- 19 Ağustos 2013
- 27
- 0
Dila :) Senin nedir?
emel bende memnun oldum. yeni yöntemler bulmaya çalışıyorum zımparalama varmış birde ama biraz acılı sanırm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dila :) Senin nedir?
emel bende memnun oldum. yeni yöntemler bulmaya çalışıyorum zımparalama varmış birde ama biraz acılı sanırm
Oda iz bırakıyor :S Bende memnun oldum. Lazere biraz daha devam. resim var mı dövmenin?
ŞUANDA YOK AMA 3. seanstan sonra atarım biraz açılma var ama nasıl yok olucak bilmiyorum
Kızlar burada dövme sildiren varmı?
bikaç yorum gördüm silme konusunda lazerden bile daha iyi sonuç veriyormuş
burada dövme sildiren varsa bilgilerinizi esirgemeyin
merhaba, sizin lazerle mi sildiler ne yapıldı? ben de kaşlarımı sildiricem yer arıyorum istanbuldaMerhaba
Ben bu yere kasima yaptirdigim konturu sildirmek icin gittim.ve islemi yaptirdim. 6 ay sonra izi gecer dediler ancak yaklasik 3 sene oldu hala izi gecmedi ve kalici bir iz biraktilar kasimda. Cok amator ve kotu bir yer. Islemi yapanlar zaten sanirim uzman falan degil. Sakin gitmeyin. Size tavsiyem bu.
merhaba, noldu son durumunuz, tamamen çıktı mı dövmeniz. ben de lazer düşünüyorum, önereceğiniz bir yer olur mu?Anladım. Siliniyor yavaş yavaş bariz fark ediliyor ama işte sabrım kalmadı artık =). Ben de lazere devam etmeye karar verdim yani daha sağlıklı geldi.Cevabın için çok teşekkür ederim =).
Hayir meyve asidi enjekte ediyorlar sonra kalin bir yara oluyor kabuk dustugunde boyayi da atiyor diyorlar ama ole degil bildiginiz yanik gibi dokuya zarar veriyor benim bir tarafta iz kaldi cunku profosyonel olmadiklari icin derin bir yara oldu ve cilt doktoruna gittigimde doku kaybi oldugunu soyledi. Aman aman bence uzak durun. Zaten yapilan islemden sonra cildin kendine gelme suresi konturun kendiliginden cikmasindan uzun suruyor.merhaba, sizin lazerle mi sildiler ne yapıldı? ben de kaşlarımı sildiricem yer arıyorum istanbulda
teşekkürler cevabınız için. diğer tarafta hiç iz kalmadı mı? ben de acaba iyi bir yere yaptırırsam, düzgün yaparlarsa iz kalmaz mı acaba diyorum? benim kontürüm 3 sene oldu yaptıralı çıkmadı bir türlü. şimdi bir seans lazer yaptırdım ama onun da iz bırakma ihtimali var.Hayir meyve asidi enjekte ediyorlar sonra kalin bir yara oluyor kabuk dustugunde boyayi da atiyor diyorlar ama ole degil bildiginiz yanik gibi dokuya zarar veriyor benim bir tarafta iz kaldi cunku profosyonel olmadiklari icin derin bir yara oldu ve cilt doktoruna gittigimde doku kaybi oldugunu soyledi. Aman aman bence uzak durun. Zaten yapilan islemden sonra cildin kendine gelme suresi konturun kendiliginden cikmasindan uzun suruyor.