Bonusumm teşekkür ederimmevet tadıda cok guzel oldu ilk kez denedim nevoş onerdi ama bayıldık sende denemelisin
Hahahah süperrr amaa benimde öyle olcak sanırımm 1 ay daha devamkeeeGececek kuzucum benşmde 16-17. Haftaya kadar hep bulandı midem bende mutfagı sevmezdım o donem hıc ama şükür 2. Trimesterden sonra duzeldi mutfakla aram
Sen hep gül sarı papatyam, balsınızHıı hıı sosyal teyzeleriyerim seni sosyalim ya cok sekersın hep güldürüyosun benii
Aynen az daha sık dişiniHahahah süperrr amaa benimde öyle olcak sanırımm 1 ay daha devamkeee
Bunu kızartman şart değil diyet dersen fırında yapMutlaka deniycem ya daha yeni kabak çorbası denedimisabel İn tarifini oda enfes oldu. Kabağı tatlı yapmadan kullanacağım tarifler istiyorum böyle
He işte ondanOzaman dogru yerdesin hatta nevoşum baska tarıdlerıde var bal kabagınile ilgili mesela patates gibi fırında yapmak vs gibi dimi nevoşNevreste
Tamamm orriiimmmmAynen az daha sık dişini
İşte bundan bahsediyordumBunu kızartman şart değil diyet dersen fırında yap
Pişirme kağıdına dizip üzerine fırça ile az yağ sürüyorum
Tavuk,patates ve bal kabağı 3 lüsü ile fırında yemek yapabilirsin.
Birde patates gibi kızartılıyormuş.Ben fırında kızartma yaparım.Bunuda öyle denemeyi düşünüyorum
Evet canımOzaman dogru yerdesin hatta nevoşum baska tarıdlerıde var bal kabagınile ilgili mesela patates gibi fırında yapmak vs gibi dimi nevoşNevreste
Bunu kızartman şart değil diyet dersen fırında yap
Pişirme kağıdına dizip üzerine fırça ile az yağ sürüyorum
Tavuk,patates ve bal kabağı 3 lüsü ile fırında yemek yapabilirsin.
Birde patates gibi kızartılıyormuş.Ben fırında kızartma yaparım.Bunuda öyle denemeyi düşünüyorum
O zaman ilk iş bu mücveri deneYemişim diyeti ya cazır cuzur kızartmak istiyorumkarnabaharı da soğanla fırında kızartıyorum çok güzel oluyo oda
O zaman ilk iş bu mücveri deneÇocuklar yer mi bilmem ama yemezse yağda patates gibi kızart
Benimkiler bu mücvere bayılıyor
Buna bayılırlarKendime ne zaman kabaklı yulaflı diyet mücver yapsam yiyolar yerler bence öyle kızarınca.
Saglıga zararlı seyler hep cok guzel olur zatenYemişim diyeti ya cazır cuzur kızartmak istiyorumkarnabaharı da soğanla fırında kızartıyorum çok güzel oluyo oda
Yaaa yine agzım sulandııBirde yoğurtlu bulgur köftesi yaparız.Bulgur köftesi haşlıyoruz.Onun üzeyine yoğurt dökeriz.Üstüne normalde yazın sakız kabağı haşlıyorum.Geçen yıl balkabağı küp küp doğrayıp çok az haşladım.Dilerseniz kızartabilirsiniz.Onunla servis ettim. Oda çok güzel olmuştu
Saglıga zararlı seyler hep cok guzel olur zatenhayat bizi sınıyor