- 13 Haziran 2014
- 5.008
- 5.205
- 198
- Konu Sahibi Sedaaedaa34
-
Alip sabah idrarinla yapabilirsinBenim geçen ay da böyle oldu her yerim şişti birden adet oldum gibi oldu kahverengi lekelenmesi sonra az az kan geldi 3 günden sonra çoğaldı sanırım kimyasal gebelik geçirdim bu ay yine aynı belirtileri yaşıyorum, yarın test alayım diyorum
Ne marka alim senceAlip sabah idrarinla yapabilirsin
Ben laboquick kullaniyorumNe marka alim sence
Benimde iliski sirasonda kasiklarim agridi ben gunasiriya devam edicem canimNaberr dün gece iliski oldu . çatlama olduğu icin bu gecede olsun mu gün aşırı devam mi ediyim canim . Bide dün iliski esnasında kasiklarim çok agridi ilk defa yumurtlamayı bu kadar net hissettim kür işe yaradı galiba :)
Bendende bugün beyaz geliyo . Dün aynisi oldu iste bi anda geldi kostum wc ye kan gelmiş bu geceyide sen kacirma :))) allahım ne zor isler :)S Sedaaedaa34 az önce asiri bi akinti geldi altima kacirmis gibi oldum
Canim evdeki testini yap bence hemen başlama ilacaEvet kızlar doktora gittim doktorum ultarasonla baktı adetime 1-2 gün var dedim kan tahlili istemedi zaten beni biliyor pkoluyum. bana tarlusal verdi 1 hafta bekle idrar testi yap sonra dedi eğer bebek yoksa tarlusalı iç sonra adet olucaksın adet oluncada klomen verdi klomene başla bitince bana gel dedi. şimdi hala beklemedeyim adet olacakmıyım yoksa hamilemiyimde olmayacakmıyım yada söktürücü zoruylamı olucam. Klomene başlayacağım muhtemelen hislerim karıştı
öyle yapıcam ama doktor adet gününü 7 gün geçsinöyle test yap dedi offf 7 gün adet olmazsam yinemi beklicem varmı yokmu anlamadım kan tahlili de yaptırmadı ama usg girdim gerçi anlayamayız usg den dedi olsada göremem dedi küçük diye galiba kafamçok karıştıCanim evdeki testini yap bence hemen başlama ilaca
Canim adete 2 gün kala varsa çıkar zaten beklemene gerek yok yumurtlamadan sonraki kaçıncı günündesinöyle yapıcam ama doktor adet gününü 7 gün geçsinöyle test yap dedi offf 7 gün adet olmazsam yinemi beklicem varmı yokmu anlamadım kan tahlili de yaptırmadı ama usg girdim gerçi anlayamayız usg den dedi olsada göremem dedi küçük diye galiba kafamçok karıştı
13 canımmCanim adete 2 gün kala varsa çıkar zaten beklemene gerek yok yumurtlamadan sonraki kaçıncı günündesin
Çıkar o zaman canim bence yarin ilk idrarınla yap ama yinede sen bilirsin13
13 canımm
YumurtlamadandirGöğsümün uc tarafı acıyo daha şimdiden kürden olabilir mi göğüs agrisi yapar mi acabaNaberr
Kk yenilendi giremedim dünden beri bi gelişme varmı çatladı mi tamamen yumurta :)Yumurtlamadandir
Bende yeni girebildim bende durum ayni ates yukselmedi henuz kahverengi akinti icerde onceden kalan kan olabilir canımBende bugün yine kahverengi akıntı var az az geliyo neyin nesi ilk defa oluyoNaberr
Önceden hiç böyle olmazdı yumurtlamadan sonra akınti ilk defa oluyo bu akşamıda degerlendiricem insallah boşa çıkmaz uğraşlarım bu ay sıkı çalıştım banyo yapmaktan sacım belime geldi bıktım :))Bende yeni girebildim bende durum ayni ates yukselmedi henuz kahverengi akinti icerde onceden kalan kan olabilir canım
Biz gunasiri devam ediyoruzÖnceden hiç böyle olmazdı yumurtlamadan sonra akınti ilk defa oluyo bu akşamıda degerlendiricem insallah boşa çıkmaz uğraşlarım bu ay sıkı çalıştım banyo yapmaktan sacım belime geldi bıktım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?