• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebze Yemekleri Bal Kabağı Mücveri-Komili Ayçiçek Yağı Sponsorluğunda

Hadiii yaaa bukadar sevildiğine göree bende bi denerim bigünn 😍😍 not ettim defterime
Kesinlikle dene kuzum hemde hıc yormuyor yapımı insanı rahatlıkla yaparsın🤗🤗

Geçen yıll aktif degildimm pekkk nevooooo yoksa gözümden kaçmamıştıınnn seennn ☺☺☺
Zaten yemek bölümüne bırkere takılan vazgecemıyor😁😁

Zaten yemek bölümüne bırkere takılan vazgecemıyor😁😁
Ayyy oylee gerçektenn bakk oriimmm bende yapcaktımm ne yazıkki pek iyi değilim buara soğanla anlaşamıyorum salçada öylee hep haşlamalık yiyorum sebzelerii öyle idare ediyorum geçer sandım ama yok yanii banamısın demiyor 😒

Ayyy oylee gerçektenn bakk oriimmm bende yapcaktımm ne yazıkki pek iyi değilim buara soğanla anlaşamıyorum salçada öylee hep haşlamalık yiyorum sebzelerii öyle idare ediyorum geçer sandım ama yok yanii banamısın demiyor 😒
Gececek kuzucum benşmde 16-17. Haftaya kadar hep bulandı midem bende mutfagı sevmezdım o donem hıc ama şükür 2. Trimesterden sonra duzeldi mutfakla aram😁

Çok güzel görünüyor eminim tadıda çok güzeldir 😍
Bonusumm teşekkür ederimm 🥰evet tadıda cok guzel oldu ilk kez denedim nevoş onerdi ama bayıldık sende denemelisin🤗

Back