• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal ve Tarçın Kürü

ya bende hiç iştah kapatmadı.bendemi bir sorun var acaba.p.tesi 1 hafta olcak merakla bekliyorum kaç kg vermişim

ben de 4 gün kadar devam edip bırakmak zorunda kalmıştım bugün tekrar başladım bu sefer en az iki hafta bırakmadan devam edecem.inş. zayıflamam da etkisi olur.

ben de 4 gün kadar devam edip bırakmak zorunda kalmıştım bugün tekrar başladım bu sefer en az iki hafta bırakmadan devam edecem.inş. zayıflamam da etkisi olur.

selam, bende bugün başladım. acaba 4 günde kilo verebildinizmi

gram olarak verdim ama emin değilim vücut da su kaybı da olabilir.o yüzden en az iki hafta kesintisiz devam etmek istiyorum

Ya arkadaslar bende iciyorum ama 2gun ara verdim yarin baslicam bide canim yemek falan hicbisey istemiyo benim gibi olan varmi biraksammi acaba esimde kiziyo birak artik otlari sulari diyip duruyo fecen seneden buyana 18.5kilo verdim butun dengem sasti cok cabuk hastalanir oldum halsizim ama nefis iste devam et diyo nebilim

Ya arkadaslar bende iciyorum ama 2gun ara verdim yarin baslicam bide canim yemek falan hicbisey istemiyo benim gibi olan varmi biraksammi acaba esimde kiziyo birak artik otlari sulari diyip duruyo fecen seneden buyana 18.5kilo verdim butun dengem sasti cok cabuk hastalanir oldum halsizim ama nefis iste devam et diyo nebilim

evt canım iştah kesiyor ama kiilon iyiyse hiç uğraşma bence dengenin şaştığını söylüyorsu önemli olan sağlık zayıflayacağim diye sağlığından olma bence :20:

bir diyet ya da egzersiz uyguluyor musunuz? sağlık problemlerimden dolayı acilen zayıflamalıyım 77 kg oldum doktorum ameliyatımı yapmıyor kilomdan dolayı:( nasıl zayıflayacağım çok umutsuzum bu yazdığınızıda deneyeceğim inşallah faydasını görürüm

canım en önce sağlıkk eşin içme diyosa içme azda kilo vermemişsin 18.5 kilo gayet iyi vermişsin ama şuan kilon kaç bilmiyorum ama sadece akşam 7 den sonra hiç bişey yeme yani en azından yemek vs. yeme meyve yiyebilirsin örn. yeşilçayla destekleye bilirisin bende 6 temmuz sezeryan ile doğum yapıcam ve kilom çaok var doğumdan sonra yeşilçaya başlıycam doktoruma danışıp zaten yemek yiyerek değil de bol sıvı şeyler içerek süt oluyomuş bal tarçınıda söylüycem gerçi bi zararı olacağını düşünmüyorum ama ufaklığı sütten mahrum bırakmak ta istemiyorum sadce rezene içicem ve rezene de iştah açıyo o yüzden bu yöntemi uygulayım diyorum.sağlıklı zayıflamalar.

kızlar liste yapmayı bilen varmı kilolarımızı ve ne kadar verdiğimizi yazalım daha önce birarkadaş yapmıştı ama oda artık girmiyor herhalde liste olursa daha motive oluruz:7:

selam canim ben konuyu takip ediyorum, girmiyor degilim, fakat liste güncellenmiyor. o yuzden sürekli yeni liste yapmak da sacma olur diye düsündüm :)
ben 2 hafta oldu sanirim 2 kilo verdim. ama yedigime dikkat edemedim bu hafta. pazartesinden itibaren aksamlari yememeye baslayacagim, bakalim.

selam canim ben konuyu takip ediyorum, girmiyor degilim, fakat liste güncellenmiyor. o yuzden sürekli yeni liste yapmak da sacma olur diye düsündüm :)
ben 2 hafta oldu sanirim 2 kilo verdim. ama yedigime dikkat edemedim bu hafta. pazartesinden itibaren aksamlari yememeye baslayacagim, bakalim.

slm: canım burda olduğuna sevindim yorumlarını göremeyince bizi unuttun sandım:1::1: neyse artık liste ne zaman güncellenirse bekleriz :) ne güzel iki kilo vermişsin darısı başımıza:8:

dün gece içtim başladım ben de ..o kadar olumlu yorum okuyunca bir ihtimalim var denemeye değer :61::61: 1-2 hafta sonra sonuç belirtirim

kızlar ben 1 haftadan beri bu karısımı içiorum ayrıca yediklerime elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıorum ve 2 kilo vermişim :53:

yoo özellikle bişi yapmadım ama çok hareksiz de değilim

süpermiş ozaman yaa.. 1 hafta da 2 kilo versem bu hafta süper olacak..belki diye umut ediyorum :) adına sevindim.. devamı gelir inşallah

kızlar ben 1 haftadan beri bu karısımı içiorum ayrıca yediklerime elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıorum ve 2 kilo vermişim :53:

ya sizi kıskandım doğrusu ben 20 günü geçti içiyorum ve o kadarda dikkat ediyorum yememe aynıyım:19: siz bir haftada 2 kilo nasıl verdiniz ne güzel :46:

Back