Yanlış yazmışım bu ara psikolojim iyi değil gerçekten surekli intihar dusunceleri var aklımda napacagimida bilmiyorum"Hpv ilerledi , rahim ağzı kanserine çevirdi" yazmışsın. Ben bu cümleden kanser olduğun sonucunu çıkardım. O zaman " olursam diye korkuyorum " yazsaydın.
Daha önce sevgilin oldumu diye sordu sadece
HPV var ise tedavi olana kadar evlenmeyin bir zahmet. Niye adamın sağlığıyla göz göre göre oynayasınız ki?Niye kan gelmedi diye peşine düşecek biri değil zannetmiyorum bu durumu kesinlikle anlatamam ona gerçekten çok caresizim
Yok yav nereden anlasınYani demek istediğim bakire olmadığımı hiç bi zaman anlatmasam ilk gecede anlarmı ?
Hayatım canım arkadaşım kuzum eğer evleneceğin adam böyle bir ihtimali %1 bile taşıyorsa zaten sen kurtul sana yazık… Düğün gecesini atlatırsın ya ileride önüne çıkarsa sonra ne yapacaksın? O kadar aşık mısın ölüyor musun geber aşkından ama kurtul.
Benim arkadaşım yıllar önce sevdiği adam tarafından tecavüze uğradı maalesef şu an evlendiği adam biliyor başka kimse bilmiyor. Adam çıktı çünkü.
Sen neden kendi benliğinden çıkıp böyle bir evliliğe hapsolup korkuyla yaşayacaksın?
Doktor musun? Nereden biliyorsun 1 yılda atlatacağını? Doktorlar bile bazı şeylerin garantisini veremiyor.Yaşım 25 ailem yüzünden görücü usulü evlenmek zorunda kaldım hpvyide 1 yıl içinde atlatırım diye düşünüyorum düğüne 1 sene var daha
Verdiğiniz akıla bakın ya, adet gününe denk getirmiş, diktirmiş.Herkes ne kadar rahat konuşuyor görücü usulü ne demek anlamını bilen var mı ona rağmen evlenmeseydin kabul etmeseydin nişanlanmasaydın belli
Ki ailesinin isteğiyle olan bişey yargılamak yerine fikirlerinize ihtiyacı var arkadaşın. Tabiki kimse bu durumu yaşamak istemez herkesin görüşü ayrı tabi. Bi arkadaşım adet gününe denk getirdi bir arkadaşım da diktirmişti eğer sıkıntı olacaksa bunlardan birini yapabilirsin. Söylemek evet en doğrusu ama sonuçları senin için kötü olacaksa bu yolları deneyebilirsin yine de karar senin.
31 yıllık Koç'um şöyle cesur bir karar veremedim.
Yalanla dolanla başlayan işten bir cacık olmaz.
Hele de evlilik gibi ciddi bir durumda.
Hassasiyeti varsa düğün sonrası kapıya seni bağış çağrış getirme potansiyeli varsa hiç girme o toplaraArkadaşlar bundan seneler önce bi ilişki yaşadım ve bakire degilim simdide görücü usulü tanısarak nisanlandım ve nişanlıma bu durumu anlatamıyorum anlatırsam etraftan herkes duyar çünkü nişanlım ailemden çevremden herkesi taniyo napacagimi bilmiyorum çok stresliyim fikirlerinizi almak istiyorum lütfen yardımcı olun
Atlatamazsanız ne olacak?Düğün seneye hpvyi o zamana kadar bi şekilde atlatirim belki yada nişanlıma bi şekilde aşısını olmasını soylerim
Görücü usulü olunca hayatına sen almıyorsun aldırıyorlar yaa haniÇözüm olarak "bu konuda sıkıntı çıkaracak adam görünümlü pislikler"den uzak duruyoruz. Onları hayatımıza almıyoruz. Bizi geçmişimizle yargılamayan, karşısındaki kadını bir doku parçasından ibaret görmeyen erkekleri seviyoruz. Onlarla dürüst bir hayat kurmayı tercih ediyoruz.
Bu şekilde sence bizi suistimal edebilir misin ?Yanlış yazmışım bu ara psikolojim iyi değil gerçekten surekli intihar dusunceleri var aklımda napacagimida bilmiyorum
Bir de hpv misin ???Düğün seneye hpvyi o zamana kadar bi şekilde atlatirim belki yada nişanlıma bi şekilde aşısını olmasını soylerim
Ben bu mesajı üzerinden yorumumu yazdım geçmişini okumadım hasta ise zaten tabiki büyük sıkıntı kimse kimsenin vebaline giremezKonu sahibi hpvliymiş. Adamın bekaret konusunda sıkıntı çıkaracak olmasının bir önemi yok şu durumda. Kimse hastalığını gizleyen birinin kurbanı olmak zorunda değil. Eş seçiminde gözetttiği kriterler kişinin kendisini ilgilendirir. Hastalık bulaştırılmayı da hak etmez kimse seçimleri yüzünden.
Regle denk getirmek ne ya iğrenç gerçekten. Bu kadar takacaksanız ilişki yaşamayın, ha yaşadıysanız kendinize ona göre birilerini bulun sonrasında. Ne saçma hayatlarVerdiğiniz akıla bakın ya, adet gününe denk getirmiş, diktirmiş.
Ben evlendiğimde bakireydim ama kanamam olmadı. Eşim önem veren biriydi ama hiç sorun etmedi neden olmadı diye sorgulamadı. Sizinki sorgular mı sorgulamaz mı sizin tanıyıp anlamanız gerekir. Özellikle de tutup sizi ele güne rezil etmeye çalışır mı en kilit nokta burası. Ama kendisi madem sormadı söylemeyin bu durumu. Eğer sorarsa da geçiştirip başka bir sebepten ayrılmanızı tavsiye ederim. Eğer çevre tamamen ortaksa adınızın çıkmaması açısından en doğrusu bu diye düşünüyorum.Yani demek istediğim bakire olmadığımı hiç bi zaman anlatmasam ilk gecede anlarmı ?
Beğenmedin mi canımVerdiğiniz akıla bakın ya, adet gününe denk getirmiş, diktirmiş.
Bence bu arkadaş nane mane yiyor sonra milleti kandırıp evlenmeye niyetleniyor ama Rabbim müsade etmiyor.