• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal tarçın çörekotu kürü ile heyecanlı bekleyiş

:KK48: Göğüs önemli belirti ama bende tik yok gerçi daha çok erken 12. Günüm . Normalde yumurtlama günüm bile gelmedi ama erken yumurtladiysamda daha dün :) ayrıca benim göğsüm normalde adete 1 hafta kala başlar acımaya ama 2 aydır özellikle dikkat ediyorum 10 gün öncesinden basliyo yanı yumurtlamadan bir kaç gün sonra . Çok belirti sandım ama foss:KK48: bir kaç arkadaş yeni hamile kaldı burda okudumda göğüs belirtisi yokmuş hiç acı falan . Benim icin olmazsa olmaz bi belirti oysaki :KK48:
Peki senin bu kadar erken başladı mi hiç göğsün
Yumurtlama doneminde de oluyo canim goguslerde acima daha dollenme oldugunu sanmiyorum

Sen ayni anda inciri de mi denedin canim ne zaman yumurtladin
15 şubatta yumurtladım 16 sı çatladı ki bende yumurtlama olurdu çatlama olmazdı bazen yumurtlama olmazdı düzensiz adet görüyorum. Şimdi ise normal yumurtlama günümden 5 gün önce yumurtladım etkisi olduğunu düşünüyorum

Benimde yanlarımda ağrı var bazen şiddetli hissediyorum bazen de dokununca acıyor kasıklarımda ara ara sancı giriyor son 2 gün adete çok heycanlıyım bakmaya korkuyorum bu ay çok uğraştım
Ben daha yeni yumurtluyorum canim testin varsa yapsana 2 gun varsa cikabilir

Benimde yanlarımda ağrı var bazen şiddetli hissediyorum bazen de dokununca acıyor kasıklarımda ara ara sancı giriyor son 2 gün adete çok heycanlıyım bakmaya korkuyorum bu ay çok uğraştım
Ay insallah yaa mutlaka haber ver bekliyoruz :)

Naberr Naberr
Ya azonce adet gibi bisey oldum . Bi anda bisey geldi lavaboya gittim bayağı kan geldi akıntıyla beraber . Sonra kahveye döndü ve hala devam ediyo nedir bu anlam veremiyorum

Benimde gecen gunlerde cok agridi ama bilmiyorum yumurta aki akintim yok arayi yapmaya bak canim eşinle
Yatana kadar yanıma gelir barışırız diye düşünüyorum ama belli olmaz gelmezsede tüm yüzsüzlüğümü kullanır bi şekilde barışırım :) bu ay kür yedim boşuna gitmesin . Azonce arkadaşla konuştum Hemsire ona anlattım kür yaptım falan yumurta gelistiriyo anlattım iste . Yumurtlama fazla oldu ki kanama yaptı o kadar dedi . İyi yumurtlamışsın bu gece deneme olsun dedi . İnsallah bu ay olur artık ya çok dua ediyorum . Senin ateşin ne oldu çatlamadı mi

Back