Dövme Bakırköy beyaz kedi dövme salonu DÖVME SİLDİRME!

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
kabuklar sökülmüş ama hala dövmenin izi belli oluyor.. :KK43: acaba daha tam iyileşmediği için mi öyle geçecek mi dersin? ben de aynı dertten muzdaripim de.. :KK43:

$fotoğraf (3).JPG

son hali
2. seansı şubatın ortalarında yaptırıcam.

Son düzenleme:
ımm...peki bu pembe-morumsu renk geçecekmi acaba ? yani normal ten rengine dönecek mi? ben de yaptıracağım da .. ama ciddi anlamda siyah renkler kalmamış neredeyse.. bu bile iyi ..

geçeceğini söylediler ve fotoğraflarda da öyle gördüm.geçmesi 1 yıla kadar sürebiliyormuş. pembeliğin hafiflediğini de gözlemliyorum.

geçeceğini söylediler ve fotoğraflarda da öyle gördüm.geçmesi 1 yıla kadar sürebiliyormuş. pembeliğin hafiflediğini de gözlemliyorum.

gerçekten içime umutt doldu :) benim dövmem de hemen hemen sizinki kadar ama baya bir ince isim yazıyor..ortalama ne kadara yaparlar acaba?

$fotoğraf (3).jpg

2.5 ay oldu

1 şubatta yani tam 3 aylıkken bi işlem daha yaptırıcam.
yalnız benim dövmemin altında skar dokusu vardı zaten dövme yapılmasından kalan. bunu bu işlemden kalan bi iz gibi algılamayın.
skar için 1 yıl sonrayı bekleyip lazerle tedavisini yaptırıcam

kızlar bende dövmemi bu yöntemle sildim ve şu an gün geçtikçe izi birazdaha azalıyor yaptıralı 2 ay oldu ama foto yolluyamıyorum msj sayım dolmadığı için.

kızlar bende dövmemi bu yöntemle sildim ve şu an gün geçtikçe izi birazdaha azalıyor yaptıralı 2 ay oldu ama foto yolluyamıyorum msj sayım dolmadığı için.

dövmenin siyahlıkları gitti mi? ve de o yanık gibi olan iz iyileşti mi?

kızlar msj sayım dolmadığı için resim yükleyemedim ama eğer görebiliyorsanız profil resmime dövmemin resmini koydum..

evet siyahlıkların hepsi olmasada büyük bir kısmı gitti ama sanırım bir seansa daha ihtiyacım var yaptıralı 2 ay oldu kızarık olan yavaş yavaş iyileşiyor

2. seans için 2 ay yeterli demişlerdi. yakınlarda gidersin herhalde. ben istanbul dışında olduğum için bir ay fazla beklemiş olucam.

bu arada düşünen ve takip eden arkadaşlar eylülden önce karar vermeyin derim ben. ben foto yüklemeye devam edicem ve 2. seans sonrasında en az 6 aysonraki halini görün öyle karar verin derim..

Son düzenleme:
2. seans için 2 ay yeterli demişlerdi. yakınlarda gidersin herhalde. ben istanbul dışında olduğum için bir ay fazla beklemiş olucam.

bu arada düşünen ve takip eden arkadaşlar eylülden önce karar vermeyin derim ben. ben foto yüklemeye devam edicem ve 2. seans sonrasında en az 6 aysonraki halini görün öyle karar verin derim..

evet bende şubat gibi gitmeyi düşünüyorum bakalım ne olucak bende resim yüklücem msj sayım dolunca öncesi ve sonrası olarak bakalım umarım izler tamamen geçer

X