Ama direk kimse yüzüme söylemedi toz pembe düşünüyordumHerkes tabiki böyle düşünmüyor ama böyle çağ dışı fikilerleri olanlar da var elbette. Anlamadığım nokta bunu arkadaşınız deyince mi farkettiniz de şaşırdınız. Türkiyede yaşayan her kadın duymuştur bu lafları yani.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakirelik her erkek için önemli midir
- Konu Sahibi Princes1
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- bakirelik nişanlılık
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Mayıs 2021
- 6.702
- 31.350
- 498
Bu biri olarak tabir ettigin insanimsi,"nisanli kizlar ikinci el oluyor" diyebilecek cesareti nereden buldu acaba?Biri geçen şey dedi genel olarak dedi bunu benle ilgili bir şey bilmiyordu ' nişanlı kız ikinci el oluyor '.
Haydi ona cahil cesareti diyelim sen neden agzinin payini okkali bir bicimde veremedin.
Herkes kendi isine baksin,ne manavdan meyve,ne kuruyemisciden cerez aliyorsunuz.
Zamaninda AB kriterlerine uzaktik,artik uzak denecek kadar bile medeni degiliz.
Bizde evrim tersine isliyor resmen.Su kadina bir madde gibi,bir esyaymis gibi bakan zihniyeti aciyorum.
Bakire olmadan evlenip mutlu olan var mı?
Merhaba arkadaşlar daha önceki yazılardan hatırlarsınız belki suan ki konuştuğum erkek arkadaşıma açıkladım bakire olmadığımı o da ilk başta sorun etti söylendi yüz ifadesi düştü sonra düşündü karakterin kişiliğin daha ağır bastı dedi Haziran da isteme olacak kısmetse ama ben hala kendimi kötü...
www.kadinlarkulubu.com
59 sayfa konuştuk bu konuda.
Bekaret her erkek için önemli değildir. Sen yaptığından hicap duymuyorsan, kendinde bir eksiklik olarak görmez isen karşındaki de bunu sana koz olarak kullanmaz.
İlki arkadaşım diğeri de bir erkek pek tanımam. Beni de bilmez genel bir konuşmasına şahit oldum sadeceBunları söyleyen insanlar hangi mağara kabilesine mensup?
- 4 Mayıs 2015
- 1.754
- 6.288
- 158
- 4 Temmuz 2016
- 2.344
- 4.294
- 133
bence bu konuların konuşulması iyi oluyor. çevresinden hep kadınların aşağılandığını gören insanlar burada gelen yorumlardan bir şeyler öğreniyorlardır diye düşünüyorum. yalan yanlış düşüncelerle büyütülmüş insanlara yol gösterebiliyor buradaki yorumlar.Lütfen artık böyle kadınları aşağılayan konular açılmasın, bir şey yapmak mümkün müdür? @Mune
Bununla ilgili daha önce de açılmış konular ve üzerine söylenmiş bir sürü şey var. Onları okusunlar. Nasıl ki din ve siyaset hassas konular olduğu için yasaksa bu da öyle olmalı bence.
- 19 Ocak 2017
- 7.017
- 20.391
- 348
- 37
Bugün 2 kez bu tarz konuya denk geldim.
Arkadaş ne kadar çok eğitimsiz, ne kadar çok cahil cühela, ne kadar çok karanlık çağdan çıkamamış insan var hala ya vallaha pes.
Azcık kendini geliştirip, aşmış kişilerle arkadaşlık kurun. Hangi yüzyılda yaşıyorsunuz. Ateşi yeni mi buldunuz nedir anlamıyorum ki
Arkadaş ne kadar çok eğitimsiz, ne kadar çok cahil cühela, ne kadar çok karanlık çağdan çıkamamış insan var hala ya vallaha pes.
Azcık kendini geliştirip, aşmış kişilerle arkadaşlık kurun. Hangi yüzyılda yaşıyorsunuz. Ateşi yeni mi buldunuz nedir anlamıyorum ki
- 15 Mayıs 2021
- 617
- 1.252
- 28
Çevrenizde hiç insan yokmuş belli ki. Tanıştığınız kişi karakterinizden ruhunuzdan kalbinizden önce bekaretinizi sorgularsa zaten hayatınıza sokmayın. Sizi olduğunuz gibi seven insanlarla mutlu olabilirsiniz ancakŞöyle nişanlımla bir şeyler yaşadık. Tabi ayırıldık sonra. Bir arkadaşıma bu durumu söyledim yeni ayrılmıştık dertleşmek için. Bana işte kimse evlenmez kimse istemez duyulursa hayatın mahvolur falan dedi. Bende şaşırdım sonra napayım oldu falan dedim.
