Yaşım 25 ailem yüzünden görücü usulü evlenmek zorunda kaldım hpvyide 1 yıl içinde atlatırım diye düşünüyorum düğüne 1 sene var dahaYa özel değilse niye görücü usulü birini buldun. Yaşın kaç, HPV falan yazmiş bir kullanıcı zaten bu durum varsa anlar yani. Adam hepten b*kuna düşmüş biri değilse bilir neyin ne olduğunu.
Hpv ilerledi rahim ağzı kanserine çevirdi bu yüzündenmi gecikti diye çok korkuyorum
Düğün seneye hpvyi o zamana kadar bi şekilde atlatirim belki yada nişanlıma bi şekilde aşısını olmasını soylerim
Buda ayrı bi konu zaten gercekten çok kötü haldeyim intihar etmeyi falan düşünüyorum işin içinden çıkamıyorum napacagimi bilmiyorum bu durumu anlatırsam etraftakilerin ailemin duyma ihtimali var o yüzden bisey anlatamıyorum napacagimi gerçekten bilmiyorumYa konu sahibi buna ne diyorsunuz?
Bakire olmadığımı nasıl söyleyeceğim diye düşüneceğinize,kendi sağlığınız için endişelenip aynı zamanda karşımdaki insana HPV bulaştırabilirim, bunu ona yapmaya hakkım yok, enfekte olduğumu nasıl söylemeliyim/ söylemeli miyim veya bu virüs vücuttan komple temizlenir mi gibi endişeleriniz olsa keşke.
Hala “ilk gecede herkes kanamıyormuş” a nasıl inandırırımın/ ikna ederimin peşindesiniz.
Gerçekten inanılmazsınız.
Aynen öyle yaptılar söyleyecek g. yoktu kandırdılar çünkü bu konuda sıkıntı çıkaracak çok adam görünümlü pislikler var. Erkekler yapınca çapkın kadınlar yapınca o. Oluyor çünkü başka çare yoksa…Konu sahibini savunacağım diye başta duygudan vurup sonra arkadaşlarım evlenecek insanları kandırdı çünkü gerçekleri söyleyecek g.tleri yoktu sende öyle yap diyorsun.
Pes.
Hpv bir süre kaybolup sonra bağışıklığınızın düşük olduğu bir anda tekrar çıkabiliyor.Düğün seneye hpvyi o zamana kadar bi şekilde atlatirim belki yada nişanlıma bi şekilde aşısını olmasını soylerim
Kanser olmadım olursam diye korkuyorum dedim adetim gecikti bende acaba hpv yüzünden mi diye sordumDünkü konunda hpv nin ilerlediğini ve kanser olduğunu yazmışsın. Kanser bu. Kolayca geçen bir şey mi? Dalga mı geçiyorsun?
Al işte bu da eski konunuz.Arkadaşlar 6 aydır cok güzel giden bi iliskim vardı bakire olmadığımı söylemeyecektim ama vicdanım rahat etmedi söyledim en sonunda ilk basta kabul etti unuttum ben bu konu bidaha acılmasın dedi ama 2 hafta sonra kendisinin bakir olduğunu böyle biseyi kabul edemeyeceğini ilerde evlenirsek sıkıntı olacağını söyleyerek ayrılmak istedi ayrıldıktan 1 hafta sonrada yeni sevgili yapmıs ben bu hatayı bi defa yaptım sonrasında pisman olup cok tevbe ettim insanlara güvenim kalmadı bu yüzden beni kimse istemeyecek hayatıma kimseyi alamayacağım diye cok korkuyorum çok kötü haldeyim lütfen yardım edin
Bekaret karşı taraf için çok önemli olsaydı sorardı bence açık açık sormasa da geçmişte ilişkin oldu mu kaç yıl sürdü vs bir merakı olurdu hiç sormadı mı ?Herkeste kan gelmiyomus zaten bakire olsan bile o yuzden dedim
Konu sahibi dün açtığı başka konuda hpv nin ilerleyip rahim ağzı kanserine dönüştüğünü yazmış.Ya konu sahibi buna ne diyorsunuz?
