Bakire olmadan evlenen var mi

:KK48: kk nın bıçak sırtı konularından biri. Bir de bu tür yorum sahipleri var. Lütfen kızmayın:KK23:
Burası Türkiye, muhataplarımız Türk erkekleri. Örf adet anane dediğimiz türden şeylere hepimiz muhatapsız. Ve Amerika vatandaşı gibi böyle şaşırır, kınar yorumlar sadece komik oluyor. Bazı adetlerimizi kimi örfümüzü tırnağım kadar sevmem forum da da çok mesajım var keşke daha kolay ve serbest bir kültürde doğsaydım diye. Ama bunlar bizim kodlarımız gömlek gibi çıkarıp atamayız, soyunamayız. Siz kafanızdan silseniz de muhataplarınız silmez, eşiniz, ananız, babanız, arkadaşınız, komşunuz silmez.

Ben Türkiye’de değil de başka bir ülkede mesela Avrupa’da doğmuş büyümüş olaydım o genişlik bende olabilirdi, evlenmeden önce yatabilirdim başka bir erkekle. Ama Allah’ınızın aşkına ‘Ay herhalde sevişip karar vericeeez :işsiz:‘tarzı tepkiler harbiden kütüğü Yozgat, Kütahya, Malatya, Ankara vs olan birine hiç yakışmıyor.

Bakire olmadan evlenilir pek tabi. Ama Türk erkekleri bunu yüzde doksan oranında kabul etmez. Doğrusu yanlışı yok bu işin. Kabul edersin veya etmezsin ama hee önüne gelenle yatan bir erkek gün gelip evlenmek istediğinde bakire bir kadınla evlenmek arzusundadır.

Genellemeyeniz bence. Kütüğümde anadolu şehri var gayet başka sevgililerimle de seviştikten sonra eşimle tanışıp onunla da evlendim.
Arkadaşlarımın hepsi bakire değildi gayet evlendiler yine sevişerek.
Yani böyle insanlar tahmin ettiğinizden daha çok. Kısıtlı çevrenize bakarak yorum yapmayın bencd.
Benim kuzen iki sene beraber yaşadı sonra evlendi tüm aile de saygı duydular.
Ben nasıl kendi kısıflı çevremle kısıtlamıyorsam siz fe kısıtlamayın bence genellenemez.

Ben bakire değilim ama ilerde evlenmek üzere olduğum adam sırf bunun yüzünden terk etse böyle bir adamdan kurtulduğuma şükrederim.İlla ki var böyle kadınlar.
Hayrani oldugunuz adamin eksik etek parcasini dinlemissinizdir. Kuyruk acisiyla beraber bir kadina bu kadar agır kufurler edebilen bunu nakarata notaya dökebilen bir insana bir kadınin hayran olması tüylerimi ürpertti söylemeden gecemedim.

Hayrani oldugunuz adamin eksik etek parcasini dinlemissinizdir. Kuyruk acisiyla beraber bir kadina bu kadar agır kufurler edebilen bunu nakarata notaya dökebilen bir insana bir kadınin hayran olması tüylerimi ürpertti söylemeden gecemedim.

Cinsiyetçi küfürler ettiği dönemde ergendi ve akıl hastanesi macerası var bu çocuğun.
Geçtiğimiz sene sanırım, olgunluk dönemi albümünü çıkardı (Hala genç, pişme dönemi diyelim), tek parçası ile yargılamadan önce, yaş yaş, hal hal diğer parçalarını da irdeleyin derim, çok eskide kalmışsınız; günümüz Türkçe Rapinin en iyi hiciv söz yazarlarından biridir kendisi ve severim, yaşına göre büyük bir yetenek.
Yorumu görünce, Ender'in parçalarını seven biri olarak atladım artık kusura bakmayın.

Eksik etek zamanı çıkardığı bir başka parça:

Yeni parçalarından biri:

Genellemeyeniz bence. Kütüğümde anadolu şehri var gayet başka sevgililerimle de seviştikten sonra eşimle tanışıp onunla da evlendim.
Arkadaşlarımın hepsi bakire değildi gayet evlendiler yine sevişerek.
Yani böyle insanlar tahmin ettiğinizden daha çok. Kısıtlı çevrenize bakarak yorum yapmayın bencd.
Benim kuzen iki sene beraber yaşadı sonra evlendi tüm aile de saygı duydular.
Ben nasıl kendi kısıflı çevremle kısıtlamıyorsam siz fe kısıtlamayın bence genellenemez.
Böyle birşey bu ülkede mümkün değil demedim ki. Pek tabi isteyen istediği kadar sevişir ve evlenir. Bunu ülke genelinde istatistiğe vurursak çok az bir kesimin bunu doğal karşıladığını ve bu tür bir hayat tarzını benimsediğini görmek şaşırtıcı olmaz. Türkiye içerisindeki bir azınlığın benimsediği hayat görüşünü dünyanın en normal şeyiymiş gibi ‘ay heralde sevişip karar vericez evliliğe’ tarzında dile getirmek bana komik gelen kısım.

