1 haftadır düzenli içiyorum gram vermemişim bende bi gariplik var.içtikten sonra bile canım tatlı şeyler istiyor.emzirdiğim için olabilirmi merak ediyorum
arkadaslar kızmayın ama bende sabah tartıldım 49,50 idim basladığımda 51 idim .bugun tam 1 hafta oldu hatta dün aksam ve bu sabah içmedim ara vereyim diye ...inanmıyorum mucize bu ya..... hatta eşim bana popon küçücük kalıp gitmiş ya dedi
olurrr o daa olurrrkilon yaşın kaç bu arada
töbe töbe böyle zayif insanlar yazdimi moralim bozuluyo nispet yapar gibiselam kızlar.bende aranız akatılmak istiyorum.2 yaşında bir kızım 25 kilo aldım nerdeyse hamilelğinde.ilk 1 yılda çoğunu verdim ama uzun süredir 55-57 arası gidip geliyorum.boyda olmadığı için 50 yada 52 olsam iyi.bakalım cuma akşamaında beri içiyorum bu karışımı.hala aynıyım.kilom 55,7 bakalım cma günü ne olacak.
töbe töbe böyle zayif insanlar yazdimi moralim bozuluyo nispet yapar gibi
töbe töbe böyle zayif insanlar yazdimi moralim bozuluyo nispet yapar gibi
selam arkadaşlar bende bu akşamdan başlıyorum bende verilecek kilo çoookkkk bir deniyeyim bakalım
akşam üstü arkadaşımla beraber okuduk o 1,5 aylık hamile ona zararı olurmu?ne dersiniz gerçi bal tarçın sirke zararlı değil gibi ama ben yapma dedim siz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?