Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben paylaşsam cekilirsinH M Ya bu sunum ne boyle bunudami yaptin
Ben cekilmeyimi düşünsem ne yapsam tarifler bomba gibi geliyo
Eline saglik canim cok guzel olmus mutlaka deneyecegim başarılar![]()
o 2 senede 1 olurBirinci oldun. Gördük sunumunu![]()
![]()
Sen de mi brutus başlarım simdi cekilmeneYAAAAA BU NE BUUUUUUUUönce cantanem, şimdi sen... çekilicem yarışmadan haaaaaaa.
çok güzel olmuş. aşırı güzel. ellerine sağlık. başarılar dilerim h m ciğimmmmm![]()
Durduramam kendimi 7 gün doldurayim bari öyle bı kere yiyip devam ederimBir tane yeseydin bu yenmez mi yaa hemide fistikliiiiiii![]()
Ye benceDurduramam kendimi 7 gün doldurayim bari öyle bı kere yiyip devam ederimyarın 7.gun
![]()
Bol bol fıstık yedim oturdumYe bencesonra bol bol su ic geçer miden ne yedigini unutur
![]()
YoookBen paylaşsam cekilirsinonce sen paylas sonra ben dermisim
![]()
![]()
Kopya mi cekcenYoooksen paylas hatta bi kac kisi paylassin ben düsüniyim biraz daha
![]()
Kız o şekilde hiç yapamazsın sen bı sekidle yap hemen at yoksa iş çıkmaza girerYoooksen paylas hatta bi kac kisi paylassin ben düsüniyim biraz daha
![]()
Kopya icin degil
Ajkim takiliyorum eminim guzel bisey çıkacak sendenKopya icin degiltariflere gore cekilip cekilmemeye karar vermek icin
Valla yardima gelin ya ne iyi olur![]()
Tabi canm saka bi yana ben ne vasat tariflerle katildimKız o şekilde hiç yapamazsın sen bı sekidle yap hemen at yoksa iş çıkmaza girer![]()
Cok isterim insallah oyle olur canim cok sagol destegin icinAjkim takiliyorum eminim guzel bisey çıkacak senden![]()
Yaa maksat katılmak canim sende yaparsınTabi canm saka bi yana ben ne vasat tariflerle katildimilk tarifimdi sanirim 4 oymu ne almistim
aştım artik bu durumlari
![]()
Gündüz çekim yap karanlik olurda Nevreste abla dover biziCok isterim insallah oyle olur canim cok sagol destegin icin![]()