Bakirelik her erkek için önemli midir

Ama direk kimse yüzüme söylemedi toz pembe düşünüyordum

Biri geçen şey dedi genel olarak dedi bunu benle ilgili bir şey bilmiyordu ' nişanlı kız ikinci el oluyor '.
Bu biri olarak tabir ettigin insanimsi,"nisanli kizlar ikinci el oluyor" diyebilecek cesareti nereden buldu acaba?
Haydi ona cahil cesareti diyelim sen neden agzinin payini okkali bir bicimde veremedin.
Herkes kendi isine baksin,ne manavdan meyve,ne kuruyemisciden cerez aliyorsunuz.
Zamaninda AB kriterlerine uzaktik,artik uzak denecek kadar bile medeni degiliz.
Bizde evrim tersine isliyor resmen.Su kadina bir madde gibi,bir esyaymis gibi bakan zihniyeti aciyorum.

59 sayfa konuştuk bu konuda.
Bekaret her erkek için önemli değildir. Sen yaptığından hicap duymuyorsan, kendinde bir eksiklik olarak görmez isen karşındaki de bunu sana koz olarak kullanmaz.

bence bu konuların konuşulması iyi oluyor. çevresinden hep kadınların aşağılandığını gören insanlar burada gelen yorumlardan bir şeyler öğreniyorlardır diye düşünüyorum. yalan yanlış düşüncelerle büyütülmüş insanlara yol gösterebiliyor buradaki yorumlar.

Bugün 2 kez bu tarz konuya denk geldim.
Arkadaş ne kadar çok eğitimsiz, ne kadar çok cahil cühela, ne kadar çok karanlık çağdan çıkamamış insan var hala ya vallaha pes.
Azcık kendini geliştirip, aşmış kişilerle arkadaşlık kurun. Hangi yüzyılda yaşıyorsunuz. Ateşi yeni mi buldunuz nedir anlamıyorum ki

Çevrenizde hiç insan yokmuş belli ki. Tanıştığınız kişi karakterinizden ruhunuzdan kalbinizden önce bekaretinizi sorgularsa zaten hayatınıza sokmayın. Sizi olduğunuz gibi seven insanlarla mutlu olabilirsiniz ancak

Evlendiğimde bakire değildim. Evlenmeden eşimle çok kez beraber olduk.
Eğer ten uyumu olmasaydı onunla da evlenmezdim.

bir kere bile konusu açılmadı ne O zaman ne şimdi .
EvliliğimiZde sorun olabilecek en son konu bile olamaz .
Yani ;

size ‘mal’ muamelesi yapmayacak birini alın hayatınıza . Bakire olsanız da olmasanız da .

Söyleyen söylemiş de tüm igrençliği ile senin aktarımın çok üzülmüş gibi de değil alaycı garip bir üslup
Sen gidip bu o zihniyette biriyle evlenmek istiyorsan tabi öyle kabul görürsün
O zaman napcaz bu zihniyetten uzak durcaz

Igrenc bir zihniyet. Arkadasinizi hayatinizdan cikarin.

Basliga cevap vereyim, hayır degildir. Valla esimle aramizda bir kere bile konusu olmadi.
Benim icin önemli diyene saygi duyarim ama böyle asagilayici tabirler kullanan capsizlara hadlerini bildirmek lazim.

Böyle konuların gidişatı da belli oluyor. Şimdi birileri çıkıp 'bakirelik önemli tabii ki, evlenmeden cinsel ilişkiye giren pistir' yorumu yapacak ya da konuyu dine getirecekler. Sonra insanların hassasiyetine dokunduğu için iş polemiğe ve karşılıklı hakarete dönüşüyor.

Ya işte yeni ayrılmıştık anlatmış bulundum o da yakın yani pişman etmez diye düşünüyorum

Insanlara o konuda güvenmeyin. O zihniyet de olan insan sizce sizin hakkinizda iyi düsünür mü? Hayir. Bundan sonra kulaginiza küpe olsun insanlarin cogu sirrinizi tutmaz. Klise kurtlar vadisi lafi olacak ama "Iki insanin bildigi sir degildir". Sahsen biri bana özelini anlatsa kimseye anlatmam, ama anlatana cok sahit oldum. Onun icin güvenmem kimseye.

Nisandan ayrılmış bayanlar ikinci elde erkekler ne oluyor acaba

Ne yaparlarsa yapsinlar iki ayak ustune düşüryorlar ya bu erkekler pes

Katılıyorum, cinselliği tabu olarak gören insanların çevresindeki insanlar da genellikle onlar gibi düşünüyor. O yüzden bu tabuları yıkmak onlar için çok zor. Burada konuşuldukça bakış açılarının değişeceğini düşünüyorum

Bu zamanda pek önem verilen bir konu olduğunu düşünmüyorum. Nişanlanan ayrılan ikinci else boşanan kaçıncı el oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…