- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
-
Denemekten zarar gelmez canim benim testte silik cizgi var ama kanda da cikar umarim yarin sonucu alicamArkdslar ben rezerv dusuklugu icin corekotu bali aldim organik bu da olur herhalde di mi :) bu arada sonucu pozitif cikan herkesi tebrik ediyorum darisi corekotu balinda sifa arayan bizlere gelsin diyorum :)
Cevabin icin tesekkurederom canim insallah insallah jamilesindir uykuya dalmadan dua edicem ❤Denemekten zarar gelmez canim benim testte silik cizgi var ama kanda da cikar umarim yarin sonucu alicam
Sagol canim umarim sende de etkili olurCevabin icin tesekkurederom canim insallah insallah jamilesindir uykuya dalmadan dua edicem ❤
Amin canim insallah yaomadigim sey kalmadi ins guzel sonuclar gorecegiz. Iyi gecelerSagol canim umarim sende de etkili olur
Geç döllenmedir canim :)6.70 cikti kizlar adetten 2 gun once ama idrar testi koyulasiyor
İlk sayfada yazıyo canimNe zaman yapılmalı bu kur kaç gün
Hala inanamadim hic umudum yoktu :)Geç döllenmedir canim :)
Ben sana diyodum ama göğsün falan büyük belirtiydi:)Hala inanamadim hic umudum yoktu :)
Yanı o değer yüksekse zaten yumurtlaman iyi oluyodur bu küre gerek yoktur canim .Teşekkür ederim bu ay geç kaldim önümüzdeki ay bende başlıcam bakalım tüp bebek de e2 değerim çok yükselmişti ona baktırmak mi gerekir .
Evet ve cok erken belirti verdi yumurtlamadan 2 3 gun sorna basladiBen sana diyodum ama göğsün falan büyük belirtiydi:)
Tüp bebek tedavisinde iğne kullanıyoruz ya çok iyiydi ama tutmadıYanı o değer yüksekse zaten yumurtlaman iyi oluyodur bu küre gerek yoktur canim .
Genelde öyle oluyo zaten :)Evet ve cok erken belirti verdi yumurtlamadan 2 3 gun sorna basladi
Benim iğneyle ilgili hiç bi bilgim yokta . Tutmayınca tutmuyo iste canim istediğini yap ama olmayınca olmuyo biz çok düşüyoruz üstüneTüp bebek tedavisinde iğne kullanıyoruz ya çok iyiydi ama tutmadıılaclardan kaynaklı olduğunu düşündüm
Amiiiin insallah canimEwet allhim yardimcimiz olsun inşallah
Pazartesi veririm anca canimYarin kan tahlili vericekmisin tekrar :)Naberr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?