• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bal tarçın çörekotu kürü ile heyecanlı bekleyiş

Kürün son günü ama bende hala yumurtlama belirtisi yok . Belkide yumurtladım haberim yok bilmiyorum gün aşırı iliskiye devam ediyorum sen napıyosun canim ateşin düştü mü . Naberr Naberr
Ben suan kırdığım dişimi yaptırmaya gidiyorum :KK48:

Kürün son günü ama bende hala yumurtlama belirtisi yok . Belkide yumurtladım haberim yok bilmiyorum gün aşırı iliskiye devam ediyorum sen napıyosun canim ateşin düştü mü . Naberr Naberr
Ben suan kırdığım dişimi yaptırmaya gidiyorum :KK48:
Benim atese gore catlamadi hala benimde kür bitti braz daha yaptim bakalim nolacak

Naberr Naberr yaaaa azonce bi akıntı geldiğini farkettim baya geldi ama . Wc gittim kahverengi gibi hafif kırmızı . Acaba yumurtammi çatladı olabilirmi çatlama esnasında böyle seyler . Son iliski dün değil önceki gün oldu . Bugünde iliski olcak kaçırmış olurmuyum sence çok kötü hissettim bisey söyle :(

Naberr Naberr yaaaa azonce bi akıntı geldiğini farkettim baya geldi ama . Wc gittim kahverengi gibi hafif kırmızı . Acaba yumurtammi çatladı olabilirmi çatlama esnasında böyle seyler . Son iliski dün değil önceki gün oldu . Bugünde iliski olcak kaçırmış olurmuyum sence çok kötü hissettim bisey söyle :KK43:
Canim ovulasyonda kanama olabilir bugunu kacirmayin spermler 48 72 saat yasiyo merak etme

11. Gün . Ocak ayında 16. Gün yumurtladım ovulasyon kullandım ordan biliyorum . Subatta da 17. Gün galiba çünkü 14 gün geri saydım 17. Gün olmuş oluyo . Bu ayda 11. Gün anlamadım bisey :)
Rahim agzini kontrol etsene bi zor ulasiyosan ve yumusaksa yumurtlamadasin

Back