- 12 Mart 2019
- 14.298
- 33.623
Evet benim amacimda birinci olmak degil tabiki pes etmeden yılmadan ugrasmakYaa maksat katılmak canim sende yaparsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet benim amacimda birinci olmak degil tabiki pes etmeden yılmadan ugrasmakYaa maksat katılmak canim sende yaparsın
Evet canim oyle oluyo genelde gunduz yapiyorum zaten bakiyim ne zaman musait olabilirsem tarif gelicek insallhGündüz çekim yap karanlik olurda Nevreste abla dover bizi gerçekten ışık olmayinca gunduz cekimi olmayinca altin da dizsen foto guzel cikmaz
Bende haftasonu dusunuyorum eglenceli katilmak beklemek kazanmasakta bu ortam yeterEvet canim oyle oluyo genelde gunduz yapiyorum zaten bakiyim ne zaman musait olabilirsem tarif gelicek insallh
Kesinlikle oyleBende haftasonu dusunuyorum eglenceli katilmak beklemek kazanmasakta bu ortam yeter
Kesinlikle oyle
Gidin sıkıntı yokİmkan olsa ben giderdimKopya mi cekcen aramizda kalsin Nevreste ablaya söyleme yardima gelelim sana
Bağımlılık diye bisey var abla senin farkli bi cekim gücün var nasil gidelimGidin sıkıntı yokİmkan olsa ben giderdim
Yok yardıma geliyoruz canımSen kurabiyeleri yap yemeye yardım edeceğizBağımlılık diye bisey var abla senin farkli bi cekim gücün var nasil gidelim
Sonrada niye kilo aldikk deyinYok yardıma geliyoruz canımSen kurabiyeleri yap yemeye yardım edeceğiz
Mavişim burda en önemli konu senin yiyip yiyip almamanSonrada niye kilo aldikk deyin
Sen sus biz istediğimizi yerizSonrada niye kilo aldikk deyin
Bak ben gelebirim o yeme yardimina seve seveMavişim burda en önemli konu senin yiyip yiyip almaman
Oooy olsada yesem ya şu an ellerine sağlık canım benim çok güzel olmuş, başarılarPratik ve kolay kurabiyemiz için malzemeler
2 paket burçak bisküvi
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardaği Antep fıstığı çekilmiş
2 adet yumurta akı
80 Gr sütlü çikolata
Eki Görüntüle 2794568
Öncelikle bisküvileri rondodan geçirip toz haline getirelim. Derin bir kaba alalım üzerine yumurta beyazlarını, pudra şekerini ve Antep fıstığını koyalım. Bir kaşık yardımı ile karıştıralım.
Ellerimizi az ıslatıp
yuvarlıyoruz. Bu noktada eğer yuvarlanmayıp elinize yapışıyorsa biraz daha bisküvi ekleye bilirsiniz.
Eki Görüntüle 2794572 Eki Görüntüle 2794574
Tepsiye yağlı kağıt yerleştiriyoruz ve yuvarladığımız kurabiyeleri üzerine alıyoruz.
Fırınımızı 165 dereceye ayarlıyoruz ve SADECE 8 DAKİKA pişiriyoruz. Yani kurabiyenin altına bakın kızarmışsa çıkarın fırından. Soğuduktan sonra benmari usulü erittiğimiz çikolataya banıyoruz ve dilediğimiz gibi süslüyoruz.
Antep fıstığı yerine ceviz ve fındıklada deneyebilirsiniz. Afiyet olsun
Eki Görüntüle 2794576
Eki Görüntüle 2794577
Eki Görüntüle 2794578
Eki Görüntüle 2794589
Eki Görüntüle 2794580
Eki Görüntüle 2794590
Herkese başarılar diliyorum..
Konu hep oraya geliyor neden acaba kiSen sus biz istediğimizi yeriz
Ben sizi düşündüğümden yoksa ooo yiyinSen sus biz istediğimizi yeriz
Beraber olsun kukrim teşekkür ederimOooy olsada yesem ya şu an ellerine sağlık canım benim çok güzel olmuş, başarılar
Buyruun herzaman kapim açıktırYok yardıma geliyoruz canımSen kurabiyeleri yap yemeye yardım edeceğiz
Estafurullah ablaSağol canım Blue_Peri boğazımıza dizdi