Bal ve Tarçın Kürü

evet ya nasıl bal kullanıyorsunuz bende alıcam bu gün ama markettenmi aldınız yada özellikle tercih ettiğiniz bir marka varmı?

evet ya nasıl bal kullanıyorsunuz bende alıcam bu gün ama markettenmi aldınız yada özellikle tercih ettiğiniz bir marka varmı?

markette satılan balı kullanıyoruz, ben marka olarakta balparmak tercih ediyorum. biz orjinal balı nerden bulacaz pahalı alınırmı heç

mrb kızlar tarçın ve bal hakkında internette diyet yapmadan 1-2 kılo dıyet yaparak 3 kılo gıbı kaybedıyosun dıyor.ben 1 haftadır yapıyorum ballı tarçını nerdeyse, ben dıyet yapmıyorum ama 2 kılo kaybetmeyı beklemıyodum zaten barı 1 olsaydı tam tersıne 600 gr aldım.ya siz dıyet yapmadan kılo verdınız mı?bende mi bi sorun var

markette satılan balı kullanıyoruz, ben marka olarakta balparmak tercih ediyorum. biz orjinal balı nerden bulacaz pahalı alınırmı heç

tamam canım saol bende bu gün alayımda yarın başlıcam bakalım bunuda deneyim inşallah 3-4 kilo veririm

ben ilk kullandığım hafta dikkat ederek, bol su içerek ve yeşilçay mutlaka içilmeli günde 1-2 defa sporda yapıyordum 1.5 kg. verdim. yanlız ben 1 tatlı ka. deyilde 1 çay kaşığı kullandım balı.

kızlar ben 3 hafta falan devam ettim bıraktım.
ilk kullandığım hafta 1,5 - 2 kiloya yakın verdim , ondan sonra veremedim hiç.
genelde kullanan ardaşlarda ilk hafta vermişler hep nedense.
ilk hafta ödem attırıyor heralde,yada nebileyim elma sirkesi içtim gece yatarken bide.acaba omu etki yaptı anlamadım.:26:

ama tarçın ve bal çok faydalı gerçekten.kabızlık sorununu çözüyor.bu yüzden arada bir içiyorum bazen.

sağlıklı zayıflamalar herkese.

merhaba ben kadınlar kulübüne yeni katıldım ve kilolu biri olarak hemen dikkatımi zayıflama teknikleri çekti ben bal ve tarçın olayını demek istiyorum ama bir şey sormak isitoyrum kabuk tarçın yerine toz tarçın kullana bilirmiyiz cevalarınız için şimdiden teşekkürler

tabiki kullanabilirsin 1 çay kaşığı yeterli olur

Benim de 3.5 aylık bebeğim var..Dün bende başladım..Haftada 3 gün yürüyüş ve hafif ağırlıklarla spor yapıyorum..Sonucu size yazacağım..İnşallah zayıflayacağım :)

benimde bugün 3. günüm.aynı zamanda callanetics egzersizlerinede başladım 3 gündür devam.bakalım bu sefer istikrarım nereye kadar gidicek

20 gün oldu baslayalı ve tam tamına 3 kilo kadar verdim bu Tarcın ne nimetmis megersemde bizim haberimiz yokmus cok mutluyum insallah hedef kiloma bu sekilde ulasırım 70 küsürle basladım suan 67 küsürüm.Yıgılmak yok bu arada :)))

ben dün başladım bu sabah da içtim gece yatarkende içicem
ben çayı şekersiz içerim normalde
şimdi içine tarçın da koyuyorum daha zevkle içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…