- 8 Ağustos 2014
- 572
- 554
- 33
-
- Konu Sahibi smyyeeumitt
can sıkıntısından patlıcam eşim mesaide azcıkk geyik yapsak diyorum
benim yardıma ihtiyacım var bu siteye girmemin nedeni bilmediğim sorulara cevap aramak ama bu sitede acemiyim bu siteyi kullanmayı bilmiyorum az önce bi soru yazdım cevap nasıl gelcek biyeremi basmam gerekiyo cevabı okumak için bilmiyorum şu anda yazdıklarımın okunduğunu bile bilemiyorumcan sıkıntısından patlıcam eşim mesaide azcıkk geyik yapsak diyorum
tesekkur ederm cnm ama gec kaldm hastahane ıslerım vardı giremedim baya napıosun nasılsınmerhaba topik hayirli olsun . Ilkler unutulmazmis bende ilk olim dedim.
tatlım bırı senın yazdıgına cvap yazarsa bıldırımlerın gelır gelen bildirime tıkladıgın an cevabı görürsün zamanla alışırsın acemiligini benim topigimde atarsnbenim yardıma ihtiyacım var bu siteye girmemin nedeni bilmediğim sorulara cevap aramak ama bu sitede acemiyim bu siteyi kullanmayı bilmiyorum az önce bi soru yazdım cevap nasıl gelcek biyeremi basmam gerekiyo cevabı okumak için bilmiyorum şu anda yazdıklarımın okunduğunu bile bilemiyorum
bebegim ne anlatıym anne olmaya ugrasıyorum bugun rahim filmi çektidimHadi yapak anlat bacim
iyiyim teskkur ederim sen nasilsintesekkur ederm cnm ama gec kaldm hastahane ıslerım vardı giremedim baya napıosun nasılsın
biraz daha acik anlatirsan yardimci olabilirim canimbenim yardıma ihtiyacım var bu siteye girmemin nedeni bilmediğim sorulara cevap aramak ama bu sitede acemiyim bu siteyi kullanmayı bilmiyorum az önce bi soru yazdım cevap nasıl gelcek biyeremi basmam gerekiyo cevabı okumak için bilmiyorum şu anda yazdıklarımın okunduğunu bile bilemiyorum
can sıkıntısından patlıcam eşim mesaide azcıkk geyik yapsak diyorum
Acan sıkıntısından patlıcam eşim mesaide azcıkk geyik yapsak diyorum