Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben paylaşsam cekilirsin once sen paylas sonra ben dermisimH M Ya bu sunum ne boyle bunudami yaptin
Ben cekilmeyimi düşünsem ne yapsam tarifler bomba gibi geliyo
Eline saglik canim cok guzel olmus mutlaka deneyecegim başarılar
o 2 senede 1 olurBirinci oldun. Gördük sunumunu
Sen de mi brutus başlarım simdi cekilmeneYAAAAA BU NE BUUUUUUUU önce cantanem, şimdi sen... çekilicem yarışmadan haaaaaaa.
çok güzel olmuş. aşırı güzel. ellerine sağlık. başarılar dilerim h m ciğimmmmm
Durduramam kendimi 7 gün doldurayim bari öyle bı kere yiyip devam ederim yarın 7.gunBir tane yeseydin bu yenmez mi yaa hemide fistikliiiiiii
Ye bence sonra bol bol su ic geçer miden ne yedigini unuturDurduramam kendimi 7 gün doldurayim bari öyle bı kere yiyip devam ederim yarın 7.gun
Bol bol fıstık yedim oturdumYe bence sonra bol bol su ic geçer miden ne yedigini unutur
Yoook sen paylas hatta bi kac kisi paylassin ben düsüniyim biraz dahaBen paylaşsam cekilirsin once sen paylas sonra ben dermisim
Kopya mi cekcen aramizda kalsin Nevreste ablaya söyleme yardima gelelim sanaYoook sen paylas hatta bi kac kisi paylassin ben düsüniyim biraz daha
Kız o şekilde hiç yapamazsın sen bı sekidle yap hemen at yoksa iş çıkmaza girerYoook sen paylas hatta bi kac kisi paylassin ben düsüniyim biraz daha
Kopya icin degil tariflere gore cekilip cekilmemeye karar vermek icinKopya mi cekcen aramizda kalsin Nevreste ablaya söyleme yardima gelelim sana
Ajkim takiliyorum eminim guzel bisey çıkacak sendenKopya icin degil tariflere gore cekilip cekilmemeye karar vermek icin
Valla yardima gelin ya ne iyi olur
Tabi canm saka bi yana ben ne vasat tariflerle katildim ilk tarifimdi sanirim 4 oymu ne almistim aştım artik bu durumlariKız o şekilde hiç yapamazsın sen bı sekidle yap hemen at yoksa iş çıkmaza girer
Cok isterim insallah oyle olur canim cok sagol destegin icinAjkim takiliyorum eminim guzel bisey çıkacak senden
Yaa maksat katılmak canim sende yaparsınTabi canm saka bi yana ben ne vasat tariflerle katildim ilk tarifimdi sanirim 4 oymu ne almistim aştım artik bu durumlari
Gündüz çekim yap karanlik olurda Nevreste abla dover bizi gerçekten ışık olmayinca gunduz cekimi olmayinca altin da dizsen foto guzel cikmazCok isterim insallah oyle olur canim cok sagol destegin icin