Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim mavişim manzaraya bakıp kurabiye yiceksinManzaraya mi bakayım kurabiyeyemi
Ellerine sağlık kuzum şahane olmus
olmasın artık bi zahmet canom yaaaaaaaaaaaaaBaşka planlarım da vardı. Olmadı alsem
ya bu sunum ne kızıııımmmmmm. tecrübe halt yemiş yanındaaaa herkes cekilicem diyor siz daha tecrübeli siniz iyi şeyler çıkar eminim
Sen daha güzellerini yaparsın alsemcimolmasın artık bi zahmet canom yaaaaaaaaaaaaa
ya bu sunum ne kızıııımmmmmm. tecrübe halt yemiş yanında
olmasın artık bi zahmet canom yaaaaaaaaaaaaa
ya bu sunum ne kızıııımmmmmm. tecrübe halt yemiş yanında
Löp löp götürdün dimi manzara karşısında seni seniii birde iyice açar o manzara istahiTesekkur ederim mavişim manzaraya bakıp kurabiye yiceksin
Şekersiz beslenme deyim eşime goturttum evde, benm yerime komşuma verdim yememek icinLöp löp götürdün dimi manzara karşısında seni seniii birde iyice açar o manzara istahi
Tesekkur ederimEllerine sağlık canım cok guzel olmus basarilar diliyorum
Kiiz bitane bari yeseydin göz hakkıŞekersiz beslenme deyim eşime goturttum evde, benm yerime komşuma verdim yememek icin
Bitane derken 2 3 4Kiiz bitane bari yeseydin göz hakkı
Doğru Durduramaz insan kendini olsun sağlık için amaBitane derken 2 3 4
Aynen ben kaçamak günümde yiyeceğim inşallah mavişim ,Doğru Durduramaz insan kendini olsun sağlık için ama
dur 2 güleyimSen daha güzellerini yaparsın alsemcim
İnşallah şimdiden afiyetler olsun cicemmAynen ben kaçamak günümde yiyeceğim inşallah mavişim ,
Ellerine saglık kuzucuukPratik ve kolay kurabiyemiz için malzemeler
2 paket burçak bisküvi
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardaği Antep fıstığı çekilmiş
2 adet yumurta akı
80 Gr sütlü çikolata
Eki Görüntüle 2794568
Öncelikle bisküvileri rondodan geçirip toz haline getirelim. Derin bir kaba alalım üzerine yumurta beyazlarını, pudra şekerini ve Antep fıstığını koyalım. Bir kaşık yardımı ile karıştıralım.
Ellerimizi az ıslatıp
yuvarlıyoruz. Bu noktada eğer yuvarlanmayıp elinize yapışıyorsa biraz daha bisküvi ekleye bilirsiniz.
Eki Görüntüle 2794572 Eki Görüntüle 2794574
Tepsiye yağlı kağıt yerleştiriyoruz ve yuvarladığımız kurabiyeleri üzerine alıyoruz.
Fırınımızı 165 dereceye ayarlıyoruz ve SADECE 8 DAKİKA pişiriyoruz. Yani kurabiyenin altına bakın kızarmışsa çıkarın fırından. Soğuduktan sonra benmari usulü erittiğimiz çikolataya banıyoruz ve dilediğimiz gibi süslüyoruz.
Antep fıstığı yerine ceviz ve fındıklada deneyebilirsiniz. Afiyet olsun
Eki Görüntüle 2794576
Eki Görüntüle 2794577
Eki Görüntüle 2794578
Eki Görüntüle 2794589
Eki Görüntüle 2794580
Eki Görüntüle 2794590
Herkese başarılar diliyorum..
Sagoll cannnnİnşallah şimdiden afiyetler olsun cicemm
Sağol bebişimEllerine saglık kuzucuuk
Birinci oldun. Gördük sunumunudur 2 güleyim