• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eski sevgilisiyle barıştı..

Yine kötülemeciler başlamış, günün stresini sorunlarını benden çıkarın bakalım. Stres topuyum sanki 😂

Oynatır bacım narsistlerin işi bu. Profesyoneller bu konuda. Ben aldanmayacağım diyenler de büyük konuşmasın, öyle bir şey gelir ki başlarına günün birinde aynısını yaşayınca görürler: Allah göstermesin.
Boşver bırak okumuş kadınsın ders oldu diyip devam. Yani dönmeni yakıştıramam zaten.

Erkekler genelde hala gözü oldugu kadini kötüler yok tiksindim yok erkek gibiydi zaten derler, inanmayin. Unutmus olsaydi hakkinda konusma geregi duymazdi

Herkese merhaba. Birisiyle 2.5 sene birlikteydim. 6 ay önce ayrıldık. Ama hala onu düşünüyorum, sürekli stalkluyorm. Açıkçası geri dönsün diye bekliyordum.. hatta geçenlerde Instagram üzerinden çok kısa konuştuk. Ben yazmıştım ortak bir sağlık problemimiz vardı. Onunla ilgili bir gelişme olmuştu onu haber verdim. O da buna sevindim, başla bir gelişme olunca yazarsın o zaman demişti.

Benden önce 7 senelik bir ilişkisi olmuş. Her türlü detayını da anlatıyordu. Kadınla öpüşemediğini tiksindiğini, kadınla görüşmek istemediğini görüşmemek için türlü bahaneler uydurduğunu kadından tiksindiğini. Sürekli git yıkan dediğini. Kadına sürekli kilo ver dediğini (biraz kilolu bir kadın). Kadının tubaletiin bile çok kötü koktuğunu, çok ekmek yediğini, kadının elinden yaptığı bir yemeği bile yemediğini tiksindiğini anlatırdı bana, vesaire bu liste böyle uzar gider..

Gelin görün ki geçenlerde tekrar bi bakayım Instagram sayfasına dedim, ne göreyim. Bu kadınla barışmış, birlikte fotoğraf koymuş.facebooka da koymuş. İşin ilginç yani kadın Fotoğraf paylaşmamış hala kendi fotoğrafları duruyor.

İşin diğer bir ilginç yani, adam birkaç gün sonra Instagramını kapattı. Ama Facebook de o fotoğraf hala duruyor.

Diğer bi ilginç şey ise bende o kadının telefon numarası vardı adamın telefonundan almıştım gizlice. Nolur nolmaz diye. Kadının normalde WhatsApp fotoğrafı ve açıklaması rehberinde olmayan kişilere kapalı. Başka telefondan baktım görünmüyor, benim WhatsApp’tan görünüyor beni rehberine kaydetmiş bir şekilde. Nedense..

Tiyatro izler gibi izliyorum, çok canım sıkkın :( gidip ona döndü. Bir de bana diyordu ki hayatımda en sevdiğim kadın sen oldun. Çocuk yapacak olursam senden yaparım. Hepsi yalanmış !

Bu arada adamda kişilik bozukluğu var. Ama gönül işte, kopamıyorum. Napıcam bilmiyorum ya aklım sürekli orda kafayı yicem sonunda :(
Ay okurken şiştum resmen. 7 yıl görüştüğü karın gakkinda bunları söylerken siz de ayyy ama beni çok seviyor mu diye düşündünüz?? Şöyle ucubelere düşecek kadar neyin kıtlığı bu?
Bence sizde de biz bozukluk var da psikolog arkadaşlar teşhis koysun artık.

Herkese merhaba. Birisiyle 2.5 sene birlikteydim. 6 ay önce ayrıldık. Ama hala onu düşünüyorum, sürekli stalkluyorm. Açıkçası geri dönsün diye bekliyordum.. hatta geçenlerde Instagram üzerinden çok kısa konuştuk. Ben yazmıştım ortak bir sağlık problemimiz vardı. Onunla ilgili bir gelişme olmuştu onu haber verdim. O da buna sevindim, başla bir gelişme olunca yazarsın o zaman demişti.

