Aynen oyle ablaHiç alakası yok.Hatta sakız kabağından daha lezzetli
Mücverr fena yaaa çok yediriyor ya zatenn oohhh yarasınn bebişeeeeHayır asla tatlı olmuyor bildiğin mücver ama insanın yedikce yıyesı gelıyor aksam yemegı için yapmıstım oğlen bitti
İnşallah joucummMücverr fena yaaa çok yediriyor ya zatenn oohhh yarasınn bebişeeee
Hadiii yaaa bukadar sevildiğine göree bende bi denerim bigünnHiç alakası yok.Hatta sakız kabağından daha lezzetli
Oyu çenin kızlar yemek mi yaptiSosyalimm teşekkür ederizz bugun mutfakta oyalandık birazhepimize basarılar kuzucum
Oyu çenin kızlar yemek mi yapti
Amaa bayıliyorumm sana yaaa ne güzel diyon heleeee buarada seni etiket ettim biara dutun topiğine niye görmediinn hııı
Kesinlikle dene kuzum hemde hıc yormuyor yapımı insanı rahatlıkla yaparsınHadiii yaaa bukadar sevildiğine göree bende bi denerim bigünnnot ettim defterime
Hıı hıı sosyal teyzeleriOyu çenin kızlar yemek mi yapti
Ben geçen yıl keşfettimHadiii yaaa bukadar sevildiğine göree bende bi denerim bigünnnot ettim defterime
Teşekkür ederim sevecegınıze eminim mevsımındeyken kacırmayınEllerinize sağlıkmutlaka deneyeceğim başarılar
Evett malzemesii az ve özzzKesinlikle dene kuzum hemde hıc yormuyor yapımı insanı rahatlıkla yaparsın
Geçen yıll aktif degildimm pekkk nevooooo yoksa gözümden kaçmamıştıınnn seennn ☺☺☺Ben geçen yıl keşfettim
Mutlaka dene
Zaten yemek bölümüne bırkere takılan vazgecemıyorGeçen yıll aktif degildimm pekkk nevooooo yoksa gözümden kaçmamıştıınnn seennn ☺☺☺
Ayyy oylee gerçektenn bakk oriimmm bende yapcaktımm ne yazıkki pek iyi değilim buara soğanla anlaşamıyorum salçada öylee hep haşlamalık yiyorum sebzelerii öyle idare ediyorum geçer sandım ama yok yanii banamısın demiyorZaten yemek bölümüne bırkere takılan vazgecemıyor
Gececek kuzucum benşmde 16-17. Haftaya kadar hep bulandı midem bende mutfagı sevmezdım o donem hıc ama şükür 2. Trimesterden sonra duzeldi mutfakla aramAyyy oylee gerçektenn bakk oriimmm bende yapcaktımm ne yazıkki pek iyi değilim buara soğanla anlaşamıyorum salçada öylee hep haşlamalık yiyorum sebzelerii öyle idare ediyorum geçer sandım ama yok yanii banamısın demiyor
Bonusumm teşekkür ederimmÇok güzel görünüyor eminim tadıda çok güzeldir