Bal tarçın çörekotu kürü ile heyecanlı bekleyiş

Atesten hemen anlasilmiyo canim catlamadan sonra anlasiliyor. Ama hic akintim yok ya senin var mi yumurta akı

Atesten hemen anlasilmiyo canim catlamadan sonra anlasiliyor. Ama hic akintim yok ya senin var mi yumurta akı
Valla iki gün önce kahve akıntı geldi o yumurta akı gibiydi bu kanlı gelende ayni . Ben kaç kez yumurtladım anlamadım ama ikiside sulu değildi

Valla iki gün önce kahve akıntı geldi o yumurta akı gibiydi bu kanlı gelende ayni . Ben kaç kez yumurtladım anlamadım ama ikiside sulu değildi
Benimde 12.gun ama daha bisey yok bende kasik agrisi oldu sadece ama rahim agzi geri cekilmedi mesela daha tam olarak

Benimde 12.gun ama daha bisey yok bende kasik agrisi oldu sadece ama rahim agzi geri cekilmedi mesela daha tam olarak
Erken yumurtlarsın bence . Benim suan kasik agrim göğüs agrim bide gaz sancısı var yürüyemiyorum kasıklarımın agrisindan . Kanama beni biraz korkuttu hala kahverengi olarak devam ediyo . Dün keske iliski olsaydi ya

Bu gunlerde kavga etmemek lazım :)
Hayır canım yapmadım test daha yarın doktora gidicem varsa o söylesin yapacak cesaretim yok bu ay çok ümitliyim dualarınızı eksik etmeyin bel ağrım var çok bacağımada vuruyor bazen apandisit olamaz çünkü 1 ay önce apandist ameliyatı oldum :)

Yaa cok merak ettim yaaaa ben olsam kesin yapardim

Bu ay baya emek verdim ya korkuyorum hüsrana uğramaktan gerçi olacağı o ümidim yok gibide bilmiyorum ya hazır değilim bakmayada yarın kan testi yaptırcam bakalm
Umidi kaybetmek yok canim cikmazsa onumuzdeki ay tekrar denersin

Bu ay deneyince ilk defa yumurtanın çatladığınj hissettim çok az kahverengi akıntı gelmişti yumurtlama geçti değerlendirdiydik bakalım

Ay ben uygulamayı sürekli yapamıyorum ama bu ay feci göğüslerim bomba oldu kasıklarım ağrıyor karnım şiş adet belirtisi mi nedir tribe de girmek istemiyorum ama bakalım bat 2 Mart
benimde 2 mart ama bende göğüste büyüme yok sadece hafif sızılar ara ara kaşıntı var ve inanılmaz bel sırt ağrım var sersemlikte çöktü yarın kan testi vericem

benimde 2 mart ama bende göğüste büyüme yok sadece hafif sızılar ara ara kaşıntı var ve inanılmaz bel sırt ağrım var sersemlikte çöktü yarın kan testi vericem
Aynen Bende de kuyruk sorunum ağrıyor çok adet belirtilerine de benziyor anlamadım ki neyin nesi kendimi de çok dinlemek istemiyorum yani

Ay ben uygulamayı sürekli yapamıyorum ama bu ay feci göğüslerim bomba oldu kasıklarım ağrıyor karnım şiş adet belirtisi mi nedir tribe de girmek istemiyorum ama bakalım bat 2 Mart
Test yapsana canim varsa cikabilir benim dis gebelik 4 gun onceden cikmisti

Test yapsana canim varsa cikabilir benim dis gebelik 4 gun onceden cikmisti
Benim geçen ay da böyle oldu her yerim şişti birden adet oldum gibi oldu kahverengi lekelenmesi sonra az az kan geldi 3 günden sonra çoğaldı sanırım kimyasal gebelik geçirdim bu ay yine aynı belirtileri yaşıyorum, yarın test alayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…