Bakirelik her erkek için önemli midir

yok.süsü püsü küçümsemek bile kadınsal şeyleri küçümsenmesi zihniyeti.yüzyıllardır erkekler s*kinin keyfine bakıyor savaş olsa bile.lütfen bunlarla gelmeyin.

Bakir bir erkek bakire biz esi olsun istiyorsa ona bir şey denmez ama kendi her halti yiyen erkeklerin bu tarz beklentilere girmesi bence cok sacma hayat bu kul olanin basina her sey gelir her şey insan için durust olup aciklayan da var gidip diktiren de insanin vicdani rahat olmali önce. Bu konuda karsiniza cikan insanim yaklasimina gore bir yol izleyebilirsiniz

Bu anlatılıp anlatılmayacak bişey bile değil.bu öylesine bişey. Önemseyen biriyle karşılaşırsanız ve belli de ederse ne kadar güzel yol verirsiniz kolay yoldan

Tr de erkekler hic takilmaz bekarete, nisanlisindan ayrilanlar da ikinci el gorulmez. Boyle sacma sapik tabir gormedim. Hatta hic iliski yasamamis kizlar yadirganir. Kadinlar ozgurdur. Kadina siddet yoktur. Kimseye hesap vermek zorunda degildir kadinlar, ne babalarinin mali ne kocalarinin namusu gorulurler. keske….

Daha önce birliktelik yaşamamış bi erkek , kendisi gibi birini isteyebilir . Gayet normal . Yaşamış olan erkek de bi zahmet namus bekçisi kesilmesin
Altına imzamı atıyorum. Bu zihniyette olan insanlardan da uzak dur konu sahibi. İsteyen istediğini yaşar. Biliyorum ütopik geliyor ama erkekler buna alışmak zorunda. Siz de bu düşünce ile harekete edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…