Bakırköy Town Center 'daki English Home' da nevresim takımları

kxixsmend

Kısmend ne demek ya :))
Kayıtlı Üye
31 Mart 2008
289
7
96
İstanbul
Kızlar yeni açılmış mağaza ve geçen gün uğradım çok güzel indirimler vardı,üç tane çiçekli çok tatlı nevresim takımı aldım.desenleri çok şeker yaa,tavsiye ederim.Yeni açılmış olmasının avantajları var.

canım kaça aldın,fiatlar nasıl

resim koyma şansın da var mı, english homeun sitesinde ürünlerin resmi yok çünkü
kaydirigubbakcemile4

canım 3 tane çok şeker modelleri olan çift kişilik nevresim takımı aldım ben tanesi 39.90.tek kişiliklerde yanılmıyorsam 29.90dı zaten orası yeni açılmış ,bunun için yatak örtüleri falan da yüzde elli indirime girmiş,Aşk-ı memnu daki gibi çok güzel yatak örtüleri süperdi.evleneceklere duyurulur :1rolleyes:

ayyy benim herseyim englısh home
bayılıorum desenlere renklere soft ayy hemen gideyim oraya kahveli turkuazlı nevresimlerde gözüm kalmıstı sıra onlardakaydirigubbakcemile3

Aslında bugun ykmde indirim var ev ürünlerinde, %50 indirim var english home da var ama çok model yoktu o yüzden alamadım. Vakti olan varsa bugun bitmeden bakksın yasakkelime

bende merter real de gördüm içeri girmedim ama vitrinde bir pembe yatak örtüsü verdı cibinlikli falan bayıldım aynı desenden tepsisini bile yapmışlar fiyatı ne kadar acaba bilen varmı birde nevresimleri battal boymu

Annem bana %50 indirimden yatak takımı almıştı çeyizlik. Çok şık dantelli ve fırfırlı. Ama kaba diil kesinlikle. Tam gelin işi :)

Back