Çevremin kısıtını falan geçelim de büyük resme :KK48: ülke geneline bakalım. Birkaç kişinin verdiği gazla sevişip ertesi gün pişmanlık konusu açmasını istemiyorum kızcağızın. Gaz vermeye de engellemeye de gerek yok. Gerçeklerden bahsetmek kafi.

Cinsiyetçi küfürler ettiği dönemde ergendi ve akıl hastanesi macerası var bu çocuğun.
Geçtiğimiz sene sanırım, olgunluk dönemi albümünü çıkardı, tek parçası ile yargılamadan önce, yaş yaş, hal hal diğer parçalarını da irdeleyin derim, çok eskide kalmışsınız; günümüz Türkçe Rapinin en iyi hiciv söz yazarlarından biridir kendisi ve severim, yaşına göre büyük bir yetenek.
Yorumu görünce, Ender'in parçalarını seven biri olarak atladım artık kusura bakmayın.

Eksik etek zamanı çıkardığı bir başka parça:

Yeni parçalarından biri:

Yeni cikan parcasini da dinledim , 2 gun oldu heralde anca. Ama yok yani o sarki dağ gibi bir ön yargı oluşturduğu icin ne yapsa kurtarmaz.
Tesekkurler bilgilendirme icin.

Yeni cikan parcasini da dinledim , 2 gun oldu heralde anca. Ama yok yani o sarki dağ gibi bir ön yargı oluşturduğu icin ne yapsa kurtarmaz.
Tesekkurler bilgilendirme icin.

Öfkesini, söz yazarak atan bir çocuk olduğunu anlıyorum, nitekim ben de küfürlü hiciv şiirleri yazardım ergenlikte (İmzamda bile Nefi sözleri var), zamanla bunlar küfür kullanmadan normal kelimelerle hakaret hissi uyandırabilen bir yazma haline döndü çok öfkeli iken (Hatta bir konumda beni acayip sinirlendirdiler, bir yüzümü de burada gördüler şu konunun güncel sayfasında https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bi-bakar-misiniz.1093832/ ).

O zamanlar youtube dutluk sayılırdı, şarkıyı yükledi patladı ve üzerine yapıştı. :) Tamamen ergenlik ile birleşen aşk acısı öfkesi olduğunu ve ardından ağır bir depresyon ve yatarak tedavi sürecininin yaşandığını görmek mümkün aslında parçalarında (Kişisel bilgilerinde de verilmiş gerçi).
Rica ederim, atladım böyle konu dışından, hala da yazıyorum; sevdiğim şarkıları, hiciv sanatını sevdireceğim illa diye, kusuruma bakma, mazur gör lütfen. :)))

Sevişmeden evlenemem ne ya ! Evet bakire olarak evlendim ve bundan da çok memnunum. Namus iki bacak arasında değil tabi ki ama yaşadığımız coğrafyada bunlar önemli.
Çok iyi yapmışsınız. Yoksa eşiniz sizi almazdı. Evlilik öncesi çok güzel bir hediye vermişsiniz eşinize. Helali mi neydi, ha ondan olmuşsunuz!

Öfkesini, söz yazarak atan bir çocuk olduğunu anlıyorum, nitekim ben de küfürlü hiciv şiirleri yazardım ergenlikte (İmzamda bile Nefi sözleri var), zamanla bunlar küfür kullanmadan normal kelimelerle hakaret hissi uyandırabilen bir yazma haline döndü çok öfkeli iken (Hatta bir konumda beni acayip sinirlendirdiler, bir yüzümü de burada gördüler şu konunun güncel sayfasında https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/bi-bakar-misiniz.1093832/ ).

O zamanlar youtube dutluk sayılırdı, şarkıyı yükledi patladı ve üzerine yapıştı. :) Tamamen ergenlik ile birleşen aşk acısı öfkesi olduğunu ve ardından ağır bir depresyon ve yatarak tedavi sürecininin yaşandığını görmek mümkün aslında parçalarında (Kişisel bilgilerinde de verilmiş gerçi).
Rica ederim, atladım böyle konu dışından, hala da yazıyorum; sevdiğim şarkıları, hiciv sanatını sevdireceğim illa diye, kusuruma bakma, mazur gör lütfen. :)))
Ya yok ne kusuru :)
Şöyle diyim ortalama lise döneminde baslayan bi sago donemim var. 12 yil falan heralde.
Cokta kalıp bir insanim cok yenilikci degilim.
Benim dinledigim sarkilarin da kufur yok. Esim sagonun da kufurlu sarkilari var diyince sok olmustum. Heralde ben inancli donemine denk geldim.
Bi soguma geliyor küfurlu sozler duyunca.
Ha beni sorarsan cok nadir agzimi bozarim ama gecen esimle konusurken o da soyledi cok cirkinlesiyorum cok cok yani. Yuzyuzs bakilmayacak duruma gelebiliyorum. Agzim dolusu kufur ediyorum. Ergen miyim peki ? Yas 27 2 cocukla ? Neden olmasin belki de hala !
Dedigin gibi belki de ergenlikte olmustur olan, gecenler de yeni sarkisi cikinca dinledim dondum bir daha eksik etegi dinledim cok agır ya.
Açtım sagoyu ahmak ıslatan dinliyorum :)
Birazdan cezayla sezenin sarkisini dinleyip senin attiklarini dinliciiim :KK50: :KK50:

Bence erkekler nankör ilerde yüzüne vurur bakire olmadığını o yüzden ilişki yaşar eder ama kadının ilk olmasını ister çevremden görüp bildiklerim
Yanlis dusunuyosunuz esim bana bir kere olaun aoylemedi yuzume vurmadi. Niye yuzume vursun bu beni kotu biri mi yapar. Bende onun yuzune vururum o yapmamismi bekarken

Evlendiğimde bakire değildim. Eşimle daha öncesinde de cinsel hayatımız vardı. Yakın bir tarihte 2 arkadaşım evlendi. İkisi de daha önce başka erkeklerle birliktelik yaşadılar. Şimdi ise mutlu evlilikleri var. Benim çevremde bekaret kimsenin umrunda değil ve seks çok normal karşılanıyor.

:KK48: kk nın bıçak sırtı konularından biri. Bir de bu tür yorum sahipleri var. Lütfen kızmayın:KK23:
Burası Türkiye, muhataplarımız Türk erkekleri. Örf adet anane dediğimiz türden şeylere hepimiz muhatapsız. Ve Amerika vatandaşı gibi böyle şaşırır, kınar yorumlar sadece komik oluyor. Bazı adetlerimizi kimi örfümüzü tırnağım kadar sevmem forum da da çok mesajım var keşke daha kolay ve serbest bir kültürde doğsaydım diye. Ama bunlar bizim kodlarımız gömlek gibi çıkarıp atamayız, soyunamayız. Siz kafanızdan silseniz de muhataplarınız silmez, eşiniz, ananız, babanız, arkadaşınız, komşunuz silmez.

Ben Türkiye’de değil de başka bir ülkede mesela Avrupa’da doğmuş büyümüş olaydım o genişlik bende olabilirdi, evlenmeden önce yatabilirdim başka bir erkekle. Ama Allah’ınızın aşkına ‘Ay herhalde sevişip karar vericeeez :işsiz:‘tarzı tepkiler harbiden kütüğü Yozgat, Kütahya, Malatya, Ankara vs olan birine hiç yakışmıyor.

Bakire olmadan evlenilir pek tabi. Ama Türk erkekleri bunu yüzde doksan oranında kabul etmez. Doğrusu yanlışı yok bu işin. Kabul edersin veya etmezsin ama hee önüne gelenle yatan bir erkek gün gelip evlenmek istediğinde bakire bir kadınla evlenmek arzusundadır.
O zaman once biz kadinlar erkeklere bunun dogal oldugunu antalaim. Yani sirf burasi turkiye evde kalirim diye yasamak istediklerimden kendimi alikoyamam. Oyle cahil bir turk erkegi ile evleneceksem evlenmeyim zaten. Ama o oran yuzde doksandan dustu emin olun. Ben evlendifimde bakire degildim. Evlenmeden once esimle de yasadim. Bir kere konusmadik bile kendi aramizda. Soramaz ki bana bunu hakki degil. Kime ne kimse soramaz. Keza bende ona sormadim. Ama tribe de girmedim benle evlencekmi diye.

Çok iyi yapmışsınız. Yoksa eşiniz sizi almazdı. Evlilik öncesi çok güzel bir hediye vermişsiniz eşinize. Helali mi neydi, ha ondan olmuşsunuz!

Beni alıp almama derdim değil,sanırım siz sekste iyi değilse erkekleri almıyorsunuz.
Nasıl ki evlenmeden ilişki yaşamak normalse yaşamamakta normal.
Evet, bir kişinin helali oldum sanirim :işsiz:

X