• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal tarçın çörekotu kürü ile heyecanlı bekleyiş

hayır olmadım hala 2. günüm ama dün erken gebelik testi yaptım çıkmadı ama hala olmadım sence varmıdır ?

hayır olmadım hala 2. günüm ama dün erken gebelik testi yaptım çıkmadı ama hala olmadım sence varmıdır ?
Canim bilemeyiz ki bazen hiç idrarda çıkmıyo bazılarında yumurtlamadan 10 gün sonra bile cikiyo kesin cozum kan testi . insallah olmazsın insallah . Olursanda nasip deyip gecicen yapicak biseyimiz yok bak bende 1 buçuk senedir her ay umutla bekliyorum ama yok ne yapalım zamanını beklicez elimizden bisey gelmiyo :(

Canim bilemeyiz ki bazen hiç idrarda çıkmıyo bazılarında yumurtlamadan 10 gün sonra bile cikiyo kesin cozum kan testi . insallah olmazsın insallah . Olursanda nasip deyip gecicen yapicak biseyimiz yok bak bende 1 buçuk senedir her ay umutla bekliyorum ama yok ne yapalım zamanını beklicez elimizden bisey gelmiyo :KK43:
Doktora gittim daha adet günüm gelmeden kadın klomen verdi bide tarlusal adetin gecince 1 hafta sonra iç tarlusalı adet ol 5.gün klomene başla dedi inşallh gerek bile kalmaz

Doktora gittim daha adet günüm gelmeden kadın klomen verdi bide tarlusal adetin gecince 1 hafta sonra iç tarlusalı adet ol 5.gün klomene başla dedi inşallh gerek bile kalmaz
İnsallah canim Allahtan Ümit kesilmez 2 gün sonra tekrar test yaparsın

Selam kizlar bende hic degisiklik yok ya dun dogum gunumde alkolde aldim biraz o yuzden atesimi de anlayamiyorum

Benimde akıntım çok ama ümidim gitti testte negatif görünce. Adetten 1 gün önce baktım çıkmadı erken gebeliktede çıkmadı yok sanrm :(

Ben hep umutluyum ama her ay fos. Geçen ay hsg çektirdim bu ay tiroid ilacı iciyom oda düşmüştür diye düşünüyorum belki olur kürde yaptım . Gün aşırı iliskide oldu Ne bilim ben elimden geleni yaptım :)

Ben hep umutluyum ama her ay fos. Geçen ay hsg çektirdim bu ay tiroid ilacı iciyom oda düşmüştür diye düşünüyorum belki olur kürde yaptım . Gün aşırı iliskide Ne bilim ben elimden geleni yaptım :)

Ben hep umutluyum ama her ay fos. Geçen ay hsg çektirdim bu ay tiroid ilacı iciyom oda düşmüştür diye düşünüyorum belki olur kürde yaptım . Gün aşırı iliskide Ne bilim ben elimden geleni yaptım :)
Ben yumurtladim mi onu bile anlamadim o yuzden cok umutlu değilim

Ben kacirdim sanirim yumurtlamayi canim 3 gundur iliski olmadi ve ateşim yukseldi benim hic umidim yok
HAdi yaa :( ya benim sabah kalktığımdan beri sol kasıgım şişmiş gibi çok agriyo batma gibimi desem tarif edemiyorum . Yeni mi yumurtluyom ne bilim ya anlamadım bisey

HAdi yaa :( ya benim sabah kalktığımdan beri sol kasıgım şişmiş gibi çok agriyo batma gibimi desem tarif edemiyorum . Yeni mi yumurtluyom ne bilim ya anlamadım bisey
Kist olmamıştır umarim benim 3gun once olmustu en son iliski spermler 72 saat yasar ama bilemiyorum umidim hic yok

Back