- 16 Ağustos 2010
- 293.104
- 603.056
- 43
İnşaallah elticimGüzel güzel açsınlar, bol bol konuş onlarla elticim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah elticimGüzel güzel açsınlar, bol bol konuş onlarla elticim
Sahipsiz tariflere kıyamıyorumKim dağıtıyo kardeşim bu tarifleri koskoca nevresteye kim un kurabiyesi verdi
Ne bilim un kurabiyesi düz geldi diyerekten didim Ya hiç bakmamışım yemek bölümüne ben de dün uydurmasyon kurabiye yaptım mısır unlu tarçınlı foto çekeydim katılırdım. Binbeşyüzyılda bir yapmışkenSahipsiz tariflere kıyamıyorum
İlk gün herkes alana kadar bekliyorum sonra benimde tarifimi bildirdiğim bir arkadaş var ona bildiriyorum
Aslında izmir bombası vardı elimdeO sıra biri tarif isteyince o bombayı bırakıp dinamiti elime aldım
Koskoca Nevreste derken
Neden bu kadar şaşırılmış buna?O zaman ne diyoruz: Varsın olmasın sonumuz, menekşemiz kurusun. Şu üç günlük dünyada koy namımız yürüsün.
Aynen ya bana starbucks, cocostar,izmir bombası, şeftali kurabiye hatta en bombası elmalı kurabiye falan yokNe bilim un kurabiyesi düz geldi diyerekten didim Ya hiç bakmamışım yemek bölümüne ben de dün uydurmasyon kurabiye yaptım mısır unlu tarçınlı foto çekeydim katılırdım. Binbeşyüzyılda bir yapmışken
Ama sunumlar arşı da geçmiş o kısım fenaaa
Menekşemi kuruttunNeden bu kadar şaşırılmış buna?
Bi dahaki yarısmaya artıkAynen ya bana starbucks, cocostar,izmir bombası, şeftali kurabiye hatta en bombası elmalı kurabiye falan yok
Hep dandik tarifler
Keşke yapsaydınEylül geldi bizi komple unuttun
Evet sunumlarda starız
Söz müBi dahaki yarısmaya artık
Ben değil Ali Kınık yaptı.Menekşemi kuruttun
Bi dahaki yarısma da kurabiye olsunSöz mü
Dur mesajı favorilere ekleyeyim
Daha basit şey yok çünküBi dahaki yarısma da kurabiye olsun
Menekşeler yaşasınBen değil Ali Kınık yaptı.
Ben bulurumDaha basit şey yok çünkü
Hadi bakalım.Ben bulurum
Kek daha basit. Bence kek olsun.Daha basit şey yok çünkü
Ben kek yapamıyorum bu fırınımla. Ve ben kek çok severim. Eşim en son dedi ki yapamıyon işte artık vazgeç.Kek daha basit. Bence kek olsun.
Çok teşekkür ederimAyyy bayilirim canim cekti yarin yapim
Çok teşekkür ederim canımAgzımda dağildıgini hissettim su an tebriklerrr eline saglik ablacimm