Benden önce 7 senelik bir ilişkisi olmuş. Her türlü detayını da anlatıyordu. Kadınla öpüşemediğini tiksindiğini, kadınla görüşmek istemediğini görüşmemek için türlü bahaneler uydurduğunu kadından tiksindiğini. Sürekli git yıkan dediğini. Kadına sürekli kilo ver dediğini (biraz kilolu bir kadın). Kadının tubaletiin bile çok kötü koktuğunu, çok ekmek yediğini, kadının elinden yaptığı bir yemeği bile yemediğini tiksindiğini anlatırdı bana, vesaire bu liste böyle uzar gider..

Gelin görün ki geçenlerde tekrar bi bakayım Instagram sayfasına dedim, ne göreyim. Bu kadınla barışmış, birlikte fotoğraf koymuş.facebooka da koymuş. İşin ilginç yani kadın Fotoğraf paylaşmamış hala kendi fotoğrafları duruyor.

İşin diğer bir ilginç yani, adam birkaç gün sonra Instagramını kapattı. Ama Facebook de o fotoğraf hala duruyor.

Diğer bi ilginç şey ise bende o kadının telefon numarası vardı adamın telefonundan almıştım gizlice. Nolur nolmaz diye. Kadının normalde WhatsApp fotoğrafı ve açıklaması rehberinde olmayan kişilere kapalı. Başka telefondan baktım görünmüyor, benim WhatsApp’tan görünüyor beni rehberine kaydetmiş bir şekilde. Nedense..

Tiyatro izler gibi izliyorum, çok canım sıkkın :( gidip ona döndü. Bir de bana diyordu ki hayatımda en sevdiğim kadın sen oldun. Çocuk yapacak olursam senden yaparım. Hepsi yalanmış !

Bu arada adamda kişilik bozukluğu var. Ama gönül işte, kopamıyorum. Napıcam bilmiyorum ya aklım sürekli orda kafayı yicem sonunda :(
Ay okurken şiştum resmen. 7 yıl görüştüğü kadın hakkında bunları söylerken siz de "ayyy ama beni çok seviyor" diye mi düşündünüz?? Şöyle ucubelere düşecek kadar neyin kıtlığını yaşıyorsunuz?
Bence sizde de biz bozukluk var da psikolog arkadaşlar teşhis koysun artık..

Ay okurken şiştum resmen. 7 yıl görüştüğü kadın hakkında bunları söylerken siz de "ayyy ama beni çok seviyor" diye mi düşündünüz?? Şöyle ucubelere düşecek kadar neyin kıtlığını yaşıyorsunuz?
Bence sizde de biz bozukluk var da psikolog arkadaşlar teşhis koysun artık..

Sizce var, çünkü siz psikolog değilsiniz. Psikoloğa gittim hiçbir sorunum olmadığını, narsist kişinin mağduru olduğumu söyledi. Olay bundan ibaret. Boş konuşmayalım

Eski sevgilisi hakkında öyle igrenc şeyler anlatan bir şahsiyetsizle beraber olucak kadar yokluktamıydınız hakikaten? Yada o kötüledikçe sizinde hoşunuza mı gidiyor du? Ne olursa olsun bir erkek ayrıldığı kadın hakkında ileri geri konuşmamalı bence. Yani kurtulduğunuz için dua edin bence. Kim bilir şimdi size ona kötülüyordur…

Sizce var, çünkü siz psikolog değilsiniz. Psikoloğa gittim hiçbir sorunum olmadığını, narsist kişinin mağduru olduğumu söyledi. Olay bundan ibaret. Boş konuşmayalım

Gayet dogru yorum yapmışlar, son derece zavallı bir durumdasınız. Adam bariz berbat bir tip geğir kok mok saçmalamış, baska bir kadını da yıllarca oyalamış her şeyi görüp bir yüzük için kabul etmişsiniz. Adam sizi kandırmamış ki, her şeyi açık etmiş işte. Mağdur değil zayıf karakterlisiniz. Adam nikah yapıcam gel ayağımı öp dese öpecek kıvamdasınız

Bunu anlamak için psikolog psikiyatrist olmaya gerek yok. Kadınlara çöp gibi davranan bir adam için his beslemek, gönül ota da b.ka da konar demek normal insan işi değil. Hani kandırsa gizlese oynasa rol yapsa diyeceğim ki fark edilmemiş. Loser yıkık herif kendi ağzıyla söylüyor sizlere. Bana kadınların parası maddi gücü ve bedenleri lazım, hislere gerek yok diyor. Bu adamı kapışan paylaşamayan kadınların tedavi görmesi gerek. Ya narsist biriymiş, ben de onun kurbanıymışım deyip tüm suçu adamlara atmayın.

Gayet dogru yorum yapmışlar, son derece zavallı bir durumdasınız. Adam bariz berbat bir tip geğir kok mok saçmalamış, baska bir kadını da yıllarca oyalamış her şeyi görüp bir yüzük için kabul etmişsiniz. Adam sizi kandırmamış ki, her şeyi açık etmiş işte. Mağdur değil zayıf karakterlisiniz. Adam nikah yapıcam gel ayağımı öp dese öpecek kıvamdasınız

Hakaretlerini sana aynen iade ediyorum. Konumdan engellendin bebiş

Zavallı sensin. Buraya hakaret mi etmeye geldin terbiyesiz. Zavallı senin sülalendir.

Biraz detay da vermek istiyorum. Bu adam biraz değişik bi adam. İnsan kullanmayı ve para yemeyi çok sever. Kadın önceden ona sürekli hediyeler alıp sürprizler yaparmış, adamı turlara tatillere götürürmüş, ayrıldıklarında barışmak için yaparmış genelde bunları . Mesela sürekli ayrılırlarmış, önceden aldıkları tur tarihleri geldiğinde barışırlarmış. Böyle saçma sapan şeuler . Kadın biraz zengin. Maddi olarak gayet iyi durumda evi arabası var. Sürekli yurtdışına gidiyor. Kadın akademisyen, iyi bir mesleği var.

Adam ise lise mezunu, mekanik parçalar falan satıyor otomobillerle alakalı. Biraz kötü bir semtte oturuyor. Babasının aldığı evde.

kendimle ilgili de bilgi vereyim. Ben de aynı şekilde 2 üniversite, 2 yüksek lisans mezunu, maddi durumu oldukça iyi birisiyim. O Kadınla aramızdaki fark şu, ben ondan açık ara çok daha güzelim.

Ama şöyle bişey daha ekleyeceğim, adam sürekli hukuki problemlerle ilgili şeylerle uğraşıyor başı derde giriyor. Kadın avukat olduğu için devamlı bedavadan adamı kurtarıyor.

Sizce tamamiyle maddi manevi çıkarı için mi dönmüştür ?
Siz şu yazdıklarınızı okuduğunuzda 2 üniversite mezunu biri olarak gerçekten sormanız gereken sorunun bu olduğunu mu düşündünüz?
Bence soru şu olmalı: Böyle karaktersiz 5 para etmez biri için hala bir şeyler yapıyorum, hangi psikoloğa gitmeliyim?
Belli ki adam usta bir manipülasyoncu ve sizi ciddi şekilde etkisi altına almış, ALLAH aşkına eski sevgilisi için bunları söyleyen sizin içinde söyler böyle bir adamı tekrar mideniz alır mı?
Cahil değilsiniz, okumuş etmişsiniz lütfen bir psikoloğa falan gidin, normal değil bu durum.

Bir psikolog asla böyle bir yorum yapmaz. Sırf altta kalmamak için söylediğiniz şu şeyden dolayı adamla kadının ayrıldığına da inanmadım. Altta kalmamak için her şeyi uyduracak potansiyeliniz var. Yakında bana geri döndü ama ben reddettim diye gelirseniz şaşırmayacam.

Back