Bakire degilim nisanlıma söyleyemedim

En baştada söyleyemedim tanıdık çevreden biri olduğu için etraftakilere soylemesinden korktum
Keşke en başta reddetseydiniz. Kendi görüşünüzde birini bulurdunuz hiç böyle soru işaretleri olmazdı. Şu an siz söyleseniz ve evlenseniz bile adam bunu başınıza kalkar her fırsatta. Doğru bulmuyorum ama maalesef anlattığınız profil bunu gösteriyor.

Anlaşılır diyo herkes ilişki yaşamış biriyle ilişki yaşamamış birinin vajina girişi aynı olmazmıs
Yani soyle bise anlatim
Ben ilk iliskide kan kaybetmedim
Bilmem kacinci seferde hatirlamiyorum wcde peceteye kan geldi
Napacaktim esime goturup onumu gostericektim yani nebilim benmi boyle yasadim acaba
Hadi onuda gectim
Ben dogum yaptim ayrildim. 2 ,5 yil sonrasinda bi iliski yasadim sanki ilk gibiydi ve kanamisti bile hafif.

Cinsellik konusunda saf olacaklarini sanmıyorum. Bir insanın ilk cinsel deneyimi kendini çok net ortaya koyar

Siz olsaydınız yerimde ne yapardınız?

Sız bu adamla cidden evlenmek istiyor musunuz?
Bır boşluğa düştünüz ve önünuze bu adamı getirdiler ve kabul etmıs gibisiniz.
Ne kadar tanıyorsunuz?
Kımse kimseye direkt bakire misin diye sormaz ama önceki ilişkileri vs laf arasında geçer. Tanıştım olmadı yada sevgilim oldu ilerlemedı vs

Laf arasında bekaret hakkında ne düşünüyor öğren.

Eğer önem veririm diyorsa daha önceden yattığını söylemeden başka bir bahane ile bitir. ( Ailene arkadaşlarına bakire değilmiş demesin diye söyleme diyorum kandırma babında değil)

Bir daha ilişkiye başlarken başta bu konuyu konuş önem vermeyen biriyle devam et.

Kimse kimseyi kandırmamış olur.

Her şeyi yapıp bakire olanlar var, ya da diktirenler var bu yüzden bakireliğe önem vermeyen erkekler de mevcut.

Bizim işyerinde sevdiğim bir abi bekaret önemli değil tek yaptıysa sorun yok demişti. Malum topluca yapanlar var

Evet evlenmek istiyorum tanıdıkça sevdim ama bu durumu açıklayamıyorum çok caresizim

Anlaşılır diyo herkes ilişki yaşamış biriyle ilişki yaşamamış birinin vajina girişi aynı olmazmıs
Daha önce cinsellik yaşamamış bi adam girişteki farkı anlamaz ama sizin rahat ve gergin olmayan ilk ilişkiyi yaşar gibi herhangi bi ağrı stres heyecan tavrı sergilememeniz gözü açık bi adamsa anlar yani. Ki clublar yurt dış ıfalan diyosunuz pek saf bişey değildir. Ben diktirmenizin bütün sorunları çözeceğini düşünüyorum. He benim kişisel fikirlerime uymuyor. Bence bekaretin bi önemi yok. Eşimle birbirimizin ilki değiliz ama önemli değil çünkü o geçmiş. Şu an ben varım. Bana nasıl yaklaştığı önemli. Varsaydım eşim için ilk olacaktım da benim için olmayacaktı yine de eşim kalkıp çevreme böyle böyleydi ayrıldım demez. Demeyeceğinden emin olsaydınız söylemekten bu kadar korkmazdınız. Keşke ona göre birini seçseydiniz. Ama olan oldu artık geçmiş belli ki ayrılmak istemiyosunuz söylemenin size felaket getirme ihtimali, diktirmenin ve söylememenin getireceği muhtemel vicdan duygusundan daha büyük bi sorun

Sana son olarak şunu söyleyelim eşimle nişanlıyken kendim şeytan dürttü bana neyse sordum benden önce hayatında kim vardı diye , söylediği tek şey birbirimizin geçmişini sorup kafalarımızı gereksiz karıştırmayalım. Birbirimizden soğuyabiliriz kıskançlık olabilir kıyaslama yapabiliriz, ben senin geçmişinle ilgilidir ne yaşamış olursan ol hiç bişey bilmek istemiyorum sende sorma . Dedi ve konu sonsuza dek kapandı

Hersey hazır suan düğüne 10 ay var nasıl ayrılcam
Dugune 10 ay var sanki 10gun kalmis gibi degilki
Ama bence soyleme. Ilerde seni bununla vurmayacagi ne malum. Yada seni hep suclu hissettirmeyecegi ne malum

Canım ben seni anlıyorum benimde ailem çevrem bu şekilde. Benim böyle bir durumum olmadı eşimle severek evlendik görücü usulü değil ama nişanlandığımızda yine de sormuştu bana bakire değilsen ben kesinlikle yapamam demişti. Söyleyememeni anlıyorum. nişanlının bunu sorup sormamasına takılma ve bu durumu açıkla. Sana şunu söylüyüm çok sorun olabilir evlenınce ayrılmaya kadar gidebilir. Boşanmaktansa nişan atmak daha iyi. Bunun böyle olup olmayacağını da şimdi anlayabilirsin nişanlına durumu anlatıp tepkisini görerek kim bilir belkide sıkıntı yok der ama görücü usulü demişsin önemsemeyeceğini zannetmiyorum. Ben olsam durumu anlatırım eğer ayrılmak isterse konuşursun başka sebepten ayrıldığını söyler. Ve için de ancak böyle rahatlar.

Demekki sizin eşiniz önem vermiyo böyle şeylere

Kimse namustan bacak arasından bahsetmedi siz şuan polemik yaratmaya çalışıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…