Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de 4 gün kadar devam edip bırakmak zorunda kalmıştım bugün tekrar başladım bu sefer en az iki hafta bırakmadan devam edecem.inş. zayıflamam da etkisi olur.
Ya arkadaslar bende iciyorum ama 2gun ara verdim yarin baslicam bide canim yemek falan hicbisey istemiyo benim gibi olan varmi biraksammi acaba esimde kiziyo birak artik otlari sulari diyip duruyo fecen seneden buyana 18.5kilo verdim butun dengem sasti cok cabuk hastalanir oldum halsizim ama nefis iste devam et diyo nebilim
Ya arkadaslar bende iciyorum ama 2gun ara verdim yarin baslicam bide canim yemek falan hicbisey istemiyo benim gibi olan varmi biraksammi acaba esimde kiziyo birak artik otlari sulari diyip duruyo fecen seneden buyana 18.5kilo verdim butun dengem sasti cok cabuk hastalanir oldum halsizim ama nefis iste devam et diyo nebilim
kızlar liste yapmayı bilen varmı kilolarımızı ve ne kadar verdiğimizi yazalım daha önce birarkadaş yapmıştı ama oda artık girmiyor herhalde liste olursa daha motive oluruz
selam canim ben konuyu takip ediyorum, girmiyor degilim, fakat liste güncellenmiyor. o yuzden sürekli yeni liste yapmak da sacma olur diye düsündüm :)
ben 2 hafta oldu sanirim 2 kilo verdim. ama yedigime dikkat edemedim bu hafta. pazartesinden itibaren aksamlari yememeye baslayacagim, bakalim.
kızlar ben 1 haftadan beri bu karısımı içiorum ayrıca yediklerime elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıorum ve 2 kilo vermişim
yoo özellikle bişi yapmadım ama çok hareksiz de değilim
bnde cok sevindim canım inş.devamı gelcek hepimiz incecik olucaz gitsin kilolar !
kızlar ben 1 haftadan beri bu karısımı içiorum ayrıca yediklerime elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıorum ve 2 kilo vermişim