SabirŞöyle nişanlımla bir şeyler yaşadık. Tabi ayırıldık sonra. Bir arkadaşıma bu durumu söyledim yeni ayrılmıştık dertleşmek için. Bana işte kimse evlenmez kimse istemez duyulursa hayatın mahvolur falan dedi. Bende şaşırdım sonra napayım oldu falan dedim.
Kendi kendime beni isteyen bunlara takılmaması falan diye düşündüm. Geçmişte yaşanan şeyler sonuçta bende takılmam çünkü. Biri geçen şey dedi genel olarak dedi bunu benle ilgili bir şey bilmiyordu ' nişanlı kız ikinci el oluyor '.
Yani insanlar böyle düşünüyormuş.
Bunları çok önemsemesemde biriyle tanıştığım zaman bu kişiye ileri zamanlar da bunu söylemeli miyim ? Yoksa hiç konusunu bile açmamam mi doğru ?
Hayatına girecek olan insanı sen tanırsın her şekilde o düşüncesini belli eder. Benim erkek arkadaşım kız oglan kız istiyormuş mesela arada bi konusu geçmişti dile getirmişti onuda taniyabilirsinAynen yıl kaç olsa da insanlar aynı. Diktirmeyi düşündüm ne yalan söyleyeyim hatta araştırdim ama rafa kaldırdım o düşünceyi. Anlayışlı biriyle olurum belki hayatın ne getireceği belli olmuyor
Şöyle nişanlımla bir şeyler yaşadık. Tabi ayırıldık sonra. Bir arkadaşıma bu durumu söyledim yeni ayrılmıştık dertleşmek için. Bana işte kimse evlenmez kimse istemez duyulursa hayatın mahvolur falan dedi. Bende şaşırdım sonra napayım oldu falan dedim.
Kendi kendime beni isteyen bunlara takılmaması falan diye düşündüm. Geçmişte yaşanan şeyler sonuçta bende takılmam çünkü. Biri geçen şey dedi genel olarak dedi bunu benle ilgili bir şey bilmiyordu ' nişanlı kız ikinci el oluyor '.
Bunları çok önemsemesemde biriyle tanıştığım zaman bu kişiye ileri zamanlar da bunu söylemeli miyim ? Yoksa hiç konusunu bile açmamam mi doğru ?
Peki bunun konuyla ve bakirelik ile ne alakasi var ?Evlenmeden önce dünyanın poposuna parmak atmışlıgım var
Gece klüpleri
Discolar
Arkadaşlarla nerde akşam orda sabahlar...
Şöyle nişanlımla bir şeyler yaşadık. Tabi ayırıldık sonra. Bir arkadaşıma bu durumu söyledim yeni ayrılmıştık dertleşmek için. Bana işte kimse evlenmez kimse istemez duyulursa hayatın mahvolur falan dedi. Bende şaşırdım sonra napayım oldu falan dedim.
Hayatınıza her aldığınıza yani atıyorum sevgili oldunuz ve henüz daha yeni yeni tanıyorsunuz birbirinizi söylemeniz gerekmez ama o kişiyle ciddi bir yola gidiyor baktınız ilişki o zaman mutlaka bilmeli bence sonuçta bu karşınızdaki için önemli olabilir ona da saygı duymak lazım ve bunu evlendikten sonra öğrenmesi hoş olmaz ama başka kimseye bir açıklama veya bilgilendirme yapmak zorunda da değilsiniz benceŞöyle nişanlımla bir şeyler yaşadık. Tabi ayırıldık sonra. Bir arkadaşıma bu durumu söyledim yeni ayrılmıştık dertleşmek için. Bana işte kimse evlenmez kimse istemez duyulursa hayatın mahvolur falan dedi. Bende şaşırdım sonra napayım oldu falan dedim.
Bunları çok önemsemesemde biriyle tanıştığım zaman bu kişiye ileri zamanlar da bunu söylemeli miyim ? Yoksa hiç konusunu bile açmamam mi doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?