Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaaa hemen hatırlarmış da arkadaşım benim Yok sevgili adı ya da kötü işçilik değil neyse ki Öyle çok büyük bir rahatsızlığım da yok, ama sanki hiç olmasa daha iyi mi olurdu diye içimden geçirdim. Kesin çözümü varsa belki düşünürüm ama sildirirken yanması riskine giricek kadar da nefret etmiyorum dövmemden.Hımm ben sadece kediyi hatırlıyorum hatta konun bile vardı:) ama eğer kötü işçilik yoksa sevgili adı vs gibi bir anlam taşımıyorsa dursun bence gelen geçen baksa ne olacak kısacası güzelse dursun bence
6 ay sonrasına kadar takip edeceğim çok merak ettim umarım memnun kalırsınızkızlar perşembe günü işlemi yaptırdım. şu an yara. yarın fotoğrafını çeker eklerim. ben daha önce tca ve lazer denedim. ama azıcık bi solma dışında bi etkisi olmadı. beyaz kediye gittim işlem dövme yaptırırken ne kadar acıyorsa o kadar acıtıyor. ama lazer kadar kısa sürmüyor. dövme makinası ile yapılıyor yine iğneler batıyor yani. şu anda dövmem içine çökmüş durumda. yanları biraz morluk ve kızarıklık var. dövmenin üstü ince bi kabuk halinde ama kalın bi kabuk bağlayacağını dökülünce pembelik olucağını söylediler. krem sürüyorum iyi bakarsam 5-6 ay içinde iz de tamamen geçer umarım.
Aaaaa hemen hatırlarmış da arkadaşım benim Yok sevgili adı ya da kötü işçilik değil neyse ki Öyle çok büyük bir rahatsızlığım da yok, ama sanki hiç olmasa daha iyi mi olurdu diye içimden geçirdim. Kesin çözümü varsa belki düşünürüm ama sildirirken yanması riskine giricek kadar da nefret etmiyorum dövmemden.
tabiki zaman zaman sizinle paylaşırım durumu. 200 tl verdim ben. en az 200 den başlıyomuş fiyatlar zaten. kabuk düştükten sonra ve her ay fotoğraf koyacağım.
canım bunlar silindikten sonra ki halimi anlayamadım ben ? beyaz kedinin resimlerine baktım sadece kırmızı kabartılar kalmıştı sende o resimlerde ki gibi olmamış sanki :/
canım bunlar silindikten sonra ki halimi anlayamadım ben ? beyaz kedinin resimlerine baktım sadece kırmızı kabartılar kalmıştı sende o resimlerde ki gibi olmamış sanki :/
kabuk bağlıyor canım sanırım kabuk bağlayıp atıcak kendini sonra
kızlar merhaba benim elimin üzerinde 7 ay önce yaptırdığım sonradan pişman olduğum bir dövme var iki gün önce beyaz kedi dövme silme sütütyosunda 200 liraya sildirdim büyük ihtimal tek seansta kurtulursun dediler henüz kalın bir kabuk bağlamadı ama belirtileri var sabırsızlıkla bekliyorum gelişmeleri sizinle paylaşırım birde insallah yara izi kalmaz gerçi bnun için 3 tane krem önerdiler 3 ünü karıştır uzun süre kullan hiç iz kalmaz dediler bakalım görücez
geçmiş olsun canm. elini mümkün olduğunca sudan uzak tut. kabuk ıslanınca iyileşmesi gecikiyor.benim sırtımda olduğu için her duşta ıslanıyo ve kuruması uzun sürüyo. kıyafetime yapıştı ve kabuk kalktı o yüzden. dikkatli ol.
kızlar peki acı durumu nedir?
kızlar merhaba benim elimin üzerinde 7 ay önce yaptırdığım sonradan pişman olduğum bir dövme var iki gün önce beyaz kedi dövme silme sütütyosunda 200 liraya sildirdim büyük ihtimal tek seansta kurtulursun dediler henüz kalın bir kabuk bağlamadı ama belirtileri var sabırsızlıkla bekliyorum gelişmeleri sizinle paylaşırım birde insallah yara izi kalmaz gerçi bnun için 3 tane krem önerdiler 3 ünü karıştır uzun süre kullan hiç iz kalmaz dediler bakalım görücez