Bakire olmadığımı nasıl söyleyeceğim diye düşüneceğinize,kendi sağlığınız için endişelenip aynı zamanda karşımdaki insana HPV bulaştırabilirim, bunu ona yapmaya hakkım yok, enfekte olduğumu nasıl söylemeliyim/ söylemeli miyim veya bu virüs vücuttan komple temizlenir mi gibi endişeleriniz olsa keşke.
Hala “ilk gecede herkes kanamıyormuş” a nasıl inandırırımın/ ikna ederimin peşindesiniz.
Gerçekten inanılmazsınız.
Daha önce sevgilin oldumu diye sordu sadeceBekaret karşı taraf için çok önemli olsaydı sorardı bence açık açık sormasa da geçmişte ilişkin oldu mu kaç yıl sürdü vs bir merakı olurdu hiç sormadı mı ?
Ki ailesinin isteğiyle olan bişey yargılamak yerine fikirlerinize ihtiyacı var arkadaşın.
Aynen öyle yaptılar söyleyecek g. yoktu kandırdılar çünkü bu konuda sıkıntı çıkaracak çok adam görünümlü pislikler var. Erkekler yapınca çapkın kadınlar yapınca o. Oluyor çünkü başka çare yoksa…
"Hpv ilerledi , rahim ağzı kanserine çevirdi" yazmışsın. Ben bu cümleden kanser olduğun sonucunu çıkardım. O zaman " olursam diye korkuyorum " yazsaydın.Kanser olmadım olursam diye korkuyorum dedim adetim gecikti bende acaba hpv yüzünden mi diye sordum
Napacağımı gerçekten bilmiyorum intihar etme düşüncesi var aklımda surekli çıkamıyorum işin icindenAl işte bu da eski konunuz.
Bu konu sizin hassas noktanız haline gelmiş. Kıyamadım bir yandan da, bazı ayılar yüzünden kendinizi öyle değersizleştirip , bu ilkel düşünceleri öyle kanıksamışsınız ki, sağlığınızla ilgili endişelenmeye sıra gelmemiş bile.
“ kimse beni istemez yalnız kalacağım” diye düşünerek görücü usulüyle evlenmeye kalkıyorsunuz. Önce şu düşünce ve kafa yapınızı değiştirip ruhunuzdaki yaraları sarmadan bir ilişkiye girmeyin, acele etmeyin. Yoksa kararlarınızdan pişman olma ihtimaliniz yüksek olacaktır.
Aynen öyle yaptılar söyleyecek g. yoktu kandırdılar çünkü bu konuda sıkıntı çıkaracak çok adam görünümlü pislikler var. Erkekler yapınca çapkın kadınlar yapınca o. Oluyor çünkü başka çare yoksa…
Yaşım 25 ailem yüzünden görücü usulü evlenmek zorunda kaldım hpvyide 1 yıl içinde atlatırım diye düşünüyorum düğüne 1 sene var daha
Konu sahibi hpvliymiş. Adamın bekaret konusunda sıkıntı çıkaracak olmasının bir önemi yok şu durumda. Kimse hastalığını gizleyen birinin kurbanı olmak zorunda değil. Eş seçiminde gözetttiği kriterler kişinin kendisini ilgilendirir. Hastalık bulaştırılmayı da hak etmez kimse seçimleri yüzünden.Aynen öyle yaptılar söyleyecek g. yoktu kandırdılar çünkü bu konuda sıkıntı çıkaracak çok adam görünümlü pislikler var. Erkekler yapınca çapkın kadınlar yapınca o. Oluyor çünkü başka çare yoksa…
Konusu geçti mi? Bazı kişiler bu konuda aşırı hassas oluyor o zaman sorun çıkabilir. Ben oturup geçmiş yaşantının deşilmesini doğru bulmuyorum ama bazı kişiler için çok büyük sorun. Nişanlınız içinde öyleyse aranızda sorun olabilir ama bazı kadınlardan zaten bakire olsa da kan gelmiyor.Arkadaşlar bundan seneler önce bi ilişki yaşadım ve bakire degilim simdide görücü usulü tanısarak nisanlandım ve nişanlıma bu durumu anlatamıyorum anlatırsam etraftan herkes duyar çünkü nişanlım ailemden çevremden herkesi taniyo napacagimi bilmiyorum çok stresliyim fikirlerinizi almak istiyorum lütfen yardımcı olun