Kendi kendime beni isteyen bunlara takılmaması falan diye düşündüm. Geçmişte yaşanan şeyler sonuçta bende takılmam çünkü. Biri geçen şey dedi genel olarak dedi bunu benle ilgili bir şey bilmiyordu ' nişanlı kız ikinci el oluyor '.
Yani insanlar böyle düşünüyormuş.
Bunları çok önemsemesemde biriyle tanıştığım zaman bu kişiye ileri zamanlar da bunu söylemeli miyim ? Yoksa hiç konusunu bile açmamam mi doğru ?
- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.726
- 208
Evlendiğimde bakire değildim. Evlenmeden eşimle çok kez beraber olduk.
Eğer ten uyumu olmasaydı onunla da evlenmezdim.
bir kere bile konusu açılmadı ne O zaman ne şimdi .
EvliliğimiZde sorun olabilecek en son konu bile olamaz .
Yani ;
size ‘mal’ muamelesi yapmayacak birini alın hayatınıza . Bakire olsanız da olmasanız da .
Eğer ten uyumu olmasaydı onunla da evlenmezdim.
bir kere bile konusu açılmadı ne O zaman ne şimdi .
EvliliğimiZde sorun olabilecek en son konu bile olamaz .
Yani ;
size ‘mal’ muamelesi yapmayacak birini alın hayatınıza . Bakire olsanız da olmasanız da .
- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.203
- 448
- 3 Şubat 2018
- 25.505
- 109.868
- 598
- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.035
- 598
Ya işte yeni ayrılmıştık anlatmış bulundum o da yakın yani pişman etmez diye düşünüyorumÖzelinizi arkadas zannettiklerinize bile anlatmayin. Pisman olursunuz
- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
Böyle konuların gidişatı da belli oluyor. Şimdi birileri çıkıp 'bakirelik önemli tabii ki, evlenmeden cinsel ilişkiye giren pistir' yorumu yapacak ya da konuyu dine getirecekler. Sonra insanların hassasiyetine dokunduğu için iş polemiğe ve karşılıklı hakarete dönüşüyor.bence bu konuların konuşulması iyi oluyor. çevresinden hep kadınların aşağılandığını gören insanlar burada gelen yorumlardan bir şeyler öğreniyorlardır diye düşünüyorum. yalan yanlış düşüncelerle büyütülmüş insanlara yol gösterebiliyor buradaki yorumlar.
- 3 Şubat 2018
- 25.505
- 109.868
- 598
Ya işte yeni ayrılmıştık anlatmış bulundum o da yakın yani pişman etmez diye düşünüyorum
Insanlara o konuda güvenmeyin. O zihniyet de olan insan sizce sizin hakkinizda iyi düsünür mü? Hayir. Bundan sonra kulaginiza küpe olsun insanlarin cogu sirrinizi tutmaz. Klise kurtlar vadisi lafi olacak ama "Iki insanin bildigi sir degildir". Sahsen biri bana özelini anlatsa kimseye anlatmam, ama anlatana cok sahit oldum. Onun icin güvenmem kimseye.
- 29 Ağustos 2014
- 4.841
- 16.924
- 408
- 33
- 30 Ocak 2019
- 6.317
- 29.137
- 228
Katılıyorum, cinselliği tabu olarak gören insanların çevresindeki insanlar da genellikle onlar gibi düşünüyor. O yüzden bu tabuları yıkmak onlar için çok zor. Burada konuşuldukça bakış açılarının değişeceğini düşünüyorumbence bu konuların konuşulması iyi oluyor. çevresinden hep kadınların aşağılandığını gören insanlar burada gelen yorumlardan bir şeyler öğreniyorlardır diye düşünüyorum. yalan yanlış düşüncelerle büyütülmüş insanlara yol gösterebiliyor buradaki yorumlar.