Dövme Bakırköy beyaz kedi dövme salonu DÖVME SİLDİRME!

Kalıcı Dövme, Geçici Dövme, Hint Kınası,
cevapların için çok teşekkür ederim derdor. peki beyaz kedinin ortamı nasıl? dövme silme işlemini yapan kişi, merkez vs nasıl? ve silme işlemini yapan kişi iz kalıp kalmaması hakkında neler söyledi? çok teşekkürler

cevapların için çok teşekkür ederim derdor. peki beyaz kedinin ortamı nasıl? dövme silme işlemini yapan kişi, merkez vs nasıl? ve silme işlemini yapan kişi iz kalıp kalmaması hakkında neler söyledi? çok teşekkürler

rica ederim canım ortamı normal dövme sütüdyo ortamının aynısı iz konusuda her insanda değişkenlik gösterir hızlı yada yavaş iyileşir ama mutlaka ten rengine geri döner denildi tabi birde verdikleri kremleri düzenli kullanmak gerekiyor

kızlar ikinci seasımı yaptırdım. uygun bi zamanda fotoğraf paylaşıcam. ama bu sefer işlem yapılırken boya kustu baya dövmeden. bu iyi bişey. ve çok daha çabuk iyileşmeye başladı. ilkinde ilk 10 gün kabuk bile bağlamamıştı. ama 5. gün ve çoktan kabuklandı bile. bu arada daha ince bir kabuk olucağını söylediler.ve işlem sırasında canım daha çok yandı ilkine göre. bi altı ay bekleyin artık kızlar iyileşme sürecünü takip edin, kararınızı ona göre verirsiniz.

$fotoğraf (3).jpg $2.seans.JPG $2. seans.jpg
işlem öncesi----------------------------işlemden 1 dk sonrası--------------------- 5. gün

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun yaran iyi görnüyor evet yaramız tam iyileşmediği için ilkine göre daha çok acıyor ama eğer amaç istenmiyen dövmemizden kurtulmaksa buna değer sen kremleri söyledinmi yani dr tavsiye ettiği contratubex adlı kremi ne söylediler.

sağol canım. bu sefer çok daha çabuk iyileşiyor. acayip bi kaşıntı var iyileşmesinden dolayı. evet contratubex i söyledim sürebilirsin dediler onlarda. benim nişanlım dr oda yanımda geldi zaten :)) bastırarak masaj ypın kremleri öyle sürün dediler. kabukların düşmesini bekliyorum kremlere başlamak için.
senin ki ne durumda?

sağol canım. bu sefer çok daha çabuk iyileşiyor. acayip bi kaşıntı var iyileşmesinden dolayı. evet contratubex i söyledim sürebilirsin dediler onlarda. benim nişanlım dr oda yanımda geldi zaten :)) bastırarak masaj ypın kremleri öyle sürün dediler. kabukların düşmesini bekliyorum kremlere başlamak için.
senin ki ne durumda?

benimkide şu an hala kabuklu henüz kabuklarını atmadı evet 2. seansta biraz daha çabuk iyileşiyor gibi zaten dövmemden eser kalmadı bence
kabuklar düşünce foto koyucam canım

fuıngil sen çinko kremi olarak neyi kullanıyorsun bana çinko seviyesi yüksek olan bir krem al dediler hangi markanıki daha yüksek çinko içeriyor buarada benim kauklar düştü :)) dövmem tamamen çıktı mutluyum uygun zamanda foto eklicem

fuıngil sen çinko kremi olarak neyi kullanıyorsun bana çinko seviyesi yüksek olan bir krem al dediler hangi markanıki daha yüksek çinko içeriyor buarada benim kauklar düştü :)) dövmem tamamen çıktı mutluyum uygun zamanda foto eklicem

ohh ne güzel kurtuldun nihayet. şimdi kremlerini uzun süre kullanman ve masaj yapman lazım. masajı unutma. benimde 1 hafta içind düşer sanırım. yanları kalkmaya başladı kabukların. çok hızlı iyileşiyo bu sefer.

çinko kremini nişanlım yazdı bana, söylemiştim dr diye. oro çinko krem adı. %20 çinko oksit.

ohh ne güzel kurtuldun nihayet. şimdi kremlerini uzun süre kullanman ve masaj yapman lazım. masajı unutma. benimde 1 hafta içind düşer sanırım. yanları kalkmaya başladı kabukların. çok hızlı iyileşiyo bu sefer.

çinko kremini nişanlım yazdı bana, söylemiştim dr diye. oro çinko krem adı. %20 çinko oksit.

evet nihayet kurtuldum canım darısı senin başına evet ilkinden daha hızlı iyileşiyor birazdan resim yüklücem contactubexi sabah aksammı sürmek gerekiyor canım günde 2 kez demiştin dimi söylediğin çinko kremide alıcam :)

gecmıs olsun :) foto ters mı ben mı anlamadım canım dovme nerdeydı bı yere benzetemedımde :)

hayır canım foto ters değil düz dövme elimin üzerindeydi ama önemli olan burda dövmenin yeri değil anlamakta kendini zorlama :)) dövmemin ne derece silinmis olduğunu göstermek için paylaşdığım bir fotodur ...

evet nihayet kurtuldum canım darısı senin başına evet ilkinden daha hızlı iyileşiyor birazdan resim yüklücem contactubexi sabah aksammı sürmek gerekiyor canım günde 2 kez demiştin dimi söylediğin çinko kremide alıcam :)

evet canım contactubexi sabah akşam sür. arada da günde 5 kere diğer kremleri karıştırıp sür. bastırarak masaj yap muhakkak.

evet canım contactubexi sabah akşam sür. arada da günde 5 kere diğer kremleri karıştırıp sür. bastırarak masaj yap muhakkak.

fuingil ben bugün iyi bir cildiye dr gittim kullandığım ilaçları söyledim bana scarex jel diye bir krem verdi bu daha tkilidir dedi reçtesini okudum dövme silimi sonrası önerilen bir kremmiş şimdi sabah akşam onu aradada kremlerimi kullanıcam scarex kremin contratubexten daha etkili olduğunu söyledi canım bilgin olsun.

UOTE=cylnkrtk;28879447]cokkk iyiiii bu izde gidecek değil mi?[/QUOTE

evet canım zamanla ten rengine döner dediler bende öyle umut ediyorum :)

fuingil canım dövmen ne durumda kabuk düştümü ne durumdasın?

kabuklr tam 2 haftada düştü. ama ben seninki gibi bi sonuç alamadım. hala dövmeden kalan yerler var. acemi biri yapmıştı dövmeyi çok derine göndermiş sanırım boyayı. lazerle asla çıkmazdı. senin dediğin jelden de alıcam :)

X