Bakire miyim?

Kinama kinadigin basina gelmeden olmezsinle evladindan cikar olumune kapisiyor

O an dunyayi kurtarmalari gerekiyormus ve bunu yapmalarinin tek yolu parmakmis
Zevk için yaptı diyor, e bir de bu konuda bayağı sert, bekaret mühim diyor. Ama görüşler ve davranışlar zıt.
Ben karşı değilim sevişmeye valla bak, iğrenç miğrenç de demedim. Ama olayın mantığını çözemedim, sorun orada.

Ben dedimsanki gel yap bekretimi vercem diye tobe yareppim ya ne bicim insansiniz boyle aile yapilari olmasa boyle b yerde yasamasam bende sorun edip oneri almaya calismam heralde kanamam olmazsa sorun cikabilecegi icin yasayan biri varsa diye sordum sanki sozlum bekaretimi bozdu kanadim evlenince bana baskasi bozdu seni dicek diyomusum gibi kojusuyosunuz. Kan gelmedigi icin eski sevgilimle birlikte oldugumu dusunebilir bu yuzden soruyorum TECRUBELI BIRI VARSA AKIL ALMAK ICIN recek tvaiyeniz yoksa susun kardesim ya yeter bizde insaniz. Sevgilim degil ayrica gayet ailelerimizle birlikte soz taktihim adam

Canim bnm ister yalan ister gercek sizin burda ypmaniz gereken bak kizim dersin bu yaptgn ayip gunah daha yapma en iisi hastaneye git ogren biz bilmyz de gec tmm mi bu isler dalgaya gelmez

Dalgaya gelmez elbetteki . Ama sen ona insan gbi cevab ver o seni çığrından çıkaracak şeyler yapar neyse konu kapanır az sonra

Güzelim toplumda her 10 kişiden 9'u bekaretini parmakla kaybetmiyordur bence. Bunda bir anlaşalım. Yani burada sıkça rastlayabileceğin bir durum değil bu.
Kanama olmadıysa eğer büyük ihtimalle esnektir. Yani doğuma kadar o zar yerinde kalır. Yani ilk gece çarşaf veremeyeceksin bu durumda, hazırla kendini. E zar esnek deyince o çok anlayışlı nişanlı buna inanır mı bilemeyiz. E artık ikna etmesi de senden, e biz şu durumda ne edeceğiz? Çin malı yapay kan falan mı önerelim?
Ulan ne şeymiş be, kaç kadın belaya kaldı burada şu yüzden.

Ben asla evlilik dışı cinsel ilişkiye karşı olan bi insan değilim ama senin gibi kendini parmaklatıp sonra da kan gelince bakireyim diyen kafaya karşıyım arkadaş!
Anatomik olarak zar zarar görmemişse kanaman olur ama kusura bakma bakire değilsin, olmak zorunda da değilsin bunu anlayın artık!!

Doktora gidip nedir ne degildir zaten ogrenecegim, cok fazla olmadigina eminim ama mutlaka vardir benzerini yasayan en azindan yasadigini anlatir bende kendimi bu duruma hazirlarim diye yazdim sacma sapan hakaret veya tavsiye dinlemek icin degil

BeNde her zaman oldugu gibi yine yorum var :)

Kendini kullandirma guzelim, sozlum diyorsun ya ailenin haberi var mi bu sozden?

Ne bekaret, ne ask, ne sevgi ne sevismek senden daha onemli degil...

Yaptigini ayiplamiyorum bil bunu. Insan sever, sevisir. Ama sonra iki damla kana takmayacaksa kafayi..

Eger adam önem veriyorsa bu tur konulara, oldu da evlendin senin basina bunu kakmaz mi? Benimle bile evlenmeden oldun demez mi?

Gerci adamsa demez...

Ayrica sorun cikaracak olsa o hareketi yaptiginda neden gelmedi diye sorardi.. Demek bir bildigi var..

Ya da evlenmedin. Baska bir erkekle birliktesin. Daha once yasadiklarin ne oldu? Yolda karsilastigin eski sevgili mesela? Ne olacak o bakisi?

Ya sen? Sen bu durumlarin neresinde kaldin?

Pisman olacagin, seni zor durumda birakacak, seni uzecek, aileni uzecek seyler yapmamaya calis.
Ne kadar seversen sev. Kimse icin degmez.
Yarin pisman oldugunda hayatının hic bir dakikasini geri alip duzeltemeyeceksin.

Ama ben boyle yasamak istiyorum, benim bedenim, pisman olmam, mutluyum diyorsan öyle kal. Ne bekareti ne başka bir seyi takma kafana.. Hayat senin..

Son düzenleme:
Ya su kan icin insan olduruyolar insan ben sutten cikmis ak ksigim demiyorum. keske baska yrde yasaydim bu kadar gereksiz insan yorumunu veya bu kadar psikolojimj bozucak kadar takmama rahatligim olabilseydi

Arkadaslr soz diyorum bu adam beni gelip ailemden istedi sokaktan gecen adamin evine girmedim. Tabiki haklisinjz olmasi yanlis engel olmayi o kadar isterdim kk bilemezsiniz

Bakire dediğiniz zar dediğiniz olaysa bakire olabilirsiniz. Ama zar dediğimiz o yapı parmakla bozulabilecek yapıda.
Kendinizi neden bu kadar düşürdünüz? sizin lafınıza itimat etmeyen adamla işiniz ne?
Ben anlamadım ya. Parmak sözlüsüne mi ait? Yoksa önceki ilişkide mi olmuş

Arkadaslr soz diyorum bu adam beni gelip ailemden istedi sokaktan gecen adamin evine girmedim. Tabiki haklisinjz olmasi yanlis engel olmayi o kadar isterdim kk bilemezsiniz
Adamın yaptıgı sana buyuk saygısızlık. O da kusura bakmasın, kontrol ederken boxuldaydı kızlıgın. Nasıl bir anı olarak kalacaktı sizde? Bu srada parmak bozar dıye tahmn edıyorum ama kızlık zarı yapıları var belli de olmaz. Belki de bişey olmadı.

Dogru, ama zaren klkip sen bkire degilsin vs biseyler soyleseydi ayrikirdim hic bi aekilde boyle bisey soylemedi ben evlenince bana dair suphesi olur diye nediseliyim sadecd

Ya su kan icin insan olduruyolar insan ben sutten cikmis ak ksigim demiyorum. keske baska yrde yasaydim bu kadar gereksiz insan yorumunu veya bu kadar psikolojimj bozucak kadar takmama rahatligim olabilseydi
Canım ya peki biley soracagım. Şimdi sözlün kontrol etmiş kan gelmedi dıyorsun. Adam sormadı mı nıye kan gelmedı dıye? Yanı kontrol ettı sonucu ne olmuş. İnanmışmı sana. Peki evlendıgınız gece yıne kan gelmezse, (dar olması vs onemli degıl, bakıre olmadan da dar olur sonucta) ne olacak?

Kontrol amcli yapmadi bunu anlatamiyorum o amacla yps zaten derdi bakiire degil misin kizim kan gelmedi diye gozu mu dondu artik nedir bilmiyorm ama yaptigi haz odakli biseydi kontrol degil

Sizin sözünüze inanmayıp kendimi kontrol etti yani ben böyle anladım. Böylesi kafalar nerde nasıl hangi otla hangi yemle beslenip yetişiyor hayret!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…