- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.557
- Konu Sahibi Nazlisaglam93
Ya yok ne kusuru :)
Şöyle diyim ortalama lise döneminde baslayan bi sago donemim var. 12 yil falan heralde.
Cokta kalıp bir insanim cok yenilikci degilim.
Benim dinledigim sarkilarin da kufur yok. Esim sagonun da kufurlu sarkilari var diyince sok olmustum. Heralde ben inancli donemine denk geldim.
Bi soguma geliyor küfurlu sozler duyunca.
Ha beni sorarsan cok nadir agzimi bozarim ama gecen esimle konusurken o da soyledi cok cirkinlesiyorum cok cok yani. Yuzyuzs bakilmayacak duruma gelebiliyorum. Agzim dolusu kufur ediyorum. Ergen miyim peki ? Yas 27 2 cocukla ? Neden olmasin belki de hala !
Dedigin gibi belki de ergenlikte olmustur olan, gecenler de yeni sarkisi cikinca dinledim dondum bir daha eksik etegi dinledim cok agır ya.
Açtım sagoyu ahmak ıslatan dinliyorum :)
Birazdan cezayla sezenin sarkisini dinleyip senin attiklarini dinliciiim
Mune Müdürüm konu dışından bizi cımbızına kıstıracak diye korka korka yazıyorum vallahi şu yorumumu
Rap ve Rock/Metal parçaları pek severim, genelde Türkçe dinlemem ve Türkçe dinlediklerim de kendimce özeldir, seni buraya alabilirim, gel misafirim ol ^_^ burada ban yemeyelim:
"Tekrarla" tuşuna bastıran şarkılarım :D
Sizlerde de oluyordur, nadiren bir şarkıya o ilk duyduğunuz anda vurulursunuz ve tekrar tekrar dinleme haline girersiniz. Benim de böyle şarkılarım var, dünden bugüne playlistimde en az 5 tekrara giren ve şu an bile dinlesem bıkmadığım şarkılarımı bu topikte sizlerle paylaşmak istedim. En az...
www.kadinlarkulubu.com
Benim de ne yalan söyleyeyim, içime içime küfür kaçıyor bazen ağzımdan; öyle dile pelesenk halinde değil ama şöyle kafayı "Tövbest" haliyle sola yatırıp sağa döndürürken kaçıyor bir şeyler, eh insanız azıcık olur ya öyle. Alışkanlık olmadığı sürece sorun yok. :))
Konuyla ilgili bir şeyler de yazayım;
Böyle anketleri çok yersiz, gereksiz ve hadsiz buluyorum.
Milletin özel hayatı yani, gelip burada "Do list" çıkarıp, kaç evlenme teklifi geldiğini ya da evlenmeye kaç kala ne yaptığını/yapmadığını açacak değil herhalde insanlar, anlatan varsa da ona bakıp mı karar vereceksiniz?
Bekarete önem veren adam, önce kendi cinsel hayatını sorgulasın.
Ya yazıp duruyorum yine yazacağım, illa yazdırıyor bazı konular: Yıl olmuş 2019 diyorum ya, yıl olmuş 2019. Öoyh.