Bakire olmadan evlenen var mi

Zaten bunu sorun yapacak bir dangoz çıktıysa karşına koşarak kaç o adamdan hiçbir halt olmaz. Ah pardon adam dedim. Alışkanlık!
Gerçekten ciddi misiniz yok karşımdaki adam bunlar8 dert etme diyor ben senin ahlakına hiç söz etmedim etmemde dedi sen ne zaman ıstersen o zamab olur diyor ben seni bu yüzden hayatımda tutmuyorum diyor

Yazdım aslında bakire olmayan biri sevgilisi ile ilişkiye girdiğinde o adam o kadınla evlenir mi Yani yoksa bırakır mı deneyimlerinizi soruyorum
Mantıklı düşün çok saçma bı soru olduğunu anlayacaksin. Kimi bırakır kimi bırakmaz kişiye göre değişir.

E tabii ki niye olmasın.
Evleneceği kadının bekaretine kafayı takmayan birçok adam var dışarıda. Bir kuzenim 4 yıl, bir arkadaşım 3 yıl beraber yaşadı evlenmeden önce.

Hatta iki arkadaşım tek gecelik diye başlayan ilişkilerinin sonunda evlendi, birinin oğlu şimdi iki yaşını bitirdi.

E tabii ki niye olmasın.
Evleneceği kadının bekaretine kafayı takmayan birçok adam var dışarıda. Bir kuzenim 4 yıl, bir arkadaşım 3 yıl beraber yaşadı evlenmeden önce.

Hatta iki arkadaşım tek gecelik diye başlayan ilişkilerinin sonunda evlendi, birinin oğlu şimdi iki yaşını bitirdi.
Peki o çocuklarda normal aile adamıydı di mi

Zaten sonra açıklama yaptım sadece bundan pişman olmaktan korkuyorum
O zaman sana küçük bı tavsiye, aşktan, sevgiden, herşeyden evvel o adamla ne derece anlasabildigine bak. Mutsuzlugun mutlu anlarinizdan fazla mı ? Terk et. Ve sakın unutma sana en yakın arkadaş gibi olan o şekilde anlaşan kişi senin omurlugundur neolursa olsun. Çünkü arkadas olan ihanet etmez, sever, sayar, aynı şeye güler, aynı şeylerden hoşlanır , fikir alışverişi yapar vesaire.

O zaman sana küçük bı tavsiye, aşktan, sevgiden, herşeyden evvel o adamla ne derece anlasabildigine bak. Mutsuzlugun mutlu anlarinizdan fazla mı ? Terk et. Ve sakın unutma sana en yakın arkadaş gibi olan o şekilde anlaşan kişi senin omurlugundur neolursa olsun. Çünkü arkadas olan ihanet etmez, sever, sayar, aynı şeye güler, aynı şeylerden hoşlanır , fikir alışverişi yapar vesaire.
Zaten çok ortak yanlarımız var durmadan gülüyoruz oyun oynuyoruz onu bile yapmaktan bahsettiğimiz zaman oyun oynarız diyoruz

Yazdım aslında bakire olmayan biri sevgilisi ile ilişkiye girdiğinde o adam o kadınla evlenir mi Yani yoksa bırakır mı deneyimlerinizi soruyorum
Ben bakire değildim eşimle ilişkiye girdik evlenmeden ve evlendik🤣erkeğe göre değişir bu sordugun soru kimisi namusu bacak arasında aramazaramaz0

Hayır tani ki derdimi anlatıyorum ben bakire değilim ve artık kafamdaki bu sorudan kafayı yicem bunu merak ediyorum bakire olmayan kadın diyelim sevgilisi ile ilişkiye girip evlendi mi Yani yoruldim bunları düşünmekten

Madem bakire olmamak sizi korkutuyor neden ilişki yaşadınız?
Madem bu kadar önemliydi ne diye kendi kendinizi bu hale soktunuz.?
Oturaydınız oturduğunuz yerde bakire bakire...

Ben anlamadim. Sevgilin senin bakire olmadigini biliyor ve bunu sorun etmiyor sen ne zaman istersen o zaman bir seyler yasariz diyor. Sen de yasamayi dusunuyorsun ama ya sonra zaten bakire de degildinki deyip evlenmekten vazgecmesinden mi korkuyorsun?

Yani benimle evlenmezse bir kisi ile daha yatmış olacağım bunu istemiyorum ama evlenecekse beraber olmak istiyorum mu diyorsun?

Nasıl ya? Evleneceginiz adamla sevişmeden mi evlenmeye karar veriyorsunuz? Seviştikten sonra ya hoşunuza gitmezse?
:KK48: kk nın bıçak sırtı konularından biri. Bir de bu tür yorum sahipleri var. Lütfen kızmayın:KK23:
Burası Türkiye, muhataplarımız Türk erkekleri. Örf adet anane dediğimiz türden şeylere hepimiz muhatapsız. Ve Amerika vatandaşı gibi böyle şaşırır, kınar yorumlar sadece komik oluyor. Bazı adetlerimizi kimi örfümüzü tırnağım kadar sevmem forum da da çok mesajım var keşke daha kolay ve serbest bir kültürde doğsaydım diye. Ama bunlar bizim kodlarımız gömlek gibi çıkarıp atamayız, soyunamayız. Siz kafanızdan silseniz de muhataplarınız silmez, eşiniz, ananız, babanız, arkadaşınız, komşunuz silmez.

Ben Türkiye’de değil de başka bir ülkede mesela Avrupa’da doğmuş büyümüş olaydım o genişlik bende olabilirdi, evlenmeden önce yatabilirdim başka bir erkekle. Ama Allah’ınızın aşkına ‘Ay herhalde sevişip karar vericeeez :işsiz:‘tarzı tepkiler harbiden kütüğü Yozgat, Kütahya, Malatya, Ankara vs olan birine hiç yakışmıyor.

Bakire olmadan evlenilir pek tabi. Ama Türk erkekleri bunu yüzde doksan oranında kabul etmez. Doğrusu yanlışı yok bu işin. Kabul edersin veya etmezsin ama hee önüne gelenle yatan bir erkek gün gelip evlenmek istediğinde bakire bir kadınla evlenmek arzusundadır.

Artık erkekler de öyle bir düşünce yok. "Biz birlikte olduk, artık bakire değil onunla evlenmeme lazım" şeklinde. Kimseyi zorlamadım yapmasaydı kafasındalar.
Buradaki çoğu üye de aynı düşüncede. Evet karşılıklı oluyor ama erkekler kadınların maruz kaldığı şeye maruz kalmıyor. Kimseye hesap vermiyor zaten kimse de kiminle beraber oldun diye sormuyor veya gidip zar diktirmiyor.

N Nazlisaglam93 çok anlamadım mevzuyu ama olan olmuş. Kafana takip psikolojini bozma. Birlikte olduğun kişi hala sevgilinse bir daha ilişki istemediğini ve bundan çok kötü etkilendiğini anlat. Seni seviyorsa anlayış gösterir. Ama ayrıldıysanız hayatına giren kişiye ciddi düşünmedin sürece anlatma ve utana sıkıla da anlatma. Ne kadar çok utanırsan karşındaki seni o kadar ezmeye çalışır.

Doğru cevabı olmayan bir soru bu.
Evlenir ama adam bekarete önem veren tipse beynini yer. Burda bu tip konular da var.
Evlenirler ve çok mutlu da olurlar. Ben bu kesimdeyim mesela. Ve çevremdeki tüm bakire olmayan arkadaşlarımın mutlu evliliği de var. Ama ortamımız daha çağdaş insanlardan oluşuyordu, büyük şehirde yaşıyorduk bunların da etkisi mutlaka vardır. Ve en önemlisi bu konuyu hiç birimiz takmıyorduk. Sen ezik büzül durursan, hesap verirsen adam kendine hak sanır. Biz evlenmeden önce de seviştik, defalarca tatillere otellere gittik. Çok eğlendik çok güldük ve iyiyiz böyle evlenelim dedik.

Sevişmeden evlenmeye karar veremem diyenleri sanırım hiç bir zaman anlamayacağım ben nişanlımı 16 yaşındayken sevdim kalbini ruhunu gördüm ve 9 yılın sonunda nasipse evleneceğiz. Bence evlilik için önce sevişmek gerekmiyor. Soruya gelecek olursak bu insandan insana değişir. Kimisi rahat ve geniştir bunları dert etmez kimisi başka kafa yapısına sahiptir ona göre terstir kabul etmez. Eğer ilkini hata olarak görüyorsa ikincisini yapmamalı. Pişman olmam diyorsa içinden geleni yapmalı

X