 gr aldım.ya siz dıyet yapmadan kılo verdınız mı?bende mi bi sorun var
tabiki kullanabilirsin 1 çay kaşığı yeterli olurmerhaba ben kadınlar kulübüne yeni katıldım ve kilolu biri olarak hemen dikkatımi zayıflama teknikleri çekti ben bal ve tarçın olayını demek istiyorum ama bir şey sormak isitoyrum kabuk tarçın yerine toz tarçın kullana bilirmiyiz cevalarınız için şimdiden teşekkürler
bal yatarken kalori yapmazmı acaba çok şekerli olduğu için ?
Bende senin gibi düsünüp balı kestim sadece tarcını kaynatıp limon sıkıyorum icine bölede faydası var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?