- 16 Mayıs 2016
- 89
- 211
- 13
- Konu Sahibi hemsirehnm
-
+1234678976543211345678Cevaplar efsane ya
Kızım kontrol için sokmadı e seks de değil diyorsun. La o zaman niye soktu? Ne var da ne aradı bu herif orada?
Var ya bu konuyla eksiye dusersek sasmayin
Zevk için yaptı diyor, e bir de bu konuda bayağı sert, bekaret mühim diyor. Ama görüşler ve davranışlar zıt.Kinama kinadigin basina gelmeden olmezsinle evladindan cikar olumune kapisiyor
O an dunyayi kurtarmalari gerekiyormus ve bunu yapmalarinin tek yolu parmakmis
Ayna mı?
Bence de bozulmuş. Peki ışık falan gözüküyo muydu? Burun deliğinden içeri yansıma yapmıştır belki..
YorumsuzumOnem mi veriyormus? O yuzden mi oyle sey etmis?
Canim bnm ister yalan ister gercek sizin burda ypmaniz gereken bak kizim dersin bu yaptgn ayip gunah daha yapma en iisi hastaneye git ogren biz bilmyz de gec tmm mi bu isler dalgaya gelmez
Güzelim toplumda her 10 kişiden 9'u bekaretini parmakla kaybetmiyordur bence. Bunda bir anlaşalım. Yani burada sıkça rastlayabileceğin bir durum değil bu.Ben dedimsanki gel yap bekretimi vercem diye tobe yareppim ya ne bicim insansiniz boyle aile yapilari olmasa boyle b yerde yasamasam bende sorun edip oneri almaya calismam heralde kanamam olmazsa sorun cikabilecegi icin yasayan biri varsa diye sordum sanki sozlum bekaretimi bozdu kanadim evlenince bana baskasi bozdu seni dicek diyomusum gibi kojusuyosunuz. Kan gelmedigi icin eski sevgilimle birlikte oldugumu dusunebilir bu yuzden soruyorum TECRUBELI BIRI VARSA AKIL ALMAK ICIN recek tvaiyeniz yoksa susun kardesim ya yeter bizde insaniz. Sevgilim degil ayrica gayet ailelerimizle birlikte soz taktihim adam
BeNde her zaman oldugu gibi yine yorum var :)Yorumsuzum
Ben anlamadım ya. Parmak sözlüsüne mi ait? Yoksa önceki ilişkide mi olmuşBakire dediğiniz zar dediğiniz olaysa bakire olabilirsiniz. Ama zar dediğimiz o yapı parmakla bozulabilecek yapıda.
Kendinizi neden bu kadar düşürdünüz? sizin lafınıza itimat etmeyen adamla işiniz ne?
Adamın yaptıgı sana buyuk saygısızlık. O da kusura bakmasın, kontrol ederken boxuldaydı kızlıgın. Nasıl bir anı olarak kalacaktı sizde? Bu srada parmak bozar dıye tahmn edıyorum ama kızlık zarı yapıları var belli de olmaz. Belki de bişey olmadı.Arkadaslr soz diyorum bu adam beni gelip ailemden istedi sokaktan gecen adamin evine girmedim. Tabiki haklisinjz olmasi yanlis engel olmayi o kadar isterdim kk bilemezsiniz
SozlumeBen anlamadım ya. Parmak sözlüsüne mi ait? Yoksa önceki ilişkide mi olmuş
Canım ya peki biley soracagım. Şimdi sözlün kontrol etmiş kan gelmedi dıyorsun. Adam sormadı mı nıye kan gelmedı dıye? Yanı kontrol ettı sonucu ne olmuş. İnanmışmı sana. Peki evlendıgınız gece yıne kan gelmezse, (dar olması vs onemli degıl, bakıre olmadan da dar olur sonucta) ne olacak?Ya su kan icin insan olduruyolar insan ben sutten cikmis ak ksigim demiyorum. keske baska yrde yasaydim bu kadar gereksiz insan yorumunu veya bu kadar psikolojimj bozucak kadar takmama rahatligim olabilseydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?