• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal ve Tarçın Kürü

arkadaşlar az kilo olduğumuzu düşünüp nispet yapar gibi yazdığımızı düşünmeyin.. insanın kendisini ideal hissettiği iyi hissettiği bir kilo vardır ve o kilonun üstüne çıkınca rahatsız olur..yargılamak hatalı olur..

bu arada dayanamadım bugün tartıldım 1 kilo vermişim arkadaşlar bugün 4. günüm.

Son düzenleme:
bende 10 gün kadar sabah akşam içtim kilo vermedim diye bıraktım..10 gündür falanda içmiyorum...galiba yarın tekrar başlicam erken pes ettim bakalım bikez daha deneyelim...yazarım

kizlar yaa 10 gundur kullandim bi gram bile vermedimm yedigimede dikkat ettim sporumuda yaptim zaten ekmek hic yemiyorum tatliyla aram yok bol su iciyorum aksamlari sadece corba oglen salata sabahda normal kahvalti neden bole olduki yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ben de şu anda içiyorum tadı mükemmel :66: zayıflarsam eger ilerki günlerde yazarım ama zayıflatmasa bile sağlık için çok faydaları varmış bu konuyu açan arkadaşııım eline koluna sağlık :71:

arkadaşlar bugün 8.günüm ama 1 gram varamedim hatta almış gözüküyorum anlamadım.ama elelrim falan şiş regl olucam için neyse 2 gün ara verip pazartesi tekrar başlıcam.ama ilginç ya herkes genelde vermiş.yediklerimide dikkat ediyorum yürüyüşde yapıyorum:( neyse yola devam...

ben de bugün tartıldım ve 1.5 :66::66: eksideyim bilemiyorum artık bu sudanmı yosa dikkat ettiğim içinmi ve hergün 45 dk. plates yapıyorum. 1 hafta ara vericem 1 hafta sonunda kilo vermem durursa demekki bundan olduğunu düşünecem ve devam edeceğim sizede bilgi vermeye devam ederim :80:

ben de kısa bi süre içtim bal tarçını ama daha önce de yazmıştım ço tatlı geldiiçemedim balı baya bi azalttım..ciddi kabızlık yaptı bende..balı az diye mi acaba..tarçın kabızlık yaparmı..warmı şikayeti olan..bırakmak zorunda kaldımm

buraya yazdıktan sonra ufak bi araştırma yaptım we ewet tarçın kabızlık yaparmış..demekki ben balı çok az koyduğum için yaptı bende..e diğer türlü de içemiyorum aşırı tatlı geliyo..of bunu da içemedim iyimi:)

bir haftayı geçti ama bende kilo veremedim.yine de bırakmadım bakalım belki üç hafta sonunda kilo verebiliriz.

buraya yazdıktan sonra ufak bi araştırma yaptım we ewet tarçın kabızlık yaparmış..demekki ben balı çok az koyduğum için yaptı bende..e diğer türlü de içemiyorum aşırı tatlı geliyo..of bunu da içemedim iyimi:)

ben 23 gündür falan içiyorum kabızlık yapmadı tamtersi oldu demekki bünyeye göre değişiyor ama içmeye çalışın baya faydası oluyor

bu sabah başladım çok umutluyum inşallah işe yarar:) yürüyüşde yapıyorum sabahları 30 dk. acaba yürümeden evvel mi içmeliyim?

bu sabah başladım çok umutluyum inşallah işe yarar:) yürüyüşde yapıyorum sabahları 30 dk. acaba yürümeden evvel mi içmeliyim?

ne güzel canım yürüyüşte yapıyormuşsun ben sabah kalkıpta aslaa yürüyemiyorum akşamları yürüyorum oda hergün değil bence yürümeden evvel içmen iyi olur gelicede kahvaltı iyi olur:68:

Ben 10 günden beri düzenli sabah aksam ictim Tarcinlı Suyumu ve 10 gün icinde 70kilodan 68.5 kiloya düstüm yane 1.5 kilo verdim.Cok mutluyum yıgılmak yok devam ve güzel yanıda hic spor yapmadım sadece yemeklerime biraz olsun dikkat ettim.O yüzden kesinlikle yıgılmak yok devam bu arada aksamları bal katmadım sadece sabahları aksamları malum kilo yapar diye.

bu yöntemi yarın sabah ben de denemeye karar verdim. umarım işe yarar 10 kilo fazlam var. tüm k larım maximuma ulaştı

düzenli kullanıp fayda gören arkadaşlar,ılık mı içiosunuz..bal sıcakken konmuyo sanırım besin değerini kaybetmemesi için..

Kızlar bu marketten aldığımız bal hakiki bal olmuyor haliyle
marketten aldığınız balla mı yapıyorsunuz
yoksa hakiki bal satanlar var onlardan mı temin ediyorsunuz
asıl kafama takılan bu
o yüzden sadece tarçın yapıyorum ben..
sadece tarçınla yine bu etkiyi görebilir miyim sizce ?
:74:

arkadaşlar ben tekrar tarçınlı suyu içiçem bu hafta daha fazla dikkat etmeme rağmen denemek için 1 hafta ara vermiştim ve bu hafta 1 kg. verebildim, bünyeye göre tarçınlı su farklılık göstere bilir belki, ama bende işe yaradı. be bu suyla geçen hafta 1.5 kg. vermiştim devam bu suya :68::68:

Back