Bakirelik her erkek için önemli midir

İnsan nişanı atınca niye ikinci el! Olsun adı üstünde insan bu eşya değil. Böyle düşünce yapısında olan insanlar elbette vardır. Fakat ruh ve sinir sağlığını korumak için bu tiplerden uzak durmakta yarar var. Bu kişiler kendini mal olarak görmeye devam etsin. Kimse cinsel ilişki yaşadı, nişanlandı, boşandı diye değersiz biri konumunda olmaz.

O 2. El diyene, sen mal misin, 2. El olmam mumkun degil, mal gibk carsida pazarda satilmiyorum diyeydin keske

Anlatılmamasi taraftarıyım

Kişiyi kandırmak maksatlı değil bu
Sadece kendi her haltı yeyip aynı şeyi sen yapınca vurun k.hpeye diye üzerinize cullanirlar

Bu erkekler böyle
Bu dünya böyle bir dünya

Ama zaten anlatmayacam zaten artık kız değilim diye de önünüze gelenle yakınlaşma yaşamayın yani..bu vicdanınıza yük olacak bişey ileride

Aynen son dediğine katılıyorum öyle yapmam.

Beraber olacağınız adam zihnen kendini geliştirmiş biri olursa böyle bı anormallikle karşılaşmazsınız.

kendi değer yargılarına göre birini bulup evlenirsiniz
Nişanlı ya da ayrılmış ilişkisi olmuş insanlar 2. El değildir.
Bunu diyen zihniyetteki biri ile de mümkünse arkadaş bile olmayın

Nişanlanıp ayrılanlar ikinci el ise biz evlenip boşananları nerede ve saat kaçta recm mi ediyoruz?

Nişanı atmış insam 2. El sayılır lafına asla katılmıyorum çok çirkin bi tabir. Herkesin hayatı kendine. Yorumları okudumda biraz gerçekçi olmak lazım biz turkiyede yaşıyoruz sizin gecmisiniz kimseyi ilgilendirmez yazılmış hep ama yaşadığımız ülke malum düşünceler malum insanlar değişmediği sürece bu böyle devam eder. Ben olsaydım napardim bilmiyorum ama heralde saklardim veya diktirirdim. Imkanin varsa öyle çözümler bul

Size sorulursa dürüstçe anlatın, detaya girmek zorunda değilsiniz. Sorulmazsa hiçbir şey anlatmak zorunda değilsiniz. Allah karşınıza iyi insan çıkarsın

Böyle cahil arkadaslarla ve o düşünce yapısına sahip erkeklerle Arana mesafe koy, rahat edersin.

Aynen yıl kaç olsa da insanlar aynı. Diktirmeyi düşündüm ne yalan söyleyeyim hatta araştırdim ama rafa kaldırdım o düşünceyi. Anlayışlı biriyle olurum belki hayatın ne getireceği belli olmuyor

Nişanli ikinci el ise evlenenler kacinci el oluyor tobe tobe.ne igrenc bi tabir kadina yuklenen ne agir bi sorumluluk.keske erkeklerinde belli olsaydi bakalim bakirelik tabiri diye bisey kaliyor muydu

İlerde karşınıza çıkacak kişi umarım bu konuları kafasında aşmış birisi olur. Cinsellik kadar doğal bir şey yok bunu öğrenmediler. Ayrıca erkekler yapınca hiçbir sorun yokken kadına yönelik aşağılama deli ediyor beni.
Bu konuları siz ne kadar aşmış ve kendinizden emin olursanız karşıya da öyle hissettirirsiniz bunu unutmayın.
Ama yok dövünüp pişmanım hataydı falan derseniz karşınızdaki kadın erkek farketmez sizden yüz bulup size bu konuda hep olumsuz konuşacaktır. Suçlayacaktır.

Bu bizi değerli ve önemli kılan bir özelliğimiz değil, türklerin cahil takıntılarından. Hatta ki bende öyleydim, birini sevip daha önemli detaylarımız olduğunu fark edene kadar. Ben kendimi özel hissediyorum asla yaşayamam derdim, yaşamamış olmak o aşk acısını engellemedi ama?
Neyse bugünden sonra hayatındaki insanlara çok dikkat etmelisin, bana kalırsa bunu da bir eksiklikmiş gibi söylemek zorunda hissetmemelisin!!
Zira şöyle düşün, daha yaşın küçücükken haberin yokken sana zarar verilseydi, o gece kan gelmediğinde sen dahi şaşırsaydın seni sevmeeyecek biriyle bir ömür aynı yastığa baş koyar mıydın? Seni sevdirecek şey bu mu olurdu.

Tamamen sosyo-kültürel durumla alakalı.Hayır her erkek böyle düşünmüyor.Biz kadınların bakış açısı nasıl farklıysa birbirinden, tabi ki erkeklerin de farklı.Ama bir kadın herhangi bir hemcinsi için ikinci el tabirini kullanabiliyorsa , Mal'dır.Bu bir hakaret değil kişinin kendi tabiridir.

Nişan atan kadının ikinci el olması bakış açısını ilk defa duyuyorum. Geleneksel yönden düşünüyorum yok yine mantıklı değil sonuçta çiftlerin evlenmeden birbirini tanıması için uyuşmuyorsa da yol vermeleri için düşünülmüş bir kurum sonuçta. İkinci el diyen arkadaşınıza ağzının payını vermeliydiniz. Neredeyse atmış yaşındaki annem gençliğinde nişan atmış onu geçtim 90 yaşında hayatında doğru düzgün köyden çıkmamış ananem bile dedemle evlenmeden önce nişan atmış. Kimse de böyle bakmamış gayet canlarının istedikleriyle evlenmiş sanki eskiden beri gelen ataerkil zihniyet kalıpları yetmiyormuş gibi yenilerini çıkartıyorlar her gün başımıza olay kadının kadını aşağılık görmesi böyle bir gram ileri gidemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…