Anlatılmamasi taraftarıyımŞöyle nişanlımla bir şeyler yaşadık. Tabi ayırıldık sonra. Bir arkadaşıma bu durumu söyledim yeni ayrılmıştık dertleşmek için. Bana işte kimse evlenmez kimse istemez duyulursa hayatın mahvolur falan dedi. Bende şaşırdım sonra napayım oldu falan dedim.
Kendi kendime beni isteyen bunlara takılmaması falan diye düşündüm. Geçmişte yaşanan şeyler sonuçta bende takılmam çünkü. Biri geçen şey dedi genel olarak dedi bunu benle ilgili bir şey bilmiyordu ' nişanlı kız ikinci el oluyor '.
Yani insanlar böyle düşünüyormuş.
Bunları çok önemsemesemde biriyle tanıştığım zaman bu kişiye ileri zamanlar da bunu söylemeli miyim ? Yoksa hiç konusunu bile açmamam mi doğru ?
Aynen son dediğine katılıyorum öyle yapmam.Anlatılmamasi taraftarıyım
Kişiyi kandırmak maksatlı değil bu
Sadece kendi her haltı yeyip aynı şeyi sen yapınca vurun k.hpeye diye üzerinize cullanirlar
Bu erkekler böyle
Bu dünya böyle bir dünya
Ama zaten anlatmayacam zaten artık kız değilim diye de önünüze gelenle yakınlaşma yaşamayın yani..bu vicdanınıza yük olacak bişey ileride
Nişanı atmış insam 2. El sayılır lafına asla katılmıyorum çok çirkin bi tabir. Herkesin hayatı kendine. Yorumları okudumda biraz gerçekçi olmak lazım biz turkiyede yaşıyoruz sizin gecmisiniz kimseyi ilgilendirmez yazılmış hep ama yaşadığımız ülke malum düşünceler malum insanlar değişmediği sürece bu böyle devam eder. Ben olsaydım napardim bilmiyorum ama heralde saklardim veya diktirirdim. Imkanin varsa öyle çözümler bulŞöyle nişanlımla bir şeyler yaşadık. Tabi ayırıldık sonra. Bir arkadaşıma bu durumu söyledim yeni ayrılmıştık dertleşmek için. Bana işte kimse evlenmez kimse istemez duyulursa hayatın mahvolur falan dedi. Bende şaşırdım sonra napayım oldu falan dedim.
Kendi kendime beni isteyen bunlara takılmaması falan diye düşündüm. Geçmişte yaşanan şeyler sonuçta bende takılmam çünkü. Biri geçen şey dedi genel olarak dedi bunu benle ilgili bir şey bilmiyordu ' nişanlı kız ikinci el oluyor '.
Bunları çok önemsemesemde biriyle tanıştığım zaman bu kişiye ileri zamanlar da bunu söylemeli miyim ? Yoksa hiç konusunu bile açmamam mi doğru ?
Aynen yıl kaç olsa da insanlar aynı. Diktirmeyi düşündüm ne yalan söyleyeyim hatta araştırdim ama rafa kaldırdım o düşünceyi. Anlayışlı biriyle olurum belki hayatın ne getireceği belli olmuyorNişanı atmış insam 2. El sayılır lafına asla katılmıyorum çok çirkin bi tabir. Herkesin hayatı kendine. Yorumları okudumda biraz gerçekçi olmak lazım biz turkiyede yaşıyoruz sizin gecmisiniz kimseyi ilgilendirmez yazılmış hep ama yaşadığımız ülke malum düşünceler malum insanlar değişmediği sürece bu böyle devam eder. Ben olsaydım napardim bilmiyorum ama heralde saklardim veya diktirirdim. Imkanin varsa öyle çözümler bul
Tamamen sosyo-kültürel durumla alakalı.Hayır her erkek böyle düşünmüyor.Biz kadınların bakış açısı nasıl farklıysa birbirinden, tabi ki erkeklerin de farklı.Ama bir kadın herhangi bir hemcinsi için ikinci el tabirini kullanabiliyorsa , Mal'dır.Bu bir hakaret değil kişinin kendi tabiridir.Şöyle nişanlımla bir şeyler yaşadık. Tabi ayırıldık sonra. Bir arkadaşıma bu durumu söyledim yeni ayrılmıştık dertleşmek için. Bana işte kimse evlenmez kimse istemez duyulursa hayatın mahvolur falan dedi. Bende şaşırdım sonra napayım oldu falan dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?