• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal ve Tarçın Kürü

bende 1 haftada 2 kilo verdim.veremeyenler üzülmeyin ama tek tarcının hicbirseye faydası olmaz.tekbir ilac herderde deva olsaydı hepsini kaldırırlar yalnızca birini kullanırdık.yani demek istedigim diyet sart.tarcını cok arastırdım,ne yag erittigi var ne metobolizma hızlandırdıgı.tarcını ılık ictigimiz icin o ılık su yatmadan ve sabah ac karnına metobolizmayı hızlandırıyor ve yag yakıyor.yani tek basına ılık su icmek bile zayıflatıyor.ama tarcın kan sekerini düzenliyor ve tatlı krizini yok ediyor.ama buna ragmen tatlı yiyorsanız,gec saatlerde yemek yiyorsanız biraz dikkat etmiyorsanız elbette veremezsiniz.biraz daha gayret hanımlar ne kullanırsanız kullann yanında diyet sart!!

Yahu saatlerdir sayfaları okuyorum. 8174687817 tane karışım bulup not ettim bi kağıda. Ben şimdi hangisini içeceğimi şaşırdım valla. :27:

Yarından itibaren men de başlıcam, bu diet, yürüyüş, akşam da yemek yok. Bakalım ne olcak. 8 kilo vermeliyim.

Arkadaslar bende 4 günden beri iciyorum Tarcinli suyumu bide her aksam Tarcinlımasajsabunuyla(bölgesel yaglanma ve selülit icin) keseleyip masaj yapiyorum karın bölgeme herneyse dün esim sen zayıflamıssın dedi ben farkedemiyorum bisey ama esim etti :)))

1 haftadır düzenli içiyorum gram vermemişim bende bi gariplik var.içtikten sonra bile canım tatlı şeyler istiyor.emzirdiğim için olabilirmi merak ediyorum

canım evet emzirdiğin için canın daha çok tatlı çekiyor olabilir adet dönemindeysende olabilir bende emzirirken iştahıma söz geçiremezdim tatlı konusunda hele..

1 haftadır düzenli içiyorum gram vermemişim bende bi gariplik var.içtikten sonra bile canım tatlı şeyler istiyor.emzirdiğim için olabilirmi merak ediyorum

1 haftada birşeymi canım benim 3. haftam bende veremedim :50::50::50: üstelik yememede okadar dikkat ediyorum yapıştı galiba gitmiyorrr:43::43::43:

arkadaslar kızmayın ama bende sabah tartıldım 49,50 idim basladığımda 51 idim .bugun tam 1 hafta oldu hatta dün aksam ve bu sabah içmedim ara vereyim diye ...inanmıyorum mucize bu ya..... hatta eşim bana popon küçücük kalıp gitmiş ya dedi:52::52:

arkadaslar kızmayın ama bende sabah tartıldım 49,50 idim basladığımda 51 idim .bugun tam 1 hafta oldu hatta dün aksam ve bu sabah içmedim ara vereyim diye ...inanmıyorum mucize bu ya..... hatta eşim bana popon küçücük kalıp gitmiş ya dedi:52::52:

ne güzel senin adına sevindim.. bende başlayacağım

olurrr o daa olurrr :8: kilon yaşın kaç bu arada

mesajını atlamışım pardon :) 24 yaş. 52 kiloyum.boyuma göre kilom rahatsız ediyor..
buarada kilo veren arkadaşlar tebrikler.. ben henüz tartılmıyorum 1 hafta dolmadığı için.

selam kızlar.bende aranız akatılmak istiyorum.2 yaşında bir kızım 25 kilo aldım nerdeyse hamilelğinde.ilk 1 yılda çoğunu verdim ama uzun süredir 55-57 arası gidip geliyorum.boyda olmadığı için 50 yada 52 olsam iyi.bakalım cuma akşamaında beri içiyorum bu karışımı.hala aynıyım.kilom 55,7 bakalım cma günü ne olacak.

selam kızlar.bende aranız akatılmak istiyorum.2 yaşında bir kızım 25 kilo aldım nerdeyse hamilelğinde.ilk 1 yılda çoğunu verdim ama uzun süredir 55-57 arası gidip geliyorum.boyda olmadığı için 50 yada 52 olsam iyi.bakalım cuma akşamaında beri içiyorum bu karışımı.hala aynıyım.kilom 55,7 bakalım cma günü ne olacak.
töbe töbe böyle zayif insanlar yazdimi moralim bozuluyo nispet yapar gibi

ama öyle demeyin arkadaşlar, burada normal kiloda olan insanlar da kilo almamak için direniyorsa, formda kalmak istiyorsa bu iyi birşey. Bu forumları takip ederek insan motive oluyor. Yarın birgün inanıyorum ki hepiniz çaba sonucu vereceksiniz kilolarınızı. Ama iş sadece hedef kiloya ulaşmakla bitmiyor ki, sonra da bu kiloyu nasıl koruyacağım derdine düşüyorsunuz. O yüzden bırakın normal kilodaki insanların da kilosonu koruma çabalarını, deneyimlerini paylaşmalarına izin verin. Sizi kızdırmak için yazmadım, yanlış anlamayın sakın, amaç sağlıklı kilo vermek, normal kiloda kalarak sağlıklı yaşamak.

hiç üşenmedim en baştan son sayfaya kadar tüm mesajları okudum, aklıma yattı tarçınada bayılıyorum, e şekerimde düşük malum tarçın dengeliyor, tek sorun bal sevmem tatlıyla aram yok, ama düğüne son 60 gün zehir bile içerim :))))))))))
inşallah faydasını görürüm
ama şimdiden öneren arkadaşa teşekkürler
bugün sadece tarçınla başladım, bal alıcam bugün
inşallah bir gelişme olurda büyük bir zevkle yazarım
82 kiloyum tombalak bir gelin olmak istemiyoruuuuuummmmm :((((

selam arkadaşlar bende bu akşamdan başlıyorum bende verilecek kilo çoookkkk bir deniyeyim bakalım
akşam üstü arkadaşımla beraber okuduk o 1,5 aylık hamile ona zararı olurmu?ne dersiniz gerçi bal tarçın sirke zararlı değil gibi ama ben yapma dedim siz ne dersiniz

bence arkadaşın hamileyse yapmasın. Sonuçta tuvaletede çok çıkartıyor dediler. Düşük riski olabilir